skip to Main Content
Vacature

Laat jij de tanden van onze klanten weer stralen? De Tandenbleker Nederland zoekt nieuwe specialisten!

Wij groeien hard. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe specialisten voor onze diverse locaties in Nederland, België, Duitsland en Marokko.

Over ons

De Tandenbleker Nederland is door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste speler op de internationale markt van tanden bleken. Wij hebben al veel klanten met onze unieke werkwijze overtuigd. Bij ons is het bleken van je tanden niet schadelijk en het tast op geen enkele wijze het tandglazuur of tandvlees aan. Ook zijn de behandelingen volledig pijnloos. De Tandenbleker Nederland verzekert iedereen van de hoogste kwaliteit. En dat allemaal voor een goede prijs.

Met elkaar zorgen we ervoor dat we blijven groeien en de nummer 1 in tanden bleken zijn en blijven.

Interesse?

Word jij onze nieuwe specialist die de tanden van onze klanten laat stralen? Laat het ons weten door het onderstaande contactformulier in te vullen of mail je CV + motivatiebrief naar: info@detandenblekernederland.nl.

Solliciteer nu!

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Waarom De Tandenbleker Nederland?

Wil je jouw tanden bleken? Kies dan voor ons. Want jouw glimlach is ons visitekaartje. Met vestigingen in Nederland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Maak direct een afspraak en wij laten je weer stralen!

Back To Top