Menu
Menu

Deze behandeling geeft
de Perfecte Smile

Perfect Smile behandeling

Wilt u tot wel 10 tinten wittere tanden? Kies dan voor de Perfect Smile behandeling van De Tandenbleker Nederland. Zoals de naam al doet vermoeden, krijgt u dankzij deze behandeling een perfecte glimlach.

Dankzij deze behandeling krijgt u een stralende glimlach. De totale afspraak neemt ongeveer 130 minuten in beslag. Als eerste heeft u een gesprek met 1 van onze ervaren medewerkers. Tijdens dit consult zal de medewerker uw gebit bekijken. Ook wordt de tint van uw tanden en kiezen opgemeten. Bovendien zal de medewerker u vertellen wat u van de behandeling kunt verwachten.

Na het consult is het tijd om de behandeling uit te voeren. De behandeling zal ongeveer 100 minuten duren. Ondertussen mag u in 1 van onze comfortabele stoelen plaatsnemen en naar een mooie film of serie kijken op Netflix.

U hoeft trouwens niet bang te zijn dat de behandeling pijn doet. Al onze bleekbehandelingen zijn namelijk geheel pijnloos. Mocht u toch enige narigheid ervaren, dan mag u dit altijd kenbaar maken aan de medewerker die de behandeling bij u uitvoert. De medewerker zal er dan alles aan doen om de oorzaak van het probleem op te lossen.

De behandeling wordt door dezelfde medewerker uitgevoerd als die bij u het consult heeft afgenomen. Al onze medewerkers zijn erg ervaren en gespecialiseerd in het bleken van tanden. Hierdoor kan de medewerker u niet alleen tijdens de hele behandeling goed begeleiden, maar weet u ook zeker dat de behandeling goed wordt uitgevoerd.

Wij bleken uw tanden met de 100% veilige Non-peroxide bleekgel. Dit is een bleekmiddel dat uit alleen maar natuurlijke ingrediënten bestaat. Deze bleekgel brengt geen schade aan uw tanden aan en tast ook niet het tandglazuur aan. Wanneer onze medewerker de bleekgel op uw tanden heeft aangebracht, worden uw tanden enige tijd blootgesteld aan onze geavanceerde LED-bleeklampen. Door deze lampen zal het bleekproces in gang treden.

Wanneer wij de behandeling bij u hebben uitgevoerd, meten wij weer de tint van uw tanden op. Hierdoor kunnen wij goed bepalen of het gewenste eindresultaat is behaald.

Wilt u het witter maken van uw tanden goed aanpakken? Dan kunt u ervoor kiezen om bij elke behandeling uw tanden door ons te laten polijsten. Dankzij het polijsten wordt hardnekkige aanslag van uw tanden verwijderd. Hierdoor zien ze er al een stuk witter uit. Bovendien kan onze unieke bleekgel nog beter inwerken op gepolijste tanden dan op tanden die niet gepolijst zijn. Voor het optimale effect kunt u dus het beste uw tanden niet alleen door ons laten bleken, maar ook laten polijsten.
Wilt u graag uw tanden bij ons laten bleken, maar heeft u er eerst nog wat vragen over? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, want wij staan u graag te woord.

Kiest u voor de Perfect Smile behandeling? Maak dan vandaag nog een afspraak bij de door u gewenste salon. Dit kunt u heel eenvoudig op deze website doen. Heeft u eerst nog een aantal vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, want wij geven u graag advies op maat.

Sessies

5 x 20 MINUTEN

3 ster behandeling

De Perfect Smile behandeling is een behandeling waarbij wij in sessies van 20 minuten, 5 keer uw tanden bleken.

Perfect Smile

Deze behandeling geeft
de Perfecte Smile

Tinten

Tot 10 tinten lichter

Sessies

5 x 20 MINUTEN

3 ster behandeling

De Perfect Smile behandeling is een behandeling waarbij wij in sessies van 20 minuten, 5 keer uw tanden bleken.

Perfect Smile

Deze behandeling geeft
de Perfecte Smile

Tinten

Tot 10 tinten lichter

Delen is lief!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL