Menu
Menu

Wil jij echt schitteren
als de bekendste sterren?

LET OP: de bijhoud behandeling is alleen voor vaste klanten

Bijhoud Behandeling

Dit is een bijhoud behandeling voor als je al een keer eerder gebleekt hebt bij ons en het wil bijhouden. De behandeling is alleen voor vaste klanten. De bijhoud behandeling is een prima mogelijkheid om het resultaat van de eerdere bleekbehandeling optimaal te houden.

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die al eens eerder een bleekbehandeling bij De Tandenbleker Nederland heeft gehad. Het eindresultaat van een bleekbehandeling is nooit blijvend. Doorgaans is het tussen de 3 en 6 maanden weer nodig om tanden witter te laten maken. Wilt u voor het eerst uw tanden laten bleken? Of wilt u na meer dan 6 maanden opnieuw uw tanden laten bleken? Dan kunt u het beste uit een van onze andere behandelingen kiezen.

Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Een kennismakingsgesprek is bij deze behandeling niet meer nodig, omdat u al eens eerder een behandeling bij ons heeft ondergaan. Wel wordt voorafgaande aan de behandeling de tint van uw tanden opgemeten. Hierdoor kunnen we meten hoeveel tinten minder wit uw tanden zijn, vergeleken met het resultaat van de vorige behandeling. Na de meting is het tijd voor de bleekbehandeling. 

Net zoals bij al onze andere bleekbehandelingen, bleken wij uw tanden bij deze behandeling met de 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Nadat wij dit bleekmiddel op uw tanden hebben aangebracht, mag u (net zoals de vorige keer) plaatsnemen in 1 van onze fijne stoelen en naar een film of serie op Netflix kijken. Ondertussen plaatsen wij onze geavanceerde LED-bleeklampen op uw gebit, die de functie van het bleekmiddel activeren.

Na de bleekbehandeling meten wij de tint van uw tanden weer op. Zo weten wij precies hoeveel tinten witter uw tanden zijn geworden. Doorgaans worden tanden bij de bijhoudbehandeling tot 4 tinten lichter.

Een bleekbehandeling is nooit blijvend. Door de maanden heen zullen tanden altijd weer verkleuren. Dat komt onder andere door invloeden van buitenaf, maar bijvoorbeeld ook door ouderdom. Wanneer u na een bleekbehandeling regelmatig de witte tint op uw tanden laat bijhouden, zult u altijd kunnen blijven genieten van stralend witte tanden. Bovendien hoeft u hierdoor ook niet meer een intensievere behandeling, zoals de Hollywood VIP Smile behandeling, te ondergaan. Dat scheelt niet alleen in kosten, maar ook in tijd. De bijhoudbehandeling duurt immers maar 45 minuten en is daarmee de kortste behandeling die wij uitvoeren. Binnen 3 kwartier staat u weer buiten met stralend witte tanden.

Wilt u graag een bijhoudbehandeling? Maak dan vandaag nog een afspraak bij de door u gewenste salon. Dan weet u zeker dat u er op de dag en tijdstip van uw voorkeur terechtkunt. Wilt u eerst meer weten over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u er graag meer over.

Sessies

2 x 20 MINUTEN

Bijhoud behandeling

De Bijhoud behandeling is een behandeling waarbij wij in sessies van 20 minuten, 2 keer uw tanden bleken.

Opfrissen

Met deze behandeling kunt u de kleur van uw tanden weer opfrissen.

Tinten

Tot 4 tinten lichter.

Sessies

2 x 20 MINUTEN

Bijhoud behandeling

De Bijhoud behandeling is een behandeling waarbij wij in sessies van 20 minuten, 2 keer uw tanden bleken.

Opfrissen

Met deze behandeling kunt u de kleur van uw tanden weer opfrissen.

Tinten

Tot 4 tinten lichter.

Delen is lief!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL