Wil jij echt schitteren
als de bekendste sterren?

LET OP: de bijhoud behandeling is alleen voor vaste klanten

Bijhoud Behandeling

Dit is een bijhoud behandeling voor als je al een keer eerder gebleekt hebt bij ons en het wil bijhouden. De behandeling is alleen voor vaste klanten. De bijhoud behandeling is een prima mogelijkheid om het resultaat van de eerdere bleekbehandeling optimaal te houden.

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die al eens eerder een bleekbehandeling bij ons hebt gehad. Het eindresultaat van een bleekbehandeling is nooit blijvend. Doorgaans is het tussen de 3 en 6 maanden weer nodig om tanden witter te laten maken. Wilt u voor het eerst je tanden laten bleken? Of wil je na meer dan 6 maanden opnieuw je tanden laten bleken? Dan kun je het beste uit een van onze andere behandelingen kiezen.

Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Een kennismakingsgesprek is bij deze behandeling niet meer nodig, omdat je al eens eerder een behandeling bij ons heeft ondergaan. Wel wordt voorafgaande aan de behandeling de tint van jouw tanden opgemeten. Hierdoor kunnen we meten hoeveel tinten minder wit je tanden zijn, vergeleken met het resultaat van de vorige behandeling. Na de meting is het tijd voor de bleekbehandeling.

Na de bleekbehandeling meten wij de tint van jouw tanden weer op. Zo weten wij precies hoeveel tinten witter je tanden zijn geworden. Doorgaans worden tanden bij de bijhoudbehandeling tot 4 tinten lichter.

Een bleekbehandeling is nooit blijvend. Door de maanden heen zullen tanden altijd weer verkleuren. Dat komt onder andere door invloeden van buitenaf, maar bijvoorbeeld ook door ouderdom. Wanneer je na een bleekbehandeling regelmatig de witte tint op jouw tanden laat bijhouden, zul je altijd kunnen blijven genieten van stralend witte tanden.

Bovendien hoeft u hierdoor ook niet meer een intensievere behandeling, zoals de Hollywood VIP Smile behandeling, te ondergaan. Dat scheelt niet alleen in kosten, maar ook in tijd. De bijhoudbehandeling duurt immers maar 45 minuten en is daarmee de kortste behandeling die wij uitvoeren. Binnen 3 kwartier staat je weer buiten met stralend witte tanden.

Wil je graag een bijhoudbehandeling? Maak dan vandaag nog een afspraak bij de door jou gewenste salon. Dan weet je zeker dat je er op de dag en tijdstip van jouw voorkeur terechtkunt. Wil je eerst meer weten over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen je er graag meer over.

Voor het meest optimale resultaat, staan onze medewerksters paraat.

Sessies

2 x 20 MINUTEN

Bijhoud behandeling

De Bijhoud behandeling is een behandeling waarbij wij in sessies van 20 minuten, 2 keer jouw tanden bleken.

Opfrissen

Met deze behandeling kun je de kleur van je tanden weer opfrissen.

Tinten

Tot 4 tinten lichter.

Sessies

2 x 20 MINUTEN

Bijhoud behandeling

De Bijhoud behandeling is een behandeling waarbij wij in sessies van 20 minuten, 2 keer uw tanden bleken.

Opfrissen

Met deze behandeling kunt u de kleur van uw tanden weer opfrissen.

Tinten

Tot 4 tinten lichter.

Delen is lief!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
nl_NLNL
de_DEDE fr_FRFR nl_NLNL