Menu
Menu

Laat uw tanden bleken bij
De Tandenbleker
Rotterdam Kruiskade

Direct reserveren in Rotterdam Kruiskade:

Wist u dat u met het polijsten van uw tanden het tandplak en hardnekkige aanslag verwijderd, waardoor u het meest optimale resultaat behaald? Met het polijsten van uw tanden kunt u tot 4 tinten extra resultaat boeken.

De Tandenbleker Rotterdam Kruiskade​

Laat uw tanden bleken in Rotterdam Kruiskade bij De Tandenbleker. Wij zijn al jarenlang ervaren in het bleken van tanden. Door onze ervaring en vakbekwaamheid kunnen wij onszelf 100% zeker dé specialist op het bleken van tanden noemen.

De Tandenbleker is dé specialist in het witter maken van tanden. Wij hebben 13 vestigingen waarvan 10 in Nederland, 2 in België en 1 in Marokko. De personeelsleden van De Tandenbleker zijn stuk voor stuk intern opgeleid. Hierdoor beschikken zij over de certificaten die nodig zijn om tanden te mogen bleken. Wilt u er zeker van zijn dat het witter maken van uw tanden goed gebeurt? Laat uw tanden bleken bij De Tandenbleker.

Als u uw tanden laat bleken in Rotterdam Kruiskade bij De Tandenbleker, zult u ontzettend goed worden geholpen. Bovendien zult u tijdens de hele afspraak worden geholpen door 1 medewerker. Hierdoor hoeft u niet elke keer weer te wennen aan nieuwe gezichten. Deze medewerker zal de afspraak starten met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven welk eindresultaat u voor ogen heeft. Aan de hand van wat u vertelt, kan de medewerker nagaan welke behandeling voor u de beste keuze is.

Na het gesprek is het tijd om de behandeling te starten. Wanneer de medewerker de bleekgel op uw gebit heeft aangebracht, moet de gel een poosje inwerken. Tijdens dit proces mag u plaatsnemen op een ontzettend comfortabele stoel en krijgt u de gelegenheid om naar een film of serie op Netflix te kijken. Bij De Tandenbleker wordt u dus compleet in de watten gelegd!

Wanneer u uw tanden laat bleken bij De Tandenbleker, kunt u uit verschillende behandelingen kiezen.

De behandelingen zijn:

  • De Bijhoud behandeling van 2 keer 20 minuten.
  • De Happy Smile behandeling van 3 keer 20 minuten.
  • De Perfect Smile behandeling van 5 keer 20 minuten.
  • De Hollywood Smile behandeling van 7 keer 20 minuten
  • De Hollywood VIP Smile behandeling van 10 keer 20 minuten.

De meeste behandelingen kunnen wij op een dag uitvoeren. Hierdoor hoeft u niet continue terug te komen. 

Na het lezen van dit artikel, bent u er vast van overtuigd dat u bij De Tandenbleker in goede handen bent. Kies dan ook voor ons als u uw tanden wilt bleken in Rotterdam Kruiskade. U kunt bij ons heel gemakkelijk online reserveren. Heeft u eerst nog een aantal vragen? Neem dan gerust contact op, want onze medewerkers staan u graag te woord.

ROTTERDAM KRUISKADE
1e Middelandsestraat 13
3014 BA Rotterdam

+31 (6) 15 33 56 61

Maandag     11:00 - 19:00
Dinsdag       11:00 - 19:00
Woensdag   11:00 - 19:00
Donderdag  11:00 - 19:00
Vrijdag          11:00 - 19:00
Zaterdag      11:00 - 19:00
Zondag              Gesloten
Meer informatie
nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL