Menu
Menu

Deze 4 fabeltjes over tanden bleken moet u niet geloven!

Geloof deze 4 fabeltjes niet

Er zijn nogal wat fabeltjes over tanden bleken. Sommige fabels kloppen overduidelijk niet en zetten tanden bleken in een kwaad daglicht. Deze kunnen u ervan weerhouden om uw tanden te laten bleken. En dat zou zonde zijn. Wij helpen deze fabeltjes graag de wereld uit.

Nummer één fabeltje: tanden bleken is gevaarlijk

Dat is zeker niet meer het geval. Vroeger kon tanden bleken wel gevaarlijk zijn voor onze gezondheid. Toen waren er namelijk alleen maar bleekmiddelen op de markt met een hoge concentratie waterstofperoxide. Uit onderzoek is gebleken dat een hoge concentratie waterstofperoxide slecht kan zijn voor onze gezondheid. Echter mogen bleekmiddelen waarmee tanden worden gebleekt, tegenwoordig nog maar 6% waterstofperoxide bedragen. En bleekmiddelen met een hoger percentage dan 0,1% mogen alleen door tandartsen of mondhygiënisten (onder toezicht van een tandarts) worden gebruikt.

Wij gebruiken zelfs helemaal geen waterstofperoxide. Wij gebruiken namelijk het 100% veilige non-peroxide bleekgel. Daardoor kunnen wij 100% veilig uw tanden bleken.

Fabeltje nummer twee: whitening producten maken tanden daadwerkelijk witter

Helaas is dat niet waar. In Nederland kunt u zulke producten, zoals tandpasta’s en mondwater in de winkel kopen. Winkels mogen alleen maar producten verkopen met een percentage waterstofperoxide van 0,1%. Echter is dit percentage veel te laag om uw tanden daadwerkelijk witter te maken.

Nummer drie: alle bleekmiddelen tasten uw gebit aan

Natuurlijk gebeurt er wel iets met uw tanden wanneer uw tanden worden gebleekt. Ze worden immers om een reden witter. Als u met ‘het aantasten van uw gebit’ bedoelt dat uw tanden kunnen verslechteren door het tanden bleken, dan is ons antwoord daarop: nee. In ieder geval niet als u uw tanden door De Tandenbleker laat bleken. Onze bleekmethode is namelijk op geen enkele manier schadelijk voor uw tanden.

Fabeltje vier: alleen de tandarts kan goed en veilig tanden bleken

Ons antwoord hierop is wederom: nee. We nemen onszelf weer even als voorbeeld. In alle salons van De Tandenbleker Nederland werken namelijk alleen maar deskundige en ervaren mensen. Zij zijn doorgaans zelfs intern opgeleid voor het bleken en polijsten van tanden. Doordat het polijsten en bleken van tanden het enige is wat zij doen, zijn zij er gespecialiseerd in geworden. Daarom zijn uw tanden bij ons in goede handen. 

Geloof niet in fabeltjes en maak nu een afspraak

Wilt u uw laten tanden bleken? Kies dan voor ons. Want uw glimlach is ons visitekaartje. Met vestigingen in Nederland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Maak direct een afspraak en wij laten u weer stralen of bezoek een vestiging bij u in de buurt.

Spread the word

nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL