Waarom bleken bij de
Tandenbleker Nederland?

  • De nr 1 specialist in het bleken van tanden​
  • 2300+ online beoordelingen
  • Super witte tanden in slechts 1 afspraak
  • Altijd de beste dienstverlening en nazorg!
  • De meest unieke NON-Peroxide bleekgel
  • Gratis consult op locatie
  • Meer dan 15 top locatie's
  • Al jouw sessies op dezelfde dag!

Tanden Bleken Haarlem

+
Tevreden klanten
+
Online Beoordelingen
+
Vestigingen

Tanden bleken in Haarlem? Ga naar De Tandenbleker!

Wilt u uw tanden bleken in Haarlem? Ga dan naar De Tandenbleker! Wij zijn namelijk dé expert op het witter maken van tanden. In dit artikel leest u meer over onze service.

Wat is De Tandenbleker in Haarlem?

Wenst u uw tanden te bleken in Haarlem? Wij heten u bij De Tandenbleker van harte welkom! De Tandenbleker is een organisatie met 9 vestigingen in Nederland en 2 vestigingen in België. Al onze medewerkers zijn intern opgeleid en beschikken over de benodigde certificaten om tanden te bleken. Doordat het witter maken van tanden onze enige focus is, hebben wij ons er door de jaren heen in kunnen specialiseren. Hierdoor durven wij onszelf dé expert te noemen in het bleken van tanden!

Hoe verloopt een afspraak bij De Tandenbleker?

Als u uw tanden laat bleken bij De Tandenbleker in Haarlem, kunt u een uitstekende service verwachten. Tijdens uw afspraak wordt u continue door dezelfde medewerker geholpen. Voorafgaande aan de behandeling, zal hij eerst met u een consult aangaan. Tijdens dit consult krijgt  u de gelegenheid om te vertellen hoe wit u graag uw tanden wilt hebben. Aan de hand van uw wensen, kan onze medewerker u een passend advies geven. Na het consult kan de behandeling van start gaan. Tijdens onze behandelingen gebruiken wij een bleekgel die een tijdje moet inwerken. U mag tijdens dit inwerkingsproces plaatsnemen in een van onze comfortabele stoelen. Om de tijd prettig te laten verlopen, mag u ook nog eens naar uw favoriete film of serie op Netflix kijken. Bij ons hoeft zich dus niet te vervelen!

Zitten er gevaren aan tanden bleken?

Bij De Tandenbleker gaat het bleken van tanden 100% veilig en zit er geen enkel risico aan. Wij werken met de NON-Peroxide bleekgel. Deze gel kan gerust in aanraking komen met uw gebit, omdat het de tandvlees en het tandglazuur niet aantast. Bovendien weten onze bekwame medewerkers heel goed hoe zij een behandeling moeten uitvoeren. Bij De Tandenbleker gaat het bleken van tanden vlot, veilig en pijnloos!

Hoe maak ik een afspraak?

Wanneer u uw tanden wilt bleken in Haarlem bij De Tandenbleker, bent u van harte welkom! Echter adviseren wij u wel om van tevoren een afspraak te maken. Dan bent u er namelijk van verzekerd dat er plek is op de door uw gewenste datum en tijdstip. U kunt heel simpel online een afspraak maken en deze ook alvast betalen via Ideal. Dankzij deze procedure kan onze medewerker in de salon u direct goed helpen.

Uw tanden laten bleken in Haarlem?

Laat u uw tanden bleken in Haarlem bij De Tandenbleker? Dat vinden wij ontzettend leuk! U vindt onze vestiging aan de Generaal de Cronjéstraat 53. Deze vestiging is erg goed te bereiken met het openbaar vervoer. U kunt namelijk vanaf het Centraal station de Conexxion Stadsbus 3 richting IJmuiden pakken. Stap vervolgens bij bushalte ‘Kloosterstraat’ uit en loop naar de splitsing toe. Ga daar rechtsaf en ga bij de volgende splitsing weer rechtsaf. De Tandenbleker Haarlem bevindt zich daar op de hoek, schuin tegenover de Kruidvat, aan uw rechterhand.

Wilt u direct een afspraak maken om uw tanden te bleken in Haarlem? Maak dan hieronder direct een afspraak. 

Generaal de Cronjéstraat 53
2021 JB Haarlem

06-42407734

Maandag     10:00 – 22:00
Dinsdag       10:00 – 22:00
Woensdag   10:00 – 22:00
Donderdag  10:00 – 22:00
Vrijdag          10:00 – 22:00
Zaterdag      10:00 – 22:00
Zondag              Gesloten

nl_NLDutch
fr_FRFrench nl_NLDutch