Tanden Bleken Haarlem

+
Tevreden klanten
+
Online Beoordelingen
+
Vestigingen
Tanden Bleken Haarlem De Tandenbleker Haarlem De tandenbleker Nederland

De Tandenbleker Haarlem

De Tandenbleker Haarlem is gelegen op de Generaal de Cronjéstraat in Haarlem. Dit ligt in het hartje van het winkelcentrum van Haarlem. De Tandenbleker Haarlem is door de gunstige ligging makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. 

Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening of winkelt u altijd op het plein waar wij gelegen zijn? stapt u gerust binnen voor informatie en advies over wat de mogelijkheden met uw gebit kunnen zijn. Ons personeel is erg vriendelijk en resultaatgericht als het draait om het geven van deskundig advies. 

 

Wat maakt tanden bleken in Haarlem uniek

Bij ons kunt u snel, gemakkelijk en veilig online reserveren. Het voordeel hiervan is dat wij u direct helpen zodra u bij ons binnenkomt. Ons personeel is vakkundig intern opgeleid en zijn in het bezit van een certificering. Op locatie krijgt u GRATIS een consult waarin we bekijken wat de verdere mogelijkheden zijn om u naar het best gewenst resultaat te krijgen. 

Tijdens onze behandelingen die 100% pijnloos en veilig zijn kunt u genieten van een leuke film naar keuze, of uw favoriete soap afkijken op Netflix. Bleken in comfort is bij ons inmiddels landelijk bekend prachtige comfortabele stoelen en personeel die van de behandeling een beleving maken is hierbij natuurlijk niet weg te denken. 

Na afloop van de behandeling wordt u voorzien van het beste advies om het optimale resultaat te behouden, ook hebben wij speciale producten die voor langdurig optimaal resultaat zorgen. Hiervoor kunt u om uitleg vragen bij ons personeel in onze salons. 

Wilt u direct een afspraak maken om uw tanden te bleken in Haarlem? Maak dan hieronder direct een afspraak. 

Tanden Bleken Haarlem De Tandenbleker Haarlem De tandenbleker Nederland

Routebeschrijving naar De Tandenbleker Haarlem

De Tandenbleker Haarlem is vanaf Haarlem Centraal binnen 5 minuten te bereiken via de bus. Hieronder volgt de routebeschrijving vanaf Haarlem Centraal:

  1.  Loop vanaf het Centraal station naar de bushalte Station.
  2.  Pak vandaar de Conexxion stadsbus 3 (richting IJmuiden)
  3.  Stop bij Bushalte “Kloosterstraat”.
  4.  Ga bij de splitsing rechtsaf richting de kloosterstraat.
  5.  Ga weer rechtsaf bij de eerste splitsing richting de Generaal de Cronjéstraat.
  6.  De Tandenbleker Haarlem bevindt zich dan op de hoek, schuin tegenover de kruidvat, aan uw rechter hand.

Vertrekt u vanaf een ander punt? Klik dan hieronder op het logo van 9292ov om uw route te bepalen. Het adres van De Tandenbleker Haarlem is Generaal de Cronjéstraat 53.

Generaal de Cronjéstraat 53
2021 JB Haarlem

06-42407734

Maandag     10:00 – 22:00
Dinsdag       10:00 – 22:00
Woensdag   10:00 – 22:00
Donderdag  10:00 – 22:00
Vrijdag          10:00 – 22:00
Zaterdag      10:00 – 22:00
Zondag              Gesloten