skip to Main Content
Blog

Deze 4 fabeltjes over tanden bleken moet je niet geloven!

Er zijn nogal wat fabeltjes over tanden bleken. Sommige fabels kloppen overduidelijk niet en zetten tanden bleken in een kwaad daglicht. Deze kunnen je ervan weerhouden om je tanden te laten bleken. En dat zou zonde zijn. Wij helpen deze fabeltjes graag de wereld uit.

Nummer één fabeltje: tanden bleken is gevaarlijk

Dat is zeker niet meer het geval. Vroeger kon tanden bleken wel gevaarlijk zijn voor onze gezondheid. Toen waren er namelijk alleen maar bleekmiddelen op de markt met een hoge concentratie waterstofperoxide. Uit onderzoek is gebleken dat een hoge concentratie waterstofperoxide slecht kan zijn voor onze gezondheid. Echter mogen bleekmiddelen waarmee tanden worden gebleekt, tegenwoordig nog maar 6% waterstofperoxide bedragen. En bleekmiddelen met een hoger percentage dan 0,1% mogen alleen door tandartsen of mondhygiënisten (onder toezicht van een tandarts) worden gebruikt.

Wij gebruiken zelfs helemaal geen waterstofperoxide. Wij gebruiken namelijk het 100% veilige non-peroxide bleekgel. Daardoor kunnen wij 100% veilig uw tanden bleken.

Fabeltje nummer twee: whitening producten maken tanden daadwerkelijk witter

Helaas is dat niet waar. In Nederland kunt u zulke producten, zoals tandpasta’s en mondwater in de winkel kopen. Winkels mogen alleen maar producten verkopen met een percentage waterstofperoxide van 0,1%. Echter is dit percentage veel te laag om uw tanden daadwerkelijk witter te maken.

Nummer drie: alle bleekmiddelen tasten uw gebit aan

Natuurlijk gebeurt er wel iets met je tanden wanneer je tanden worden gebleekt. Ze worden immers om een reden witter. Als u met ‘het aantasten van uw gebit’ bedoelt dat je tanden kunnen verslechteren door het tanden bleken, dan is ons antwoord daarop: nee. In ieder geval niet als je jouw tanden door De Tandenbleker Nederland laat bleken. Onze bleekmethode is namelijk op geen enkele manier schadelijk voor uw tanden.

Fabeltje vier: alleen de tandarts kan goed en veilig tanden bleken

Ons antwoord hierop is wederom: nee. We nemen onszelf weer even als voorbeeld. In alle salons van De Tandenbleker Nederland werken namelijk alleen maar deskundige en ervaren mensen. Zij zijn doorgaans zelfs intern opgeleid voor het bleken en polijsten van tanden. Doordat het polijsten en bleken van tanden het enige is wat zij doen, zijn zij er gespecialiseerd in geworden. Daarom zijn je tanden bij ons in goede handen.

Geloof niet in fabeltjes en maak nu een afspraak

Wil je jouw laten tanden bleken? Kies dan voor ons. Want je glimlach is ons visitekaartje. Met vestigingen in Nederland, , Duitsland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Maak direct een afspraak of bezoek een vestiging bij u in de buurt en wij laten je weer stralen.

Lees meer blogs

Hoe Krijg Je Witte Tanden?

Waarom tanden bleken bij De Tandenbleker Nederland?

Wil je graag jouw tanden laten bleken? Laat dat dan doen door de experts van…

Lees meer

Is tanden bleken met een bleekset een goed idee?

Is tanden bleken met een bleekset een goed idee? Iedereen in Nederland mag tanden bleken,…

Lees meer

Waardoor verkleuren tanden?

De een heeft gelere tanden dan de ander. Maar hoe ontstaan verkleurde tanden? Er kunnen…

Lees meer
Tanden Bleken

Is thuis zelf tanden bleken een goed idee?

Het lijkt ideaal: zelf thuis je tanden bleken. Je hoeft er namelijk de deur niet…

Lees meer
Back To Top