Waarom bleken bij de
Tandenbleker Nederland?

Dit is onze Basis Behandeling

  • De nr 1 specialist in het bleken van tanden​
  • 2300+ online beoordelingen
  • Super witte tanden in slechts 1 afspraak
  • Altijd de beste dienstverlening en nazorg!
  • De meest unieke NON-Peroxide bleekgel
  • Gratis consult op locatie
  • Meer dan 15 top locatie's
  • Al jouw sessies op dezelfde dag!

Happy Smile 3x20 minuten €44,99

Wat is de Happy Smile behandeling en voor wie is het geschikt?

Onze meest basic behandeling is de Happy Smile behandeling. Deze behandeling is een van onze goedkopere behandelingen. Deze behandeling is geschikt voor iedereen die wel wittere tanden wilt, maar waar het niet aan te zien is dat de tanden zijn gebleekt. Wilt u meer over deze behandeling weten? Lees dan snel verder!

Voor wie is de Happy Smile behandeling geschikt?

Deze behandeling is onder andere geschikt voor mensen die van nature al wittere tanden hebben, maar de tanden toch nog wat witter willen hebben. Daarnaast is deze behandeling geschikt voor mensen die eens een bleekbehandeling willen uitproberen. Met de Happy Smile behandeling worden tanden tot 6 tinten lichter. Wilt u dus wittere tanden, zonder dat het direct duidelijk is dat uw tanden zijn gebleekt? Dan is deze behandeling voor u uitermate geschikt.

Heeft u van nature gele tanden en wilt u echt een stralende, witte glimlach? Dan kunnen wij u niet garanderen dat u met deze behandeling het gewenste resultaat krijgt. Om ervoor te zorgen dat u met een brede (witte) glimlach uit onze salon stapt, kunt u het beste 1 van onze andere behandelingen kiezen.

Hoe gaat de Happy Smile behandeling precies?

De Happy Smile behandeling duurt ongeveer 75 minuten. Het eerste kwartier maakt u kennis met de medewerker die de behandeling bij u gaat uitvoeren. Deze medewerker zal naar uw wensen vragen en ook de tint van uw tanden opmeten. Aan de hand van uw wensen kan de medewerker bepalen of de Happy Smile behandeling inderdaad voor u de juiste keuze is. Na dit gesprek is het tijd voor de behandeling. Uw tanden worden hierbij 3x 20 minuten gebleekt. Tijdens het bleekproces mag u in eens van onze enorm fijne stoelen plaatsnemen. Deze stoelen zijn zó comfortabel, dat ze inmiddels een begrip in Nederland zijn geworden. Terwijl u lekker in de stoel zit, wordt een LED-bleeklamp over uw gebit geplaatst. Deze bleeklamp activeert de bleekgel die de medewerker over uw tanden heeft aangebracht. Tijdens dit proces mag u naar een film of serie naar keuze kijken op Netflix.

Wat gebeurt er na de behandelingen?

Na de bleekbehandelingen meet de medewerker weer de tint van uw tanden op. Daarna kan hij bepalen hoeveel tinten uw tanden daadwerkelijk lichter zijn geworden. Tot slot geeft de medewerker u nog wat tips en advies, waarna de behandeling erop zit.

Is de Happy Smile behandeling veilig en pijnloos?

Alle behandelingen die wij bij De Tandenbleker Nederland uitvoeren zijn compleet veilig en pijnloos. Wij bleken namelijk met de 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Deze bleekgel bestaat uit alleen maar natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor uw gebit. Daarnaast is deze behandeling ook compleet pijnloos. Vindt u iets tijdens de behandeling toch niet heel comfortabel? Geef dit dan gerust aan bij de medewerker die de behandeling bij u uitvoert. Hij kan dan voor een oplossing zorgen.

Maak eenvoudig online een afspraak!

Wilt u graag de Happy Smile behandeling bij De Tandenbleker Nederland boeken? Dat kan heel simpel en snel op onze website. Heeft u eerst nog wat vragen over deze behandeling of onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij beantwoorden uw vragen graag.

nl_NLDutch
fr_FRFrench nl_NLDutch