Deze behandeling geeft
de Perfecte Smile

Perfect Smile behandeling

Wil je tot wel 10 tinten wittere tanden? Kies dan voor onze Perfect Smile behandeling. Zoals de naam al doet vermoeden, krijg je dankzij deze behandeling een perfecte glimlach.

Dankzij deze behandeling krijg je een stralende glimlach. De totale afspraak neemt ongeveer 130 minuten in beslag. Als eerste heb je een gesprek met één van onze ervaren medewerkers. Tijdens dit consult zal de medewerker jouw gebit bekijken. Ook wordt de tint van uw tanden en kiezen opgemeten. Bovendien zal de medewerker je vertellen wat je van de behandeling kunt verwachten.


Na het consult is het tijd om de behandeling uit te voeren. De behandeling zal ongeveer 100 minuten duren. Ondertussen mag u in één van onze comfortabele stoelen plaatsnemen en naar een mooie film of serie kijken op Netflix.

We kunnen je gerust stellen, tanden bleken doet geen pijn. Wij gebruiken een 100% veilige bleekgel waar geen schadelijke stoffen zoals waterstofperoxide aan is toegevoegd. Onze bleekgel bestaat alleen maar uit stoffen die geen schade aan je tanden zullen aanbrengen. Het laten bleken van jouw tanden bij De Tandenbleker Nederland is dan ook geheel zonder risico’s.

Onze behandeling is geheel pijnloos. En heb je ergens vragen over, of vind je iets niet helemaal prettig? Spreek dan gewoon één van onze medewerkers aan. Ze bijten echt niet.

De behandeling wordt door dezelfde medewerker uitgevoerd als die bij jouw het consult heeft afgenomen. Al onze medewerkers zijn erg ervaren en gespecialiseerd in het bleken van tanden. Hierdoor kan onze medewerker je niet alleen tijdens de hele behandeling goed begeleiden, maar weet je ook zeker dat de behandeling goed wordt uitgevoerd.

Wij bleken jouw tanden met de 100% veilige Non-peroxide bleekgel. Dit is een bleekmiddel dat uit alleen maar natuurlijke ingrediënten bestaat. Deze bleekgel brengt geen schade aan je tanden aan en tast ook het tandglazuur niet aan. Wanneer onze medewerker de bleekgel opjo uw tanden heeft aangebracht, worden je tanden enige tijd blootgesteld aan onze geavanceerde LED-bleeklampen. Door deze lampen zal het bleekproces in gang treden.

Wanneer wij de behandeling bij je hebben uitgevoerd, meten wij weer de tint van jouw tanden op. Hierdoor kunnen wij goed bepalen of het gewenste eindresultaat is behaald.

Wil je het witter maken van je tanden goed aanpakken? Dan kun je ervoor kiezen om bij elke behandeling jouw tanden door ons te laten polijsten. Dankzij het polijsten wordt hardnekkige aanslag van jouw tanden verwijderd. Hierdoor zien ze er al een stuk witter uit. Bovendien kan onze unieke bleekgel nog beter inwerken op gepolijste tanden dan op tanden die niet gepolijst zijn. Voor het optimale effect kunt je dus het beste jouw tanden niet alleen door ons laten bleken, maar ook laten polijsten.

Wil je graag jouw tanden bij ons laten bleken, maar heb je er eerst nog wat vragen over? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan je graag te woord.

Kies je voor de Perfect Smile behandeling? Maak dan vandaag nog een afspraak bij de door jouw gewenste salon. Dit kun je heel eenvoudig op deze website doen. Heb je nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, want wij geven je graag advies op maat.

Sessies

5 x 20 MINUTEN

3 ster behandeling

De Perfect Smile behandeling is een behandeling waarbij wij in sessies van 20 minuten, 5 keer jouw tanden bleken.

Perfect Smile

Deze behandeling geeft
de Perfecte Smile

Tinten

Tot 10 tinten lichter

Sessies

5 x 20 MINUTEN

3 ster behandeling

De Perfect Smile behandeling is een behandeling waarbij wij in sessies van 20 minuten, 5 keer uw tanden bleken.

Perfect Smile

Deze behandeling geeft
de Perfecte Smile

Tinten

Tot 10 tinten lichter

Delen is lief!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
nl_NLNL
de_DEDE fr_FRFR nl_NLNL