Menu
Menu

Veelgestelde vragen
over tanden bleken

Veel gestelde vragen

Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen die u een beter beeld zullen geven over het tanden bleken bij de Tandenbleker Nederland.

Het is mogelijk om te laten bleken tijdens de beginfase van de zwangerschap. Dit omdat het bleken op natuurlijke basis is. Na 6 maanden raden wij het af om te bleken omdat dit de laatste ontwikkelingsfase van de zwangerschap is, en wij risico’s willen uitsluiten. 

Ook bleken met een vulling is mogelijk. Wat het beste om te doen is om per sessie aan te kijken in verband met het mee kleuren van de vulling. We kunnen nooit garanderen dat een vulling 100% mee kleurt, daarom het advies om het per sessie aan te kijken.

Ja zeker, bij ons is het mogelijk om te bleken als u gaatjes heeft.

Ja! alle sessies doen wij op 1 dag. Ook is het mogelijk om sessies te verdelen op uw verzoek, deze flexibiliteit bieden wij!

Ook roken zorgt inderdaad voor veel verkleuringen. Om deze verkleuringen tegen te gaan is er een logische stap die u kunt doen om dit in ieder geval vele mate minder te laten voorkomen doordat u na ieder sigaret die u rookt direct uw mond spoelt met water. Hierdoor voorkomt u de verkleuringen en heeft u langer plezier van het resultaat.

Koffie drinken zorgt inderdaad voor veel verkleuringen. Om deze verkleuringen tegen te gaan is er een logische stap die u kunt doen om dit in ieder geval vele mate minder te laten voorkomen doordat u na elk kopje koffie direct uw mond spoelt met water. Hierdoor voorkomt u de verkleuringen en heeft u langer plezier van het resultaat.

Nee, zolang uw gebit in goede staat is, is er geen sprake van gevoeligheid. Als het tandvlees ontstoken is of geïrriteerd, zou er lichte gevoeligheid kunnen ontstaan! Geen zorgen dit trekt altijd binnen enkele uren weer weg.

Wij werken uitsluitend met producten die op geen enkele wijze schade kunnen aanrichten aan uw gebit. Onze producten dringen op natuurlijke wijze door het glazuurlaag.

Dat hangt ervan af. Als u van uzelf een Gerard Joling lach heeft, zal deze na het bleken tevoorschijn komen. Bij peroxide-vrij bleken krijgt u uw natuurlijke tandkleur terug. Voor de meeste mensen zal gelden dat dit geen Gerard Joling lach is. Gerard Joling zelf heeft zijn witte lach te danken aan facings.

Het is de meest veilige vorm van tanden bleken deze tijd. Het tandglazuur wordt niet aangetast waar erg veel mensen vandaag de dag veel waarde aan hechten. Naast het feit dat het niet alleen voordeliger is, is resultaat meteen zichtbaar.

Na het bleken adviseren wij onze klanten ALLE kleurstoffen te vermijden voor een minimale duur van 12 uur. Ook raden wij frisdranken, koffie, donkere theesoorten af zodat onze klanten na de behandelingen van nog wittere tanden kunnen nagenieten.

Op de kronen komt ten alle tijden een aanslaglaag. Deze laag kan door middel van het bleken worden verwijderd. Het schoont de kroon op. De kroon behoudt alleen wel zijn oorspronkelijke kleur.

Wij werken elke dag aan onze dienstverbetering, onze werkwijze en hebben een speciaal hoofdkantoor die dagelijks bezig is om u als klant van meer kwaliteiten te kunnen voorzien. Omdat wij ook exclusiviteit hebben in de producten die wij gebruiken kan geen enkel ander bedrijf in deze landen onze kwaliteit bieden. Ervaar en beleef het effect en het behoud van deze resultaten en wij garanderen u dat u zeer onder de indruk zult zijn van onze behandelingen. 

U kunt online een afspraak maken bij het dichtsbijzijnde filiaal. Klik op de plaatsnaam om direct te boeken.
Amsterdam
Rotterdam
Utrecht
Den Haag
Almere
Haarlem
Amersfoort
Eindhoven
Antwerpen
Brussel

Bezoek dan onze contact pagina om direct in contact te komen.

De Tandenbleker Nederland is uitgegroeid tot de grootste speler in de branche en vestigt zich momenteel met 20 top locatie’s 3 landen. Dit succes is te danken aan onze unieke producten met de hoogste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Wij hebben zeer unieke samenwerkingen tot stand gebracht met grote landelijke platformen. Ervaar zelf onze behandelingen. Wij garanderen u tevredenheid, resultaat en een mooie witte stralende glimlach.

nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL