Tanden Bleken Amersfoort

+
Tevreden klanten
+
Online Beoordelingen
+
Vestigingen
Tanden Bleken amersfoort De Tandenbleker amersfoort De tandenbleker Nederland

De Tandenbleker Amersfoort

De Tandenbleker Amersfoort is gelegen op de Noordewierweg in Amersfoort. Dit ligt in het het westen van Amersfoort. De Tandenbleker Nederland is door de gunstige ligging makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. 

Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening ? Stap dan gerust binnen voor informatie en advies over wat de mogelijkheden met uw gebit kunnen zijn. Ons personeel is erg vriendelijk en resultaatgericht als het draait om het geven van deskundig advies. 

 

Wat maakt tanden bleken in Amersfoort uniek

Bij ons kunt u snel, gemakkelijk en veilig online reserveren. Het voordeel hiervan is dat wij u direct helpen zodra u bij ons binnenkomt. Ons personeel is vakkundig intern opgeleid en zijn in het bezit van een certificering. Op locatie krijgt u GRATIS een consult waarin we bekijken wat de verdere mogelijkheden zijn om u naar het best gewenst resultaat te krijgen. 

Tijdens onze behandelingen die 100% pijnloos en veilig zijn kunt u genieten van een leuke film naar keuze, of uw favoriete soap afkijken op Netflix. Bleken in comfort is bij ons inmiddels landelijk bekend prachtige comfortabele stoelen en personeel die van de behandeling een beleving maken is hierbij natuurlijk niet weg te denken. 

Na afloop van de behandeling wordt u voorzien van het beste advies om het optimale resultaat te behouden, ook hebben wij speciale producten die voor langdurig optimaal resultaat zorgen. Hiervoor kunt u om uitleg vragen bij ons personeel in onze salons. 

Wilt u direct een afspraak maken om uw tanden te bleken in Amersfoort? Maak dan hieronder direct een afspraak. 

Tanden Bleken Amersfoort De Tandenbleker Amersfoort De tandenbleker Nederland

Routebeschrijving naar de Tandenbleker Amersfoort

De Tandenbleker Amersfoort is vanaf Amersfoort Centraal te bereiken via de bus. Hieronder volgt de routebeschrijving vanaf Amersfoort Centraal:

  1.  Loop vanaf het Centraal station naar de bushalte Centraal Station Perron D.
  2.  Pak vandaar de Syntus stadsbus 1 (richting Soesterkwartier)
  3.  Stop bij Bushalte “Lingestraat”.
  4.  Steek over en u ziet dan De Tandenbleker Amersfoort recht voor u.

Vertrekt u vanaf een ander punt? Klik dan hieronder op het logo van 9292ov om uw route te bepalen. Het adres van De Tandenbleker Amsterdam is Waterlandplein 314.

Noordewierweg 31
3812 DB Amersfoort

06-15052588

Maandag     11:00 – 22:00
Dinsdag       11:00 – 22:00
Woensdag   11:00 – 22:00
Donderdag  11:00 – 22:00
Vrijdag          11:00 – 22:00
Zaterdag      11:00 – 22:00
Zondag              Gesloten