Menu
Menu

Laat uw tanden bleken bij
De Tandenbleker
Kortrijk

Tanden bleken in Kortrijk kan alleen via telefonisch reserveren.
Bel +32 478 16 82 00

De Tandenbleker Kortrijk

Wil je jouw tanden bleken in Kortrijk? Kies dan voor ons. Want jouw glimlach is ons visitekaartje. Met vestigingen in Nederland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Maak direct een afspraak en wij laten je weer stralen!

Waarom kiezen voor de Tandenbleker Kortrijk?

Je kunt op verschillende manieren aan wittere tanden komen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf met een bleekset aan de slag. Echter weet je hierdoor nooit zeker of je jouw tanden wel op een goede en veilig veilige manier bleekt. Natuurlijk kan je jouw tanden ook laten bleken door een tandarts of mondhygiënist. Echter bieden zij niet altijd deze dienst aan. Bovendien gebruiken tandartsen en mondhygiënisten doorgaans een bleekmiddel die wij niet helemaal vertrouwen. In dat bleekmiddel zit namelijk waterstofperoxide, een stof die schadelijk kan zijn voor jouw tanden. Geen fijn spul dus.

Wilt u een afspraak maken in Kortijk?

Dit kan alleen telefonisch! Bel dus snel naar +32 478 16 82 00 om uw afspraak te maken.

Zeker weten! Al onze medewerkers zijn intern opgeleid en gecertificeerd om tanden te bleken. Wij werken met de beste mensen en middelen en durven ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Bovendien bleken wij met een 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Dit is een bleekgel waar geen waterstofperoxide of andere schadelijke bleekmiddelen aan zijn toegevoegd. Door middel van deze gel kunnen wij  risicoloos jouw tanden bleken. Gele tanden zijn verleden tijd.

We kunnen je gerust stellen, tanden bleken doet geen pijn. Wanneer je voor het eerst jouw tanden bij ons laat bleken, duurt de behandeling iets langer dan een uur. Hierdoor vinden wij het erg belangrijk dat je de behandelingen zo comfortabel mogelijk ondergaat. Wilt je jouw tanden laten bleken in Kortrijk? Neem dan plaats in een van onze comfortabele stoelen. En geniet ondertussen van je favoriete film of serie op Netflix.

Onze behandeling is geheel pijnloos. En heb je ergens vragen over, of vind je iets niet helemaal prettig? Spreek dan gewoon één van onze medewerkers aan. Ze bijten echt niet.

Dat hangt helemaal af van welke behandeling je kiest:

De meeste behandelingen kunnen wij tijdens één afspraak uitvoeren. Echter, voor het beste eindresultaat moet de Million Dollar Smile behandeling 15 keer worden uitgevoerd. Omdat dit voor één dag erg veel is, verspreiden wij deze behandeling over drie dagen.

Wil je je tanden bleken in Kortrijk? Maak dan heel eenvoudig online een afspraak bij de betreffende salon. Hierdoor weet je zeker dat je op de door jouw gewenste dag en tijdstip geholpen kunt worden. Het adres is: Leiestraat 11

Route 

Onze salon is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Typ ‘De Tandenbleker’ in Google Maps en onze vestigingen komen direct naar voren? Klik de vestiging in Kortrijk aan en de navigatie leidt je naar ons toe. 

Wil je liever met het openbaar vervoer komen?

Raadpleeg voor de snelste route OV9292 of Google maps.

  • Vanaf station Kortrijk
  • Loop naar Kortrijk Busterminal 1 perron 11
  • Neem bus 4/6 – Bissegem – Heule
  • Stap uit bij bushalte Kortrijk Graanmarkt (2 min lopen)
Heb je nog vragen? 
Sta niet met je mond vol tanden en neem gerust contact met ons op. 

Want jouw glimlach is ons visitekaartje.
KORTRIJK
Leiestraat 11
8500 Kortrijk

+32 478 16 82 00

Maandag     11:00 - 20:00
Dinsdag       11:00 - 20:00
Woensdag   11:00 - 20:00
Donderdag  11:00 - 20:00
Vrijdag          11:00 - 20:00
Zaterdag      11:00 - 20:00
Zondag        gesloten

U kunt op verschillende manieren aan wittere tanden komen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf met een bleekset aan de slag gaan. Echter weet u hierdoor nooit zeker of u uw tanden wel op een goede manier en met een veilig middel bleekt. Daarnaast kunt u uw tanden laten bleken door een tandarts of mondhygiënist. Echter bieden niet alle tandartsen en mondhygiënisten deze dienst aan. Bovendien gebruiken tandartsen en mondhygiënisten doorgaans een bleekmiddel die wij niet helemaal vertrouwen. In dat bleekmiddel zit namelijk waterstofperoxide. Dit is een stof die schadelijk kan zijn voor uw tanden. Geen fijn spul dus.

Zo zijn er wel meer mensen en bedrijven die uw tanden kunnen bleken. Zo zijn er echter een aantal redenen om door De Tandenbleker in Breda uw tanden te laten bleken.

Al onze medewerkers zijn intern opgeleid en gecertificeerd om tanden te bleken. Daarnaast zijn het polijsten en bleken van tanden de enige diensten die wij aanbieden. Dit is onze specialisme geworden. Bovendien bleken wij met een 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Dit is een bleekgel waar geen waterstofperoxide of andere schadelijke bleekmiddelen aan zijn toegevoegd. Door middel van deze gel kunnen wij  risicoloos​ uw tanden bleken.

Wanneer u voor het eerst uw tanden bij ons laat bleken, duurt de behandeling iets langer dan een uur. Hierdoor vinden wij het erg belangrijk dat u de behandelingen zo comfortabel mogelijk ondergaat. Wilt u uw tanden laten bleken in Breda? Neem dan plaats in een van onze comfortabele stoelen. En geniet ondertussen van u naar uw favoriete film of serie op Netflix.

Een behandeling bij De Tandenbleker Nederland is geheel pijnloos. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat u tijdens de behandeling last gaat krijgen van uw tanden. En heeft u ergens vragen over, of vindt u iets toch niet helemaal prettig? Dan kunt u dat altijd melden aan de medewerker die u tijdens de behandeling helpt.

De Tandenbleker Kortrijk biedt de volgende behandelingen aan:

  • De Bijhoud behandeling van 2 keer 20 minuten.

  • De Happy Smile behandeling van 3 keer 20 minuten.

  • De Perfect Smile behandeling van 5 keer 20 minuten.

  • De Hollywood Smile behandeling van 7 keer 20 minuten.

  • De Hollywood VIP Smile behandeling van 10 keer 20 minuten.

De meeste behandelingen kunnen wij tijdens één afspraak uitvoeren. Echter, voor het beste eindresultaat moet de Hollywood VIP Smile behandeling 10 keer worden uitgevoerd. Omdat dit voor één dag erg veel is, verspreiden wij deze behandeling over twee dagen.

nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL