Waarom tanden bleken bij De Tandbleker Nederland?​

Waarom tanden bleken bij De Tandbleker Nederland?

Wilt u graag uw tanden laten bleken? Laat dat dan doen door de experts van De Tandenbleker Nederland. In dit artikel vertellen wij u waarom dat een ontzettend goed idee is.

Waarom laten mensen hun tanden bleken?

De kleur van tanden is erfelijk, de een is gezegend met wittere tanden en de ander heeft juist gelere tanden. Veel mensen zien stralend witte tanden als een schoonheidsideaal. Ze vinden het er mooi en verzorgd uitzien. Voor mensen met gelere tanden is dit de meest voorkomende reden om hun tanden te laten bleken.

Verkleuring door tandaanslag en voeding

Daarnaast kunnen tanden door de jaren heen verkleuren door bijvoorbeeld tandaanslag en kleurstoffen in voeding. Had u vroeger veel wittere tanden dan nu? Dan kan het zo zijn dat u ervoor kiest om uw tanden te laten bleken om weer net zulke mooie tanden te hebben als toen.

Zuren in voeding

Bovendien kunnen zuren in voedsel het tandglazuur door de jaren heen aantasten. Hierdoor wordt het tandoppervlak steeds dunner en wordt het tandbeen steeds meer zichtbaar. Om het tandbeen weer wat te verdoezelen, kiezen veel mensen ervoor om hun tanden te laten bleken.

Waarom kiezen voor De Tandenbleker Nederland?

Met vestigingen in Nederland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen.

De redenen waarom u het beste kunt kiezen voor De Tandenbleker Nederland zijn:

  • U wordt geholpen door een ervaren medewerker die intern is opgeleid en daardoor gecertificeerd is om de bleekbehandelingen uit te voeren.
  • Uw tanden worden 100% veilig gebleekt doordat wij een NON-Peroxide bleekgel gebruiken. Dit is een bleekgel waarvan helemaal zeker is dat het tandvlees en tandglazuur niet aantast.
  • Bