Menu
Menu

Waarom tanden bleken bij De Tandbleker Nederland?​

Waarom tanden bleken bij De Tandbleker Nederland?

Wilt u graag uw tanden laten bleken? Laat dat dan doen door de experts van De Tandenbleker Nederland. In dit artikel vertellen wij u waarom dat een ontzettend goed idee is.

Waarom laten mensen hun tanden bleken?

De kleur van tanden is erfelijk, de een is gezegend met wittere tanden en de ander heeft juist gelere tanden. Veel mensen zien stralend witte tanden als een schoonheidsideaal. Ze vinden het er mooi en verzorgd uitzien. Voor mensen met gelere tanden is dit de meest voorkomende reden om hun tanden te laten bleken.

Daarnaast kunnen tanden door de jaren heen verkleuren door bijvoorbeeld tandaanslag en kleurstoffen in voeding. Had u vroeger veel wittere tanden dan nu? Dan kan het zo zijn dat u ervoor kiest om uw tanden te laten bleken om weer net zulke mooie tanden te hebben als toen.

Bovendien kunnen zuren in voedsel het tandglazuur door de jaren heen aantasten. Hierdoor wordt het tandoppervlak steeds dunner en wordt het tandbeen steeds meer zichtbaar. Om het tandbeen weer wat te verdoezelen, kiezen veel mensen ervoor om hun tanden te laten bleken.

Waarom kiezen voor De Tandenbleker Nederland?

De Tandenbleker Nederland heeft verdeeld over Nederland, België én Marokko maar liefst 13 vestigingen. Wij zijn dan ook een expert op het gebied van tanden bleken.

De redenen waarom u het beste kunt kiezen voor De Tandenbleker Nederland zijn:

  • U wordt geholpen door een ervaren medewerker die intern is opgeleid en daardoor gecertificeerd is om de bleekbehandelingen uit te voeren.
  • Uw tanden worden 100% veilig gebleekt doordat wij een NON-Peroxide bleekgel gebruiken. Dit is een bleekgel waarvan helemaal zeker is dat het tandvlees en tandglazuur niet aantast.
  • Bij ons wordt u helemaal in de watten gelegd. Neem tijdens de behandeling plaats in een van onze comfortabele stoelen en geniet van uw favoriete film of serie op Netflix.

Bij De Tandenbleker Nederland weet u zeker dat u door een goede professional wordt behandeld en dat er tijdens de hele behandeling goed voor u wordt gezorgd.

  • 1
  • 2

Hoe maakt u bij De Tandenbleker Nederland een afspraak?

Bij De Tandenbleker Nederland vinden wij het belangrijk dat u gegarandeerd goed en vlot wordt geholpen. Daarom raden wij u aan om alvast van tevoren een afspraak te maken, zodat u zeker weten op de door u gewenste locatie, dag en tijdstip terechtkunt. Zo’n afspraak kunt u heel makkelijk op onze website maken. Nog een bijkomend voordeel hiervan is dat u de afspraak alvast online kunt betalen. Hierdoor kan de medewerker in de salon u direct goed van dienst zijn.

Hoe verloopt een afspraak bij De Tandenbleker Nederland?

Wij hebben in Nederland 9 verschillende locaties, maar op elke locatie gaan wij hetzelfde te werk. Zodra u een van onze salons binnenstapt, zult u vriendelijk worden ontvangen door een van onze medewerkers. Daarna zal hij met u in gesprek gaan. Tijdens dit gesprek kunt u de medewerker vertellen wat u graag als eindresultaat wilt hebben. Aan de hand hiervan en door het bekijken van uw tanden, kan de medewerker u de juiste behandeling aanraden. Na dit consult is het tijd voor de behandeling. Vaak moet een behandeling meerdere keren worden uitgevoerd om tot het gewenste eindresultaat te komen. Daarom mag u tijdens het laten intrekken van de 100% veilige bleekgel, plaatsnemen in onze inmiddels geroemde stoelen en naar een film of serie op Netflix kijken.

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

Bij De Tandenbleker Nederland kunt u kiezen uit de volgende behandelingen:

  • De Bijhoud behandeling van 2 keer 20 minuten.
  • De Happy Smile behandeling van 3 keer 20 minuten.
  • De Perfect Smile behandeling van 5 keer 20 minuten.
  • De Hollywood Smile behandeling van 7 keer 20 minuten
  • De Hollywood VIP Smile behandeling van 10 keer 20 minuten.

Bijna alle behandelingen kunnen wij op één dag uitvoeren. Dat is fijn, want daardoor hoeft u niet op verschillende dagen terug te komen. Helaas kunnen wij De Hollywood VIP Smile behandeling niet op één dag uitvoeren. Deze behandeling moeten we namelijk over twee dagen verspreiden.

Weet u al welke behandeling u wilt? Dan kunt u dat alvast aangeven bij uw online reservering. Wilt u graag advies over wat elke behandeling precies inhoudt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, want wij helpen u graag verder

Waarom? Daarom!

Zoals u ziet, kunt u bij De Tandenbleker Nederland terecht voor bleekbehandelingen die door professionele medewerkers worden uitgevoerd. Daarbij zijn onze behandelingen 100% veilig, doordat wij de NON-Peroxide bleekgel gebruiken en wordt u tijdens uw behandeling volledig in de watten gelegd. Reden genoeg dus om uw tanden te laten bleken bij De Tandenbleker Nederland!

Spread the word

nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL