Voor het meest optimale resultaat, staan onze medewerksters paraat!

TANDEN POLIJSTEN

Naast het witter maken van tanden, polijsten wij tanden ook. Dit kan u een aantal voordelen opleveren. Hieronder vertellen we welke dat zijn.

Tijdens deze behandeling wordt het oppervlakte van elke tand en kies weer glad gemaakt. We kunnen het dan ook wel ‘gladschuren’ of ‘oppoetsen’ noemen. Dit wordt doorgaans gedaan met een speciale borstel en polijstpasta. Soms wordt een speciaal apparaat gebruikt die op een hoge drukspuit lijkt. Door middel van een straal van water en zout, worden de tanden dan gepolijst. Beide manieren zijn geheel pijnloos.

Wanneer je voor deze behandeling kiest, heeft dat een aantal voordelen. Zo worden jouw tanden dankzij deze behandeling ontzettend goed gereinigd. Verharde tandplak (bacteriën) en een oud eiwitlaagje dat door speeksel is ontstaan, worden verwijderd. Je tanden voelen niet alleen gladder aan, maar zijn ook nog eens een stuk schoner. En doordat veel viezigheid is verwijderd, lijken jouw tanden direct een stuk witter. Bovendien kunnen bacteriën zich veel minder goed hechten op gepolijste tanden, dan tanden waar al veel tandplak op zit.

Een polijstbehandeling kan prima worden gecombineerd met een bleekbehandeling. We raden deze combinatie juist aan, omdat je erdoor het beste eindresultaat krijgt.

Wanneer je voor deze combinatie kiest, worden je tanden eerst gepolijst. Op de gepolijste oppervlakte van jouw tanden kan onze NON-peroxide bleekgel nog beter inwerken. Hierdoor zal het eindresultaat nóg mooier zijn. Voor de tijd hoef je deze combinatie trouwens niet te laten, want een polijstbehandeling neemt doorgaans maar 5 minuten in beslag.

Dat kan natuurlijk bij ons. Wij hebben in Nederland meer dan 10 vestigingen, waardoor de kans groot is dat er een vestiging bij jou in de buurt zit. Bij De Tandenbleker Nederland werken professionele mensen die erg gespecialiseerd zijn in het gladder maken en bleken van jouw tanden. Doordat wij ons alleen hiermee bezighouden, zijn wij er door de jaren heen ontzettend goed in geworden.

Bovendien hebben wij een uitstekende service hoog in het vaandel staan. Hierdoor zullen wij er altijd voor zorgen dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. En heb je tijdens jouw afspraak vragen? Dan kun je die altijd aan één van onze medewerkers stellen.

Door je tanden en kiezen te laten polijsten, wordt je gebit goed gereinigd. Het is een ontzettend goed idee om dit eens in de zoveel tijd te laten doen. Wanneer je zo wit mogelijke tanden wilt, kunt je het beste en polijstbehandeling combineren met een bleekbehandeling. Wil je je tanden graag witter laten maken bij De Tandenbleker Nederland? Maak dan vandaag nog een afspraak. Dan weet je zeker dat je op de door jou gewenste tijdstip en datum terechtkunt bij de salon in uw buurt.

Wil je graag een afspraak maken, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen je graag verder.

tandheelkundig_centrum_almelo_20150309103351-shutterstock_63678880-768x481

Duur

5 minuten

Optimale resultaat

Tijdens deze behandeling wordt het oppervlakte van elke tand en kies weer glad gemaakt.

Voordelen

Uw tanden dankzij deze behandeling ontzettend goed gereinigd.

Combineren

Een polijstbehandeling kan prima worden gecombineerd met een bleekbehandeling.

Duur

5 minuten

Optimale resultaat

Tijdens deze behandeling wordt het oppervlakte van elke tand en kies weer glad gemaakt.

tandheelkundig_centrum_almelo_20150309103351-shutterstock_63678880-768x481

Voordelen

Uw tanden dankzij deze behandeling ontzettend goed gereinigd.

Combineren

Een polijstbehandeling kan prima worden gecombineerd met een bleekbehandeling.

Delen is lief!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
nl_NLNL
de_DEDE fr_FRFR nl_NLNL
×