Deze 4 fabeltjes over tanden bleken moet u niet geloven!

Deze 4 fabeltjes over tanden bleken moet u niet geloven!

Over het bleken van tanden zijn nogal wat fabeltjes de wereld in geholpen. Sommige fabels kloppen overduidelijk niet. Van andere fabels begrijpen wij het best dat u ze gelooft, vooral als u zelf niet veel van tanden bleken afweet. Helaas zijn de meeste fabels over tanden bleken negatief. Wanneer u die fabels gelooft, kan dat u ervan weerhouden om uw tanden te laten bleken. Zelfs als u toch graag wittere tanden zou willen hebben. En dat is natuurlijk ontzettend jammer! Daarom vertellen wij u in dit artikel welke fabels u echt niet moet geloven.

De grootste fabel: tanden bleken is gevaarlijk

Nee, niet meer! Vroeger kon tanden bleken wel gevaarlijk zijn voor onze gezondheid. Toen waren er namelijk alleen maar bleekmiddelen op de markt met een hoge concentratie waterstofperoxide. Uit onderzoek is gebleken dat een hoge concentratie waterstofperoxide slecht kan zijn voor onze gezondheid. Echter mogen bleekmiddelen waarmee tanden worden gebleekt, tegenwoordig nog maar 6% waterstofperoxide bedragen. En bleekmiddelen met een hoger percentage dan 0,1% mogen alleen door tandartsen of mondhygiënisten (onder toezicht van een tandarts) worden gebruikt.

Wij van De Tandenbleker Nederland gebruiken zelfs helemaal geen waterstofperoxide. Wij gebruiken namelijk het 100% veilige non-peroxide bleekgel. Daardoor kunnen wij 100% veilig uw tanden bleken.

Whitening producten maken tanden daadwerkelijk witter

Helaas is dat niet waar. In Nederland kunt u zulke producten, zoals tandpasta’s en mondwater in de winkel kopen. Winkels mogen alleen maar producten verkopen met een percentage waterstofperoxide van 0,1%. Echter is dit percentage veel te laag om uw tanden daadwerkelijk witter te maken.

Alle bleekmiddelen tasten uw gebit aan

Natuurlijk gebeurt er wel iets met uw tanden wanneer uw tanden worden gebleekt. Ze worden immers om een reden witter. Als u met ‘het aantasten van uw gebit’ bedoelt dat uw tanden kunnen verslechteren door het tanden bleken, dan is ons antwoord daarop: nee. In ieder geval niet als u uw tanden door De Tandenbleker Nederland laat bleken. Onze bleekmethode is namelijk op geen enkele manier schadelijk voor uw tanden.

Alleen de tandarts kan goed en veilig tanden bleken

U verwacht het door bovenstaande waarschijnlijk al, maar ook hierop is ons antwoord nee. We nemen onszelf weer even als voorbeeld. In alle salons van De Tandenbleker Nederland werken namelijk alleen maar deskundige en ervaren mensen. Zij zijn doorgaans zelfs intern opgeleid voor het bleken en polijsten van tanden. Doordat het polijsten en bleken van tanden het enige is wat zij doen, zijn zij er erg goed en gespecialiseerd in geworden. Daarom bent u bij de medewerkers van de Tandenbleker Nederland in goede handen. Wilt u wittere tanden? Dan hoeft u hiervoor dus niet persé naar een tandarts toe. Bovendien heeft een tandarts naast het bleken van tanden tal van andere zaken om te doen. Hierdoor is de kans groot dat een medewerker van De Tandenbleker specialistischer is in het bleken van tanden dan uw eigen tandarts.

Conclusie

Zoals u ziet, kunnen wij elke fabel ontkrachten en deze ontkrachting goed onderbouwen. Wat opvalt aan bovenstaande fabels, is dat ze bijna allemaal de veiligheid van het bleken van tanden in twijfel trekken. Echter kunt u tegenwoordig 100% veilig uw tanden laten bleken in een salon dat daarin is gespecialiseerd. De Tandenbleker Nederland is daar een goed voorbeeld van. Bij ons werken alleen maar vakbekwame mensen en worden uw tanden met een 100% veilig bleekmiddel gebleekt.

Wilt u ook graag stralend witte tanden? Dan kunt u dus met een gerust hart uw tanden laten bleken bij De Tandenbleker Nederland. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken bij de vestiging van uw keuze.

Spread the word

nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL