Dit is een basis behandeling

Touch Up Smile behandeling

Onze meest basic behandeling is de Touch Up Smile behandeling. Deze behandeling is een van onze voordeligere behandelingen. Deze behandeling is geschikt voor iedereen die wel wittere tanden wil, maar waar het niet aan te zien is dat de tanden zijn gebleekt.

Deze behandeling is onder andere geschikt voor mensen die van nature al wittere tanden hebben, maar de tanden toch nog wat witter willen hebben. Daarnaast is deze behandeling geschikt voor mensen die eens een bleekbehandeling willen uitproberen. Met de Touch Up Smile behandeling worden tanden tot 6 tinten lichter. Wil je dus wittere tanden, zonder dat het direct duidelijk is dat je tanden zijn gebleekt? Dan is deze behandeling voor jouw uitermate geschikt.

Heb je van nature gele tanden en wil je echt een stralende, witte glimlach? Dan kunnen wij je niet garanderen dat je met deze behandeling het gewenste resultaat krijgt. Om ervoor te zorgen dat je met een brede (witte) glimlach uit onze salon stapt, kunt je het beste 1 van onze andere behandelingen kiezen.

De Happy Smile behandeling duurt ongeveer 75 minuten. Het eerste kwartier maak je kennis met de medewerker die de behandeling bij je gaat uitvoeren. Deze medewerker zal naar jouw wensen vragen en ook de tint van je tanden opmeten. Aan de hand van jouw wensen kan de medewerker bepalen of de Happy Smile behandeling inderdaad voor jouw de juiste keuze is. 

Na dit gesprek is het tijd voor de behandeling. Je tanden worden hierbij 3x 20 minuten gebleekt. Tijdens het bleekproces mag je in eens van onze enorm fijne stoelen plaatsnemen. Deze stoelen zijn zó comfortabel, dat ze inmiddels een begrip in Nederland zijn geworden. Terwijl je lekker in de stoel zit, wordt een LED-bleeklamp over jouw gebit geplaatst. Deze bleeklamp activeert de bleekgel die de medewerker over je tanden heeft aangebracht. Tijdens dit proces mag je naar een film of serie naar keuze kijken op Netflix.

Na de bleekbehandelingen meet de medewerker weer de tint van jouw tanden op. Daarna kan hij bepalen hoeveel tinten je tanden daadwerkelijk lichter zijn geworden. Tot slot geeft de medewerker je nog wat tips en advies, waarna de behandeling erop zit.

We kunnen je gerust stellen, tanden bleken doet geen pijn. Wij gebruiken een 100% veilige bleekgel waar geen schadelijke stoffen zoals waterstofperoxide aan is toegevoegd. Onze bleekgel bestaat alleen maar uit stoffen die geen schade aan je tanden zullen aanbrengen. Het laten bleken van jouw tanden bij De Tandenbleker Nederland is dan ook geheel zonder risico’s.

Onze behandeling is geheel pijnloos. En heb je ergens vragen over, of vind je iets niet helemaal prettig? Spreek dan gewoon één van onze medewerkers aan. Ze bijten echt niet.

Wil je graag de Happy Smile behandeling bij De Tandenbleker Nederland boeken? Dat kan heel simpel en snel op onze website. Heb je eerst nog wat vragen over deze behandeling of onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij beantwoorden graag je vragen

Sessies

3 x 20 MINUTEN

1 ster behandeling

De Happy Smile behandeling is een behandeling waarbij wij in sessies van 20 minuten, 3 keer jouw tanden bleken.

Basis behandeling

Dit is de basis behandeling.

Tint

Tot 6 tinten lichter.

Sessies

3 x 20 MINUTEN

5 ster behandeling

De Hollywood VIP Smile behandeling is een behandeling waarbij wij in sessies van 20 minuten, 10 keer uw tanden bleken.

Basis behandeling

Dit is de basis behandeling.

Tint

Tot 6 tinten lichter.

Delen is lief!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
nl_NLNL
de_DEDE fr_FRFR nl_NLNL