• Gegarandeerd witte tanden
 • Vestigingen over héél Nederland
 • Veilig en pijnloos
a
detandenbleker-logo
detandenbleker-logo
 • Gegarandeerd resultaat!
 • Vestigingen over héél Nederland
 • Veilig en pijnloos
google-logo

"Wauw! dit werkt ECHT! Mijn tanden zijn superwit geworden..."

★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Tanden bleken Venlo

Bij ons in Venlo verzekeren wij jou dat je voorzien zult worden van een hoogstaande service met een tandpasta glimlach als resultaat!

tanden-bleken-venlo

Kom langs bij De Tandenbleker in Venlo

06 16 21 60 54

info@detandenblekernederland.nl

Klaasstraat 34, 5911 JR, Venlo

Bereikbaarheid

Vanaf rijksweg N271 zijn we makkelijk bereikbaar. Pal achter ons is er een parkeergarage beschikbaar. Vanaf Venlo Centraal liggen we verder op ca. 7 minuten loopafstand.

Openingstijden

Maandag
11:00 –21:00
Dinsdag
11:00 –21:00
Woensdag
11:00 –21:00
Donderdag
11:00 –21:00
Vrijdag
11:00 –21:00
Zaterdag
11:00 –21:00
Zondag
12:00 – 20:00
Venlo

Waarom tanden bleken Venlo?

Zoals eerder gezegd is voor tanden bleken Venlo the place to be. Vele van onze cliënten hebben zich al eens afgevraagd of Venlo een goede locatie is om tanden te bleken, en meer in het bijzonder of het mogelijk is dit vakkundig en betaalbaar te doen. Bij ons is dat absoluut mogelijk!

 • Wittere tanden al na één behandeling!
 • Meer dan 40 vestigingen wereldwijd
 • Meer dan 1 miljoen klanten geholpen

Wij beloven een veilig en langdurend resultaat dat je echt zal helpen bij het bereiken van een hagelwitte glimlach! Onze tandenblekers staan bekend om hun kwalitatieve tandenbleekbehandelingen. Alvast heten wij je daarom van harte welkom in onze moderne, hygiënische faciliteit in Venlo!

waarom-tanden-bleken-venlo
tanden-bleken-kosten-venlo

Tanden bleken kosten

Wij willen jou een mooie tint bieden waar je lang plezier van zult hebben. Als je jouw tanden de perfecte kleur wilt geven, contacteer ons dan rap. Om ervoor te zorgen dat je een volledige ervaring bij ons krijgt, maken we gebruik van zowel moderne als traditionele methoden. En dat is nog niet alles: ons deskundig team kan je helpen om jouw tandpastaglimlach waar te maken!

 • 100% gratis consultgesprek
 • Nummer 1 in tanden bleken
 • Meer dan 6000 beoordelingen

Onze tanden bleken kosten worden bepaald door een aantal criteria. Als gevolg daarvan bieden wij verschillende tarieven, afhankelijk van de behandeling die je wilt laten uitvoeren. Je kunt meer te weten komen over extra kosten en welke behandelingen beschikbaar zijn tegen welke prijzen in dit gedeelte. Wij houden overigens rekening met de huidige staat van je gebit bij het berekenen van de kosten voor het bleken van je tanden.

De verkleuring van tanden wordt veroorzaakt door de tijd en is, net als de huid- en haarkleur, onomkeerbaar. Als je vaak rookt of dat blijft doen, kunnen je tanden donkerder of geler worden. De tanden bleken kosten worden ook bepaald door de huidige tint; het is dus onmogelijk om van een afstand te raden wat voor jou het beste zou zijn. Na een snel onderzoek in onze faciliteit zullen onze specialisten je informeren over wat in jouw specifieke situatie het beste zou werken.

Tanden laten bleken

Wij beseffen dat tanden laten bleken in Venlo steeds meer in trek is en daarom hebben wij alleen experts in dienst. Mensen zien de voordelen in van een hagelwit gebit, waardoor de allure toeneemt. Al honderden jaren worden witte tanden en aantrekkelijkheid met elkaar in verband gebracht. Bovendien kan een stralende glimlach jouw gevoel van zelfverzekerdheid vergroten. Tanden laten bleken kan verder helpen bij eventuele verkleuringen met de tijd.

 • De grootste tandenbleker van Nederland
 • Jouw lach = ons visitekaartje!
 • 100% veilig en pijnloos

Heb je ooit een beroemdheid op het internet of in een tijdschrift gezien met wat lijkt op de zogeheten “tandpastaglimlach”? Daarna heb je je ongetwijfeld afgevraagd hoe ze aan zo’n mooi gebit geraken. Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat dit voor iedereen haalbaar is! Tenslotte zijn wij nationaal geroemd als dé hotspot voor een stralend gebit, dus het zal je niet verbazen dat wij jou ook kunnen helpen jouw doelen te bereiken.

tanden-laten-bleken-venlo

Zelf tanden bleken

Er zijn verschillende strategieën om je tanden witter te maken, maar wij geloven dat die van ons de beste is. DIY (= zelf tanden bleken) is een optie voor veel mensen die geen zin hebben om naar een tandenbleekservice in Venlo te gaan, maar toch hun tanden helderder willen maken. Vaak denkt men dat dit ook goedkoper is. Dit is eigenlijk onjuist!

