Wil jij een echte
Billion Dollar Smile?

Billion Dollar Smile behandeling

Wil jij je de ultieme zelfverzekerde glimlach? Kom dan naar De Tandenbleker Nederland voor de Billion Dollar Smile Behandeling. Dit is dé behandeling waarvan je de mooiste, stralende en spierwitte tanden krijgt.

De Billion Dollar Smile behandeling is een behandeling waarbij wij in sessies van 20 minuten, 20 keer jouw tanden bleken. Deze sessies verdelen wij over 2 of 3 dagen. Elke dag ben je ongeveer 2 uur bij ons op locatie. De eerste dag neemt één van onze medewerkers een consult met je af. Tijdens dit consult wordt de tint van jouw tanden gemeten. De medewerker zal je ook vertellen wat je precies van de behandeling kunt verwachten. Na het consult is het tijd voor de eerste 5 sessies. Tijdens deze sessies mag je in één van onze ontzettend fijne stoelen plaatsnemen en naar jouw favoriete Netflix serie of film kijken.

De tweede afspraak vindt zo snel mogelijk na de eerste afspraak plaats. Tijdens de 2e afspraak zullen wij de laatste 5 sessies bij je uitvoeren. Ook tijdens deze sessies mag je naar jouw favoriete film of serie of Netflix kijken. Na de laatste sessie zal één van onze medewerkers weer de tint van jouw tanden opmeten. Uiteraard zijn wij natuurlijk ook benieuwd naar je reactie op jouw stralend witte tanden. Door de meting kunnen wij je precies vertellen hoeveel tinten witter jouw tanden zijn geworden.

Tegenwoordig is het bleken van tanden in Nederland een stuk normaler geworden dan voorheen. Er zijn dan ook meerdere organisaties die het bleken van tanden aanbieden. De Tandenbleker Nederland is op dit gebied de grootste aanbieder van Nederland. Bovendien zijn het polijsten en bleken van tanden de enige diensten die wij aanbieden. Doordat wij ons alleen op deze 2 diensten focussen, zijn wij er erg gespecialiseerd in geworden. Bovendien bleken wij tanden alleen met de 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Dit is een bleekmiddel waaraan geen enkele schadelijke stof voor jouw tanden is toegevoegd. Hierdoor kunnen wij 100% veilig jouw tanden bleken. Bij De Tandenbleker Nederland weet je dan ook zeker dat jouw tanden door deskundige professionals op een geheel veilige wijze worden gebleekt.

Waar denk jij dat Kylie Jenner en Elon Musk hun zelfverzekerde glimlach vandaan hebben? Juistem! Boek vandaag nog de Billion Dollar Smile behandeling bij de vestiging van jouw keuze. Dit kan heel eenvoudig online.

Wil je graag je tanden bij ons laten bleken, maar heb je nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij bijten niet hoor.

Sessies

20 x 20 MINUTEN

6 ster behandeling

De BDS behandeling is een behandeling waarbij wij in sessies van 20 minuten, 20 keer uw tanden bleken.​

100% Garantie

100% Garantie op een Billion Dollar Smile.

Tinten

30 tot 35 tinten lichter. Met deze behandeling kunt u, uw eigen unieke tint kiezen.

Delen is lief!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
nl_NLNL
de_DEDE fr_FRFR nl_NLNL