• Gegarandeerd witte tanden
 • Vestigingen over héél Nederland
 • Veilig en pijnloos
a
detandenbleker-logo
detandenbleker-logo
 • Gegarandeerd resultaat!
 • Vestigingen over héél Nederland
 • Veilig en pijnloos
google-logo

"Wauw! dit werkt ECHT! Mijn tanden zijn superwit geworden..."

★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Tanden bleken Maastricht

Je weet wat ze zeggen, je eerste indruk is wat blijft hangen. Bij onze tandenbleker in Maastricht kan je ervan uitgaan dat mensen jouw stralende tanden niet zo makkelijk zullen vergeten!

tanden-bleken-maastricht

Kom langs bij De Tandenbleker in Maastricht

06 12 66 78 09

info@detandenblekernederland.nl

Voltastraat 5, 6224 EK Maastricht

Bereikbaarheid

Vanaf ring A2 zijn we makkelijk te bereiken. Er zijn ruime parkeermogelijkheden in de buurt. Ook zitten we vanaf Maastricht Centraal ongeveer op 1 kilometer loopafstand.

Openingstijden

Maandag
11:00 – 22:00
Dinsdag
11:00 – 22:00
Woensdag
11:00 – 22:00
Donderdag
11:00 – 22:00
Vrijdag
11:00 – 22:00
Zaterdag
11:00 – 22:00
Zondag
Gesloten
Maastricht

Waarom tanden bleken Maastricht?

Zoals eerder gezegd is voor tanden bleken Maastricht the place to be. Tanden bleken is tegenwoordig erg populair, met als doel de tanden witter en helderder te laten zijn. Wij bieden aanhoudende, veilige resultaten die je ongetwijfeld zullen helpen bij het bereiken van het gewenste effect!

 • Wittere tanden al na één behandeling!
 • Meer dan 40 vestigingen wereldwijd
 • Meer dan 1 miljoen klanten geholpen

Ons team, van De Tandenbleker in Maastricht, is geroemd om het leveren van kwalitatieve behandelingen voor het bleken van tanden. Dus bij deze ben je welkom in onze mooie en eigentijdse kliniek in Maastricht!

waarom-tanden-bleken-maastricht
detandenbleker-2

Tanden bleken kosten

Het is haalbaar om een geweldige glimlach te hebben die je kunt onderhouden en waarvan je kunt genieten. Als je wilt dat de kleur van je tanden in de best mogelijke tint is, contacteer ons dan zonder schroom. Wij maken gebruik van de modernste en meest gangbare technologieën om ervoor te zorgen dat je van begin tot eind een uitstekende ervaring hebt. Onze deskundige medewerkers zullen met plezier voor je zorgen.

 • 100% gratis consultgesprek
 • Nummer 1 in tanden bleken
 • Meer dan 6000 beoordelingen

Omdat de tanden bleken kosten worden bepaald door meerdere factoren, geven wij verschillende tarieven afhankelijk van de behandeling die je kiest. Je kunt hier ontdekken welke behandelingen tegen welke prijs mogelijk zijn en of er bijkomende kosten zijn. Bij het bepalen van de prijs van tanden bleken wordt ook rekening gehouden met de huidige gezondheid van je gebit.

Tanden verkleuren na verloop van tijd, alsook haar en huid. Je tanden kunnen er trouwens aanzienlijk donkerder uitzien als je een fanatieke roker was of nog steeds bent. Zelfs als je niet rookt en je tanden goed verzorgt, kunnen ze na verloop van tijd door leeftijd of genetica op natuurlijke wijze donkerder worden. De kosten van het bleken van tanden worden bepaald door de mate van verkleuring, waardoor het moeilijk is om dit op afstand te constateren. Onze experts zullen je precies uitleggen wat het beste voor jou is na een kort consult bij ons.

Tanden laten bleken

Wij zijn ons er zeker weten van bewust dat tanden laten bleken in Maastricht steeds meer in trek is, omdat klanten de voordelen inzien van een parelwitte glimlach. Al eeuwenlang worden schone tanden in verband gebracht met schoonheid. Daarnaast kan een stralende grijns je humeur verhogen. Tanden laten bleken kan ook handig zijn bij het vermijden van eventuele verkleuringen in de toekomst.

