skip to Main Content

Laat je glimlach
weer stralen

Direct reserveren

Laat je glimlach
weer stralen

Nummer 1 in tanden bleken
Veilig en pijnloos
Gratis consultgesprek
Meer dan 40 toplocaties
10 x 20 minuten
20 tot 24 tinten wittere tanden
5 ster behandeling
langdurig resultaat
Een stralende glimlach

Hollywood VIP Smile behandeling

Wil je graag net zoals beroemdheden spierwitte tanden? Kies dan voor de Hollywood VIP Smile behandeling. Dé behandeling waarvan je stralende, spierwitte tanden krijgt. De Hollywood VIP Smile behandeling is een behandeling waarbij wij in 10 sessies van 20 minuten je tanden bleken. Voor het optimale resultaat verdelen wij deze sessies van de Hollywood VIP Smile behandeling over twee afspraken. Op één afspraak wordt dan 5 x 20 minuten je tanden gebleekt.

De eerste afspraak kun je direct boeken bij een locatie naar keuze. De vervolgafspraak wordt ingepland op de locatie waar je bent geweest.

Direct reserveren
Hollywood VIP Smile | Tanden Bleken

Een goed begin is het halve werk

Het begint allemaal met het eerste consult. Tijdens dit consult wordt de tint van je tanden gemeten en geef jij aan wat voor resultaat je voor ogen hebt. Wij vertellen je precies wat je van de behandeling kunt verwachten, zodat je niet voor verassingen staat.

Bekijk de locaties

Comfort is alles

Wij vinden het belangrijk dat je in een ontspannen sfeer de behandeling volgt. Voor de sessies staan er comfortabele stoelen voor je klaar en kijk je naar jouw favoriete Netflix serie of film. Welke serie of film staat er nog bovenaan jouw lijstje?

Direct reserveren

Meten is weten

Ben je klaar met de sessies van de behandeling? Tijd om de tinten van je tanden opnieuw te meten. Wij zijn net als jou benieuwd naar je reactie op jouw stralende, witte tanden. Door de nieuwe meting kunnen wij precies vertellen hoeveel tinten witter je tanden zijn geworden.

Plan een afspraak

Ieder gebit is uniek

Bekijk alle behandelingen

Trillion Dollar Smile

5 x 5 sessies
35+ tinten lichter
100% garantie

Lees meer

25 x 20 minuten

€374,99

Billion Dollar Smile

4 x 5 sessies
30 tot 35 tinten lichter
100% garantie

Lees meer

20 x 20 minuten

€299,99

Million Dollar Smile

3 x 5 sessies
25 tot 30 tinten lichter
100% garantie

Lees meer

15 x 20 minuten

€224,99

Hollywood VIP Smile

2 x 5 sessies
20 tot 24 tinten lichter
langdurig resultaat

Lees meer

10 x 20 minuten

€149,99

Bijhoud Behandeling

1 x 5 sessies
tot 10 tinten lichter
perfecte glimlach

Lees meer

5 x 20 minuten

€74,99

Tanden Bleken
Specialisten in tanden bleken

Waarom voor ons kiezen?

De Tandenbleker Nederland is op gebied van tanden bleken de grootste in Nederland. Met locaties in binnen- en buitenland durven wij ons dé expert in tanden bleken te noemen. Hier zijn wij ook in gespecialiseerd. Zo kun jij zonder zorgen je tanden laten bleken.

Daarnaast bleken wij tanden met 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Dit is een bleekmiddel waaraan geen enkele schadelijke stof voor je tanden is toegevoegd. Op deze manier lopen je tanden geen schade op na het bleken.

Voor ons is het belangrijk dat jij je goed voelt bij een van onze behandelingen. Dat is waar onze specialisten zich iedere dag opnieuw voor inzetten.

Meer over ons

Waarom De Tandenbleker Nederland?

Wil je jouw tanden bleken? Kies dan voor ons. Want jouw glimlach is ons visitekaartje. Met vestigingen in Nederland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Maak direct een afspraak en wij laten je weer stralen!

Back To Top