Veelgestelde vragen
over tanden bleken

Veelgestelde vragen

Vind hier alle antwoorden op je vragen over tanden bleken. Is de behandeling veilig? Wat als ik rook? Mag ik bleken als ik zwanger ben? Hoe maak ik een afspraak?

Zoals in de persconferentie van 21 april 2020 is
medegedeeld, zijn er nieuwe richtlijnen van toepassing betreffende het Corona
virus (COVID-19).  In verband met het
virus zullen alle vestigingen van de Tandenbleker Nederland  tenminste nog tot en met woensdag 20 mei gesloten
blijven
 (wij volgen het advies van de overheid).

Alle experts raden aan om zo min mogelijk sociale contacten te hebben. Daarom vinden wij het niet langer verantwoord om behandelingen door te laten gaan. Zo hopen we verdere verspreiding van het virus in te dammen.

Gemaakte afspraken
Klanten kunnen hun behandeling verplaatsen naar een latere
datum.

We nemen met alle klanten die in de afgelopen periode een
afspraak hebben, contact op om een passende oplossing te vinden.

De aankomende dagen tref je hierover meer informatie aan op onze social media kanalen en onze website.

Meer informatie over het coronavirus en de genomen maatregelen kun je vinden op de website van het RIVM.

Met vriendelijke groet,
De Tandenbleker Nederland

P.s. zorg goed voor elkaar en #besafe 

Het is mogelijk om te laten bleken tijdens de beginfase van de zwangerschap. Dit omdat het bleken op natuurlijke basis is. Na 6 maanden raden wij het af om te bleken omdat dit de laatste ontwikkelingsfase van de zwangerschap is, en wij risico’s willen uitsluiten.

Ook bleken met een vulling is mogelijk. Wat het beste om te doen is om per sessie aan te kijken in verband met het mee kleuren van de vulling. We kunnen nooit garanderen dat een vulling 100% mee kleurt, daarom het advies om het per sessie aan te kijken.

Ja zeker, bij ons is het mogelijk om te bleken als je gaatjes hebt.

De meeste sessies doen wij op één dag. Ook is het mogelijk om sessies te verdelen op jouw verzoek, deze flexibiliteit bieden wij.

Kijk even bij de behandeling van jouw keuze hoe lang het in beslag gaat nemen.

Ook roken zorgt inderdaad voor veel verkleuringen. Om deze verkleuringen tegen te gaan is er een logische stap die je kunt doen om dit in ieder geval vele mate minder te laten voorkomen doordat je na ieder sigaret die je rookt direct je mond spoelt met water. Hierdoor voorkom je de verkleuringen en heb je langer plezier van het resultaat.

Koffie drinken zorgt inderdaad voor veel verkleuringen. Om deze verkleuringen tegen te gaan is er een logische stap die je kunt doen om dit in ieder geval vele mate minder te laten voorkomen doordat je na elk kopje koffie direct je mond spoelt met water. Hierdoor voorkom je de verkleuringen en heb je langer plezier van het resultaat.

Nee, zolang je gebit in goede staat is, is er geen sprake van gevoeligheid. Als het tandvlees ontstoken is of geïrriteerd, zou er lichte gevoeligheid kunnen ontstaan! Geen zorgen dit trekt altijd binnen enkele uren weer weg.

Wij werken uitsluitend met producten die op geen enkele wijze schade kunnen aanrichten aan jouw gebit. Onze producten dringen op natuurlijke wijze door het glazuurlaag.

Dat hangt ervan af. Sta je elke morgen ‘No more boleros’ te zingen onder de douche? Als je van jezelf een Gerard Joling lach hebt, zal deze na het bleken tevoorschijn komen. Bij peroxide-vrij bleken krijg je jouw natuurlijke tandkleur terug. Voor de meeste mensen zal gelden dat dit geen Gerard Joling lach is. Gerard Joling zelf heeft zijn witte lach te danken aan facings.

Het is de meest veilige vorm van tanden bleken deze tijd. Het tandglazuur wordt niet aangetast waar erg veel mensen vandaag de dag veel waarde aan hechten. Naast het feit dat het niet alleen voordeliger is, is resultaat meteen zichtbaar.

Na het bleken adviseren wij onze klanten ALLE kleurstoffen te vermijden voor een minimale duur van 12 uur. Ook raden wij frisdranken, koffie, donkere theesoorten af zodat onze klanten na de behandelingen van nog wittere tanden kunnen nagenieten.

Op de kronen komt ten alle tijden een aanslag laag. Deze laag kan door middel van het bleken worden verwijderd. Het schoont de kroon op. De kroon behoudt alleen wel zijn oorspronkelijke kleur.

Met vestigingen in Nederland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen.

Wij werken elke dag aan onze dienstverbetering, onze werkwijze en hebben een speciaal hoofdkantoor die dagelijks bezig is om u als klant van meer kwaliteiten te kunnen voorzien. Omdat wij ook exclusiviteit hebben in de producten die wij gebruiken kan geen enkel ander bedrijf in deze landen onze kwaliteit bieden. Ervaar en beleef het effect en het behoud van deze resultaten en wij garanderen je dat je zeer onder de indruk zult zijn van onze behandelingen.

Je kunt online een afspraak maken bij het dichtstbijzijnde filiaal. Klik op de plaatsnaam om direct te boeken.


Amsterdam
Rotterdam
Utrecht
Den Haag
Almere
Haarlem
Amersfoort
Eindhoven
Antwerpen
Brussel

Bezoek onze contact pagina om direct in contact te komen.

We bijten echt niet.

De Tandenbleker Nederland is uitgegroeid tot de grootste speler in de branche en vestigt zich momenteel met 20 top locaties 3 landen. Dit succes is te danken aan onze unieke producten met de hoogste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Wij hebben zeer unieke samenwerkingen tot stand gebracht met grote landelijke platformen. Ervaar zelf onze behandelingen. Wij garanderen je tevredenheid, resultaat en een mooie witte stralende glimlach.

Want jouw glimlach is ons visitekaartje.

nl_NLNL
de_DEDE fr_FRFR nl_NLNL