 • De grootste tandenbleker van Nederland
 • Jouw lach = ons visitekaartje!
 • 100% veilig en pijnloos

Is het je ooit opgevallen dat beroemdheden op social media of TV een zogeheten “tandpastaglimlach” hebben? Misschien heb je je afgevraagd hoe ze zo’n mooi gebit hebben gekregen. Het is geen rocket science, dat kunnen we je op een briefje aangeven! Wij weten namelijk als geen ander dat beroemdheden ook hun tanden laten bleken! Het is dus niet verwonderlijk dat jij ook een glowing smile kan rocken.

tanden-laten-bleken-maastricht

Zelf tanden bleken

Tanden bleken kan op verschillende manieren worden bereikt, maar wij zijn ervan overtuigd dat onze techniek de meest accurate is. Veel mensen die geen zin hebben om naar een tandenbleker in Maastricht te gaan, maar toch hun tanden witter willen laten lijken, kiezen voor DIY-whitening (d.w.z. zelf tanden bleken). Dit is echter niet noodzakelijk!

 • Dure producten, zonder gewenst eindresultaat
 • Kan je tandglazuur aantasten, wat zorgt voor kwetsbare tanden
 • Kan schadelijk zijn voor je tandvlees

Onze tandenblekers hanteren een speciale gel die op je tanden wordt geplakt. De gel wordt vervolgens in werking gezet met een laser om het gewenste effect te bereiken. En dat zonder de tanden bloot te stellen aan mogelijk gevaarlijke chemicaliën of onnodige herhalingsbehandelingen. Dit proces heeft belangrijke voordelen op de lange duur. Verhouden met het zelf tanden bleken, zijn onze procedures vele malen aanhoudender! Daarom sluiten wij ons volledig bij de uitspraak “goedkoop is niet altijd goedkoop”.

Heb je bedenkingen of twijfels? Contacteer ons dan zonder schroom over alle mogelijke alternatieven die voor jou geschikt zijn. Onze experts helpen je graag verder!

Tanden bleken ervaringen

Er zijn een aantal benaderingen en resultaten als het gaat om tanden bleken, dus het is niet gemakkelijk om te kiezen welke het beste voor jou is. Onze tandenblekers in Maastricht kunnen je verzekeren dat je op de best mogelijke manier wordt geholpen voor je droomresultaat.

 • Hét adres van influencers en celebs
 • VIP-behandelingen mogelijk
 • Eenvoudig afspraak maken

Kijk ook eens op onze Facebook en Instagram profielen om meer te zien over onze werkwijze (via de icoontjes onderaan deze pagina). Op onze social media profielen zijn er veel tanden bleken ervaringen van onze klanten gedeeld, die wellicht van waarde kunnen zijn voor jou. Ben je overtuigd door de ervaringen van onze klanten? Top! Wij zien jou dan ook graag op onze locatie!

tanden-bleken-ervaringen-maastricht
beste-tanden-bleken-maastricht

Beste tanden bleken Maastricht

Wanneer het gaat om de beste tanden bleken in Maastricht, is het niet afdoende om witte tanden te hebben. Iedereen zou een mooi gebit moeten hebben, maar daar moet hoogwaardige service aan toegevoegd worden. Tanden bleken doe je verder niet uit sociale verplichting, maar omdat je het echt wilt. Wij begrijpen de behoeften van onze klanten dus als geen ander.

 • Eersteklas kwaliteit voor de beste prijs
 • Get that Hollywood smile!
 • 100% garantie

Als dé tandenblekers in Maastricht kunnen onze specialisten je helpen met al je wensen op het gebied van tanden bleken. Ons team is zich bewust van wat jij doormaakt, en we verontschuldigen ons niet voor onze personal touch, gespecialiseerde middelen, of professionele hulp. Dus doe alsof je thuis bent!

Dit Is Hoe Andere Ons Hebben Ervaren!

Met veel trots kunnen wij zeggen dat wij in al deze jaren meer dan 1.000.000+ klanten hebben mogen helpen..! En daarnaast ook nog eens 50.000+ positieve reviews hebben ontvangen... Als dit niet genoeg zegt..., weet ik het ook niet meer!

Neem hier beneden maar eens een kijkje

 

Maastricht-review-1
{

Voor het tanden bleken werd ik zeer vriendelijk ontvangen voor een medewerkster. Als eerst kreeg ik een goede uitleg betreft het bleken en vervolgens werd ik geholpen. Zeer tevreden met resultaat, zeker een aanrader.

5
Maastricht-review-2
{

Super tevreden over de behandeling. 5x20 minuten me tanden laten bleken, erg mooi verschil. Vriendelijk personeel top advies! Mij ziet u zeker terug.

5
Maastricht-review-3
{

Ik ben vaker geweest op deze locatie, en de tandenbleker heeft me nooit teleurgesteld. Dinsdag ben ik ( ondanks dat ik wat later kwam ) vriendelijk ontvangen door Laila. Ik vond het toch nog een beetje spannend ivm corona. Ik ben toen goed te woord gestaan door haar, waardoor ik me meteen op m'n gemak voelde. Laila is een vriendelijke meid die haar werk met plezier en passie uitvoert. Ze is heel hygiënisch, en professioneel. Ik heb een uitgebreide uitleg gekregen over wat te doen in de 24 uur na de behandeling, en mijn vragen zijn goed beantwoord. Ondanks dat het laat in de avond was, en het voor haar ook een lange dag is geweest bleef ze super vriendelijk.

5
Maastricht-review-4
{

Nog nooit ben ik ergens warmer verwelkomt dan hier. Een hele lieve meid achter de balie die me heeft geholpen met wat ik wou. Daarna ging de behandeling prima zoals gewenst. Echt klasse!

5
Maastricht-review-5
{

Heel mooi resultaat de meiden helpen & informeren je heel goed. Erg professioneel bedrijf. Ik raad dit iedereen aan.

5
Maastricht-review-6
{

Super goed geholpen door een medewerkster; nihad. Heel sociaal en klantvriendelijk! Luistert goed en vraagt om je wensen! Een aanrader!

5
Maastricht-review-7
{

Geweldig!! Ben gelijk geholpen en alles werd netjes uitgelegd bedankt! Nilab toppertje

5
Maastricht-review-8
{

Het was een fijne sessie!
Vriendelijk, en respectvol me tanden zijn WEER opgeknapt.

5
Maastricht-review-9
{

Mijn eerste ervaring en meteen tevreden met het resultaat en super klantvriendelijk!

5
Maastricht-review-10
{

Ik ben heel goed geholpen door Sanne! Ze is heel deskundig en zeer klantvriendelijk.

5
Maastricht-review-11
{

Super fijne behandeling!!, alles werd goed vooraf uitgelegd. Super bedankt Nilab

5
Maastricht-review-12
{

Alles ging perfect hele leuke sfeer en ook gezellige medewerkers ! Dankjewel voor goeie behandeling Nilab

5
Maastricht-review-13
{

Goed geholpen door Nilab. Ze neemt de tijd een goede uitleg te geven en levert vervolgens een top resultaat! Zeker voor herhaling vatbaar.

5
Maastricht-review-14
{

Zeer tevreden ben vandaag geholpen door Sanne. Hele aardige en eerlijke meid.
Tot gauw!

5
Maastricht-review-15
{

Nilab heeft mij erg goed geholpen. Waarbij er werd gekeken naar mijn wensen en resultaat.

5

Veelgestelde vragen

Wij krijgen standaard vaak een aantal vragen. Hieronder zullen we ze voor je opsommen en beantwoorden:

Is de waarschijnlijkheid groot dat mijn tanden gevoelig worden na het bleken in Maastricht?

Als je tanden in goede staat verkeren, zou je er niets van moeten voelen. Er kan enige gevoeligheid ontstaan als je al ongemak of ontsteking hebt. Het kleine beetje gevoeligheid die je dan kan voelen zal verdwijnen voor je het weet.

Is het waar dat tanden bleken in Maastricht schadelijk kan zijn voor mijn gebit?

Wij zijn niet van mening dat onze natuurlijke producten gevaarlijk zijn voor je gebit, anders hadden wij in de loop der jaren niet meer dan 1 miljoen cliënten kunnen helpen! Je kunt dus gerust zijn in de wetenschap dat je een uitzonderlijke behandeling krijgt.

Is het nodig dat ik elke dag naar Maastricht ga om mijn tanden te laten bleken?

Dit wordt per persoon bepaald, en het aantal bezoeken kan variëren van drie tot 25. Als je bijvoorbeeld rookt, koffie drinkt of zoetigheid eet, kunnen je tanden in verhouding geler zijn geworden met de tijd. Dan zou je dus vaker moeten langskomen.

Is het aan te raden om tanden te bleken als ik gaatjes heb?

Gaatjes zijn helemaal niet erg! Ook dan kunnen wij je helpen aan een stralend witte lach!

Met hoeveel minuten moet ik rekening houden bij elke sessie?

Per sessie kan je met 20 minuten rekening houden. Er kunnen overigens meerdere sessies worden gepland tijdens een enkel bezoek, dus de tijdslimiet kan langer worden. Op voorwaarde dat onze agenda het toelaat en het nuttig voor jou is.

detandenbleker-header