Menu
Menu

Wil jij een echte
Million Dollar Smile?

Million Dollar Smile behandeling

Wilt u uw tanden zo wit mogelijk hebben? Kom dan naar De Tandenbleker Nederland voor de Million Dollar Smile Behandeling. Dit is dé behandeling waarvan u mooie, stralende en spierwitte tanden krijgt. U leest er hier meer over.

De Million Dollar Smile behandeling is een behandeling waarbij wij in sessies van 20 minuten, 15 keer uw tanden bleken. Deze sessies verdelen wij over 2 of 3 dagen. Op elke dag bent u ongeveer 2 uur bij ons op locatie. De eerste dag neemt 1 van onze medewerkers een consult met u af. Tijdens dit consult wordt de tint van uw tanden gemeten. De medewerker zal u ook vertellen wat u precies van de behandeling kunt verwachten. Na het consult is het tijd voor de eerste 5 sessies. Tijdens deze sessies mag u in 1 van onze ontzettend fijne stoelen plaatsnemen en naar uw favoriete serie of film op Netflix kijken.

De tweede afspraak vindt zo snel mogelijk na de eerste afspraak plaats. Tijdens de 2e afspraak zullen wij de laatste 5 sessies bij u uitvoeren. Ook tijdens deze sessies mag u naar uw favoriete film of serie of Netflix kijken. Na de laatste sessie zal 1 van onze medewerkers weer de tint van uw tanden opmeten. Uiteraard zijn wij natuurlijk ook benieuwd naar uw reactie op uw stralend witte tanden. Door de meting kunnen wij u precies vertellen hoeveel tinten witter uw tanden zijn geworden.

Tegenwoordig is het bleken van tanden in Nederland een stuk normaler geworden dan voorheen. Er zijn dan ook meerdere organisaties die het bleken van tanden aanbieden. De Tandenbleker Nederland is op dit gebied de grootste aanbieder van Nederland. Bovendien zijn het polijsten en bleken van tanden de enige diensten die wij aanbieden. Doordat wij ons alleen op deze 2 diensten focussen, zijn wij er erg gespecialiseerd in geworden. Bovendien bleken wij tanden alleen met de 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Dit is een bleekmiddel waaraan geen enkele schadelijke stof voor uw tanden is toegevoegd. Hierdoor kunnen wij 100% veilig uw tanden bleken. Bij De Tandenbleker Nederland weet u dan ook zeker dat uw tanden door deskundige professionals op een geheel veilige wijze worden gebleekt.

Wilt u graag net zoals beroemdheden spierwitte tanden? Boek dan vandaag nog de Million Dollar Smile behandeling bij de salon van uw keuze. Dit kan heel eenvoudig online op onze website.

Wilt u graag uw tanden bij ons laten bleken, maar heeft u er eerst nog wat vragen over? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, want wij staan u graag te woord.

Sessies

15 x 20 MINUTEN

5 ster behandeling

De Million Dollar Smile behandeling is een behandeling waarbij wij in sessies van 20 minuten, 15 keer uw tanden bleken.

100% Garantie

100% Garantie op een Million Dollar Smile.

Eigen unieke tint

25 tot 30 tinten lichter. Met de Million Dollar Smile behandeling kunt u, uw eigen unieke tint kiezen.

Sessies

15 x 20 MINUTEN

5 ster behandeling

De Million Dollar Smile is een behandeling waarbij wij in sessies van 20 minuten, 15 keer uw tanden bleken.​

100% Garantie

100% Garantie op een Million Dollar Smile.

Tinten

25 tot 30 tinten lichter. Met deze behandeling kunt u, uw eigen unieke tint kiezen.

Delen is lief!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL