Menu
Menu

Wil jij een echte Hollywood Smile?

Hollywood Smile behandeling

Wilt u net als de wereldberoemde Hollywood-sterren een spierwitte glimlach? Dan is de Hollywood Smile behandeling van De Tandenbleker Nederland dé behandeling voor u. Dankzij deze behandeling zult u een lange tijd kunnen genieten van een stralende Hollywood smile.

Deze behandeling neemt in totaal 3 uur in beslag. Tijdens de hele behandeling wordt u door dezelfde medewerker begeleid. Dat is natuurlijk wel zo fijn. Voordat de behandeling start, gaat u eerst met deze medewerker in gesprek. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Vervolgens meet de medewerker de tint van uw tanden op. Hierdoor kan hij bepalen hoe hij te werk gaat om het gewenste eindresultaat te behalen.

Na dit gesprek is het tijd voor de bleekbehandeling. Dit neemt ongeveer 140 minuten in beslag. Tijdens het intrekken van de gel, mag u in een van onze enorm prettige stoelen plaatsnemen. Ondertussen krijgt u ook de gelegenheid om naar uw favoriete film of serie op Netflix te kijken.

Tot slot zal de medewerker de tint van uw tanden weer op meten. Hierdoor wordt duidelijk hoeveel tinten uw tanden lichter zijn geworden.

Nee! Wij gebruiken een 100% veilige bleekgel waar geen schadelijke stoffen zoals waterstofperoxide aan is toegevoegd. Onze bleekgel bestaat alleen maar uit stoffen die geen schade aan uw tanden zullen aanbrengen. Het laten bleken van uw tanden bij De Tandenbleker Nederland is dan ook geheel zonder risico’s. Bovendien hoeft u bij ons ook niet bang te zijn voor pijn. Al onze behandelingen zijn namelijk compleet pijnloos. Bovendien wordt de behandeling altijd door een professionele, ervaren medewerker uitgevoerd die goed weet wat hij doet. Hierdoor bent u bij ons altijd in goede handen.

Dankzij deze behandeling worden uw tanden tot wel 16 tinten lichter. Deze behandeling is dan ook uitermate geschikt voor klanten die al een lange tijd geen bleekbehandeling hebben gedaan en daardoor weer terug bij af zijn. Uiteraard is deze behandeling ook uitmuntend geschikt voor mensen die gewoonweg spierwitte tanden willen hebben. Gaat u voor ‘de tandpastareclame glimlach?’ of wilt u net zo’n stralend gebit hebben als uw idool? Dan is de Hollywood Smile behandeling de perfecte behandeling voor u!

Dankzij de Hollywood Smile behandeling kunt u een spierwitte glimlach krijgen. Wilt u alles uit uw afspraak bij De Tandenbleker halen? Laat uw tanden dan naast het bleken ook polijsten. Dankzij het polijsten, wordt verkalkte en verharde tandplak van uw tanden verwijderd. Hierdoor zien uw tanden er al een stuk stralender uit. Bovendien kan onze 100% veilige NON-peroxide bleekgel op gepolijste tanden nog beter intrekken. Voor het ultieme resultaat, kunt u dus het beste naast het bleken uw tanden ook laten polijsten.

Voor stralend witte tanden, net zoals de Hollywood-sterren, kiest u voor de Hollywood Smile behandeling van De Tandenbleker. Kiest u voor deze behandeling? Maak dan vandaag nog heel eenvoudig online een afspraak. Heeft u eerst nog wat vragen? Dan mag u gerust contact met ons opnemen, want wij helpen u graag verder.

Sessies

7 x 20 MINUTEN

4 ster behandeling

De Hollywood Smile behandeling is een behandeling waarbij wij in sessies van 20 minuten, 7 keer uw tanden bleken.

Meest gekozen

Dit is de meest gekozen behandeling voor de mensen die nooit eerder hun tanden hebben gebleekt.

Tinten

Tot 16 tinten lichter.

Sessies

7 x 20 MINUTEN

4 ster behandeling

De Hollywood Smile behandeling is een behandeling waarbij wij in sessies van 20 minuten, 7 keer uw tanden bleken.

Meest gekozen

Dit is de meest gekozen behandeling voor de mensen die nooit eerder hun tanden hebben gebleekt.

Tinten

Tot 16 tinten lichter.

Delen is lief!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL