skip to Main Content
Blog
Hoe Krijg Je Witte Tanden?

Waarom tanden bleken bij De Tandenbleker Nederland?

Wil je graag jouw tanden laten bleken? Laat dat dan doen door de experts van De Tandenbleker Nederland. In dit blog vertellen wij je waarom dat een ontzettend goed idee is.

Waarom laten mensen hun tanden bleken?

Jouw tanden worden 100% veilig gebleekt doordat wij een NON-Peroxide bleekgel gebruiken. Dit is een bleekgel waarvan helemaal zeker is dat het tandvlees en tandglazuur niet aantast. De kleur van tanden is erfelijk, de een is gezegend met wittere tanden en de ander heeft juist gelere tanden. Veel mensen zien stralend witte tanden als een schoonheidsideaal. Ze vinden het er mooi en verzorgd uitzien. Voor mensen met gelere tanden is dit de meest voorkomende reden om hun tanden te laten bleken.

Verkleuring door tandaanslag en voeding

Daarnaast kunnen tanden door de jaren heen verkleuren door bijvoorbeeld tandaanslag en kleurstoffen in voeding. Had je vroeger veel wittere tanden dan nu? Dan kan het zo zijn dat je ervoor kiest om jouw tanden te laten bleken om weer net zulke mooie tanden te hebben als toen.

Zuren in voeding

Bovendien kunnen zuren in voedsel het tandglazuur door de jaren heen aantasten. Hierdoor wordt het tandoppervlak steeds dunner en wordt het tandbeen steeds meer zichtbaar. Om het tandbeen weer wat te verdoezelen, kiezen veel mensen ervoor om hun tanden te laten bleken.

Waarom kiezen voor De Tandenbleker Nederland?

Met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. De redenen waarom je het beste kunt kiezen voor De Tandenbleker Nederland zijn:

  • Je wordt geholpen door een ervaren medewerker die intern is opgeleid en daardoor gecertificeerd is om de bleekbehandelingen uit te voeren.
  • Jouw tanden worden 100% veilig gebleekt doordat wij een NON-Peroxide bleekgel gebruiken. Dit is een bleekgel waarvan helemaal zeker is dat het tandvlees en tandglazuur niet aantast.
  • Bij ons word je helemaal in de watten gelegd. Neem tijdens de behandeling plaats in een van onze comfortabele stoelen en geniet van jouw favoriete film of serie op Netflix.

Bij De Tandenbleker Nederland zijn jouw tanden in goede handen.

Hoe maak je een afspraak bij De Tandenbleker Nederland?

Bij De Tandenbleker Nederland vinden wij het belangrijk dat je gegarandeerd goed en vlot wordt geholpen. Daarom raden wij je aan om van te voren alvast een afspraak te maken, zodat je zeker weet dat je op de gewenste locatie, dag en tijdstip terecht kunt. Zo’n afspraak maak je heel makkelijk op onze website. Nog een bijkomend voordeel hiervan is dat je de afspraak alvast online kunt betalen. Dan hoef je je daar niet meer druk over te maken.

Hoe verloopt een afspraak bij ons?

Wij hebben verschillende locaties, maar op elke locatie gaan wij hetzelfde te werk. Zodra je een van onze salons binnenstapt, word je vriendelijk ontvangen door een van onze medewerkers.

Het consult

Daarna gaan wij met je in gesprek. Tijdens dit gesprek kun je onze medewerker vertellen wat je graag als eindresultaat wilt hebben. Aan de hand hiervan en door het bekijken van jouw tanden, kan de medewerker de juiste behandeling aanraden. Na dit consult is het tijd voor de behandeling. Vaak moet een behandeling meerdere keren worden uitgevoerd om tot het gewenste eindresultaat te komen. Daarom mag je tijdens het laten intrekken van de 100% veilige bleekgel, plaatsnemen in onze inmiddels geroemde stoelen en naar een film of serie op Netflix kijken.

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

Bij ons kun je kiezen uit de volgende behandelingen:

  • Billion Dollar Smile behandeling
  • Million Dollar Smile behandeling
  • Hollywood VIP Smile behandeling
  • Perfect Smile behandeling
  • Bijhoud behandeling

Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen

Heb je interesse in tanden bleken en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Of heb je nog vragen waar je graag antwoord op wilt hebben. Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies, je bepaalt zelf of je de vervolgstap zet. Neem contact met ons op of bezoek een vestiging bij jou in de buurt.

Lees meer blogs

Is tanden bleken met een bleekset een goed idee?

Is tanden bleken met een bleekset een goed idee? Iedereen in Nederland mag tanden bleken,…

Lees meer

Waardoor verkleuren tanden?

De een heeft gelere tanden dan de ander. Maar hoe ontstaan verkleurde tanden? Er kunnen…

Lees meer
Tanden Bleken

Is thuis zelf tanden bleken een goed idee?

Het lijkt ideaal: zelf thuis je tanden bleken. Je hoeft er namelijk de deur niet…

Lees meer

Is tanden bleken slecht voor het gebit?​

Tanden bleken hoeft per definitie niet slecht voor het gebit te zijn. Tenzij er schadelijke…

Lees meer
Back To Top