Menu
Menu

Laat uw tanden bleken bij
De Tandenbleker
Amersfoort

Direct reserveren in Amersfoort:

Wist u dat u met het polijsten van uw tanden het tandplak en hardnekkige aanslag verwijderd, waardoor u het meest optimale resultaat behaald? Met het polijsten van uw tanden kunt u tot 4 tinten extra resultaat boeken.

De Tandenbleker Amersfoort​

Wilt u uw tanden bleken in Amersfoort? Dan bent u bij De Tandenbleker Amersfoort aan het juiste adres! De Tandenbleker is dé specialist op het veilig witter maken van tanden.

De ene persoon heeft gelere tanden dan de ander. Sommige mensen zijn gezegend met witte tanden, maar anderen juist weer niet. Mensen met gelere tanden kunnen daar best onzeker over zijn. Het is dan ook goed te begrijpen dat zij hun tanden willen laten bleken. Andere mensen vinden het netter staan om wittere tanden te hebben. Doorgaans bleken mensen hun tanden omdat ze zich er zekerder door voelen en omdat ze het mooier vinden staan.

De Tandenbleker is een organisatie met maar liefst 9 vestigingen in Nederland en 2 vestigingen in België. De Tandenbleker is gespecialiseerd in het veilig bleken van tanden. Bij De Tandenbleker werken alleen professionals die intern zijn opgeleid. Zij weten precies hoe zij u vlot aan 100% wittere tanden kunnen helpen. Bij de Tandenbleker kunt u dus met een gerust hart uw tanden laten bleken in Amersfoort.

Als u uw tanden wilt laten bleken in Amersfoort, bent u bij ons van harte welkom! Wij kunnen u 100% wittere tanden garanderen. Bovendien kunnen wij u op het hart drukken dat u bij ons in goede handen bent. Wij hebben namelijk alleen personeel in dienst dat expert is op het bleken van tanden. Onze medewerkers adviseren u graag over welke wit-tint het beste bij u past. Tevens is een behandeling bij De Tandenbleker snel en pijnloos is.

De Tandenbleker heeft een uniek concept ontwikkeld die al door verschillende andere bedrijven is overgenomen. Dankzij dit concept kunnen wij uw tanden bleken, zonder dat dit nare gevolgen heeft voor uw gebit. Wij werken alleen maar met het NON-Peroxide bleekgel. Deze bleekgel tast op geen enkele manier uw tanden aan. Wij bleken uw tanden dus niet alleen geheel pijnloos maar ook nog eens zonder risico’s!

Kies dan voor de betrouwbare service van De Tandenbleker. U kunt bij ons gemakkelijk online een afspraak maken en alvast online betalen via Ideal. Hierdoor weet u zeker dat u in onze salon terechtkunt. Bovendien is onze salon makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Wist u al dat als u De Tandenbleker intypt in Google Maps, onze vestigingen direct naar voren komen? Klik de vestiging in Amersfoort aan en de navigatie leidt u naar ons toe. Wilt u liever met het openbaar vervoer komen? Dan kunt u vanaf Amersfoort Centraal naar bushalte Centraal Perron D. lopen en de Syntus stadbus 1 nemen. Stap bij bushalte Lingestraat uit en u ziet onze vestiging al aan de overkant staan.

Wilt u uw tanden bleken in Amersfoort, maar heeft u eerst nog wat vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord! Wilt u een afspraak maken? Klik dan hier. Wij hopen u snel te ontmoeten!

AMERSFOORT
Noordewierweg 31
3812 DB Amersfoort

+31 (6) 15 05 25 88

Maandag     11:00 - 22:00
Dinsdag       11:00 - 22:00
Woensdag   11:00 - 22:00
Donderdag  11:00 - 22:00
Vrijdag          11:00 - 22:00
Zaterdag      11:00 - 22:00
Zondag              Gesloten
Meer informatie
nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL