Laat uw tanden bleken bij
De Tandenbleker
Rotterdam Kruiskade

Direct reserveren in Rotterdam Kruiskade:

Wist u dat u met het polijsten van uw tanden het tandplak en hardnekkige aanslag verwijderd, waardoor u het meest optimale resultaat behaald? Met het polijsten van uw tanden kunt u tot 4 tinten extra resultaat boeken.

tanden bleken rotterdam
witte tanden rotterdam
witte tanden kruiskade
De Tandenbleker Rotterdam Kruiskade​

Wil je jouw tanden bleken in Rotterdam Kruiskade? Kies dan voor ons. Want jouw glimlach is ons visitekaartje. Met vestigingen in Nederland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Maak direct een afspraak en wij laten je weer stralen!

Je kunt op verschillende manieren aan wittere tanden komen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf met een bleekset aan de slag. Echter weet je hierdoor nooit zeker of je jouw tanden wel op een goede en veilig veilige manier bleekt. Natuurlijk kan je jouw tanden ook laten bleken door een tandarts of mondhygiënist. Echter bieden zij niet altijd deze dienst aan. Bovendien gebruiken tandartsen en mondhygiënisten doorgaans een bleekmiddel die wij niet helemaal vertrouwen. In dat bleekmiddel zit namelijk waterstofperoxide, een stof die schadelijk kan zijn voor jouw tanden. Geen fijn spul dus.

Zeker weten! Al onze medewerkers zijn intern opgeleid en gecertificeerd om tanden te bleken. Wij werken met de beste mensen en middelen en durven ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Bovendien bleken wij met een 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Dit is een bleekgel waar geen waterstofperoxide of andere schadelijke bleekmiddelen aan zijn toegevoegd. Door middel van deze gel kunnen wij  risicoloos jouw tanden bleken. Gele tanden zijn verleden tijd.

We kunnen je gerust stellen, tanden bleken doet geen pijn. Wanneer je voor het eerst jouw tanden bij ons laat bleken, duurt de behandeling iets langer dan een uur. Hierdoor vinden wij het erg belangrijk dat je de behandelingen zo comfortabel mogelijk ondergaat. Wilt je jouw tanden laten bleken in Rotterdam? Neem dan plaats in een van onze comfortabele stoelen. En geniet ondertussen van je favoriete film of serie op Netflix.

Onze behandeling is geheel pijnloos. En heb je ergens vragen over, of vind je iets niet helemaal prettig? Spreek dan gewoon één van onze medewerkers aan. Ze bijten echt niet.

Dat hangt helemaal af van welke behandeling je kiest:

De meeste behandelingen kunnen wij tijdens één afspraak uitvoeren. Echter, voor het beste eindresultaat moet de Million Dollar Smile behandeling 15 keer worden uitgevoerd. Omdat dit voor één dag erg veel is, verspreiden wij deze behandeling over drie dagen.

Wil je je tanden bleken in Rotterdam Kruiskade? Maak dan heel eenvoudig online een afspraak bij de betreffende salon. Hierdoor weet je zeker dat je op de door jouw gewenste dag en tijdstip geholpen kunt worden. Het adres is: 1e Middelandsestraat 13.

Route 

Onze salon is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Typ ‘De Tandenbleker’ in Google Maps en onze vestigingen komen direct naar voren? Klik de vestiging in Rotterdam aan en de navigatie leidt je naar ons toe. 

Wil je liever met het openbaar vervoer komen?

Raadpleeg voor de snelste route OV9292 of Google maps.

  • Vanaf Rotterdam Centraal
  • Loop naar tramhalte Rotterdam Centraal Stationsplein
  • Neem RET Tram 23 (richting Marconiplein)
  • Stap uit bij tramhalte 1e Middelandsestraat 13 (1 min lopen)
Heb je nog vragen? 
Sta niet met je mond vol tanden en neem gerust contact met ons op. 

Want jouw glimlach is ons visitekaartje.
ROTTERDAM KRUISKADE
1e Middelandsestraat 13
3014 BA Rotterdam

+31 (6) 15 33 56 61

Maandag     11:00 - 19:00
Dinsdag       11:00 - 19:00
Woensdag   11:00 - 19:00
Donderdag  11:00 - 19:00
Vrijdag          11:00 - 19:00
Zaterdag      11:00 - 19:00
Zondag              Gesloten
Meer informatie
nl_NLNL
de_DEDE fr_FRFR nl_NLNL