 • Dure producten, zonder gewenst eindresultaat
 • Kan je tandglazuur aantasten, wat zorgt voor kwetsbare tanden
 • Kan schadelijk zijn voor je tandvlees

Een professionele gel wordt met onze techniek op je tanden aangebracht. De gel wordt vervolgens met een laser geprikkeld om de gewenste kleur nauwkeurig te verkrijgen, zonder je tanden te onderwerpen aan gevaarlijke chemicaliën of onnodige herhaalsessies. Deze methode heeft verschillende voordelen ten opzichte van het zelf tanden bleken in de toekomst, zoals dat onze behandelingen vele malen kosteneffectiever zijn (de tint blijft langer aanhouden). Vandaar ook dat wij het helemaal eens zijn met de stelling dat goedkoop niet altijd goedkoop is.

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden die voor jou van toepassing kunnen zijn, bel ons dan direct. Onze specialisten staan je graag ten dienste!

Tanden bleken ervaringen

Tanden bleken kan op verschillende manieren en met verschillende resultaten worden uitgevoerd, dus is het moeilijk om van te voren te weten welke methode exact voor jou het beste zal werken. Ons team van tandenblekers in Venlo kan echter garanderen dat jij de meest deskundige zorg krijgt die mogelijk is, zodat je de gewenste resultaten kunt bereiken.

 • Hét adres van influencers en celebs
 • VIP-behandelingen mogelijk
 • Eenvoudig afspraak maken

Wij zijn blij met alle vragen, verzoeken en dankberichten die we krijgen. Je kunt daarom meer te weten komen over onze werkwijze door onze social media platforms door te lezen (te bereiken onderaan deze pagina). Wij hebben talloze resultaten over de tanden bleken ervaringen van onze klanten op onze social media platforms geplaatst, waarvan we hopen dat jij ze inspirerend vindt. Hebben de ervaringen je over weten te halen? Dat is uitstekend nieuws, want we staan te trappelen om ook jou te helpen!

tanden-bleken-ervaringen-venlo
beste-tanden-bleken-venlo

Beste tanden bleken Venlo

Onze specialisten bij De Tandenbleker begrijpen dat als je de beste tanden bleken resultaten in Venlo wilt, witte tanden alleen niet volstaan. Elke klant heeft het recht om zijn tanden te laten bleken, maar een topservice is ook een vereiste. Tanden bleken doe je niet om anderen te pleasen; het is iets wat je wilt omdat je je er beter door in je vel voelt. Onze tandenblekers zijn beter op de hoogte van de wensen van consumenten dan welke andere tandenbleker in Venlo dan ook. Daarom willen we jou ook bijstaan met raad en daad!

 • Eersteklas kwaliteit voor de beste prijs
 • Get that Hollywood smile!
 • 100% garantie

Wij zijn er om jou te helpen met al je vragen over het bleken van je tanden, en wij zijn een groot voorstander van een hands-on techniek. Wij hebben hiervoor de nodige vaardigheden in huis, en zien er dan ook naar uit jou bij ons te verwelkomen!

Dit Is Hoe Andere Ons Hebben Ervaren!

Met veel trots kunnen wij zeggen dat wij in al deze jaren meer dan 1.000.000+ klanten hebben mogen helpen..! En daarnaast ook nog eens 50.000+ positieve reviews hebben ontvangen... Als dit niet genoeg zegt..., weet ik het ook niet meer!

Neem hier beneden maar eens een kijkje

 

Venlo-review-1
{

Vandaag bij de tandenbleker geweest bij de zwartjanstraat. Topservice en goeie kwaliteit ik zal zeker langs gaan als jullie in de buurt zijn.

5
Venlo-review-2
{

Tandenbleker Nederland geweest.
Tevreden met het resultaat!
Door Naomi geholpen. Lief en werkt super hygiënisch

5
Venlo-review-3
{

Vandaag behandeld bij de tandenbleker Nederland.. geholpen door youssra zeer lieve werknemer met een goeie uitleg !
Stralende witte tanden bedankt !!!

5
Venlo-review-4
{

Zeer indrukwekkend resultaat en dat al na 7 sessies. Alles in 1 dag! Helemaal top. Goede vriendelijke mevrouw Yousra die jou alles netjes uitlegt en heel bekwaam is. Zeker een aanrader.

5
Venlo-review-5
{

Vandaag super geholpen door een hele leuke spontane dame! En blij met het resultaat!!! Zeker een aanrader hier!

5
Venlo-review-6
{

Heeel erg tevreden met het resultaat en de service. Ben hartstikke blij met het advies ook! 7 sessies voelde helemaal niet lang aan door de korte pauzes tussendoor.

5
Venlo-review-7
{

Gezellig kunnen lachen met het personeel.
7x20 behandeling genomen op advies met een prachtig resultaat en hele goede service!
Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Youssra bedankt!

5
Venlo-review-8
{

Heel goed geholpen in dit filiaal. En geven vooral goed advies. Ik heb erg gevoelige tanden. En kon het zo in delen doen. Superaardig en fijne ervaring love itt

5
Venlo-review-9
{

Ben vandaag mijn tanden gaan bleken, 15x20 minuten en een groot verschil zijn helemaal wit en ben heel goed geholpen met een hele goeie uitleg Toffe MeidssThanxx Dilayla

5
Venlo-review-10
{

Ik ben zeer tevreden over het resultaat! Ik heb de vip behandelig genomen en mijn tanden zijn echt van geel naar wit gegaan! Personeel en service waren top. Vooral Lemya! Bedankt, ben echt zeer tevreden.

5
Venlo-review-11
{

Erg tevreden dat ik hier mijn tanden heb laten bleken. M'n tanden zijn zo wit als het maar kan na 13 behandelingen. Personeel is vriendelijk, eerlijk en geven ook adviezen. Echt een aanrader voor iedereen!

5
Venlo-review-12
{

Vandaag was ik bij de tandenbleker Nederland.
Ik heb een erg fijne ervaring gehad en merkte vrijwel direct verschil super aardige dame die daar aan het werk is heeft mij ook goed geadviseerd waardoor ik nu een Hollywood smile heb. erg bedankt tandenbleker Nederland voor deze top ervaring

5
Venlo-review-13
{

Ben heel goed geholpen door de dame die daar werkt. Ik kreeg alles goed uitgelegd en de service was ook goed.

5
Venlo-review-14
{

Ik ben zeer tevreden ik heb hollywood smile genomen 7 van 20 minuten ik zag gelijk groot verschil me tanden zijn spierwit ik ben ook goed behandeld door de dame die daar werkt heel aardig en klantvriendelijk
Is zeker aan te raden hierbij wil ik de tandenbleker nederland bedanken ik kan weer mooi lachen

5
Venlo-review-15
{

SUPER ZAAK!! mijn vrouw en ik zijn beide super super maar ook echt super tevreden. We hebben de behandeling genomen van 7x20 minuten, ik dacht dat een Hollywood Smile onmogelijk was, maar hier zijn we gewoon 18 tinten lager gegaan.

5

Veelgestelde vragen

Wij krijgen standaard vaak een aantal vragen. Hieronder zullen we ze voor je opsommen en beantwoorden:

Kan tanden bleken in Venlo mijn tanden gevoelig maken nadien?

Dat is niet aan de orde. Je zult er niets van voelen, tenzij je gebit al te lijden heeft onder een slechte gezondheid. Als je bekend bent met ongemak of irritatie bij een bepaalde tand, kan er sprake zijn van enige gevoeligheid. In ieder geval kun je er zeker van zijn dat dit snel over zal gaan!

Kunnen jullie aangeven of het laten bleken van mijn tanden in Venlo schadelijk is voor mijn gebit?

Daar kan geen twijfel over bestaan. Voor onze technieken gebruiken wij uitsluitend natuurlijke middelen. Gezien dat wij door de jaren heen al meer dan een miljoen mensen hebben geholpen, hebben wij bovendien een reputatie hoog te houden. Topservice gegarandeerd!

Moet ik vaak langskomen om een sneeuwwitte lach te krijgen?

Dit wordt bepaald door jouw unieke omstandigheden. Sommige behandelingen kunnen beginnen bij drie sessies en in bepaalde situaties oplopen tot vijfentwintig. Een andere factor om te overwegen is of je tanden wat bruinig zijn of niet, bijvoorbeeld als je vaak koffie drinkt of sigaretten rookt. Indien dat zo is, zal je hoe dan ook meer bezoeken moeten brengen bij ons op locatie. Onze tandenblekers geven je 100 procent onbevooroordeelde aanbevelingen over hoe vaak je moet komen voor het beoogde eindresultaat.

Kunnen mensen met gaatjes in hun tanden ook hun tanden bleken of is het verstandiger om dat niet te doen?

Wij zijn ervan overtuigd dat ongeacht of je wel of geen gaatjes hebt, wij je kunnen helpen een tandpastaglimlach te rocken!

Met hoeveel minuten per sessie moet ik rekening houden bij jullie eigenlijk in Venlo?

Ga maar uit van 20 minuten per sessie, wat zeer gangbaar is. In Venlo kan je meerdere sessies tijdens hetzelfde bezoek boeken, waardoor de duur van je bezoek verlengd wordt. We vinden het helemaal goed om meerdere sessies tijdens één bezoek te plannen, zolang onze experts denken dat het geschikt is voor jou.

detandenbleker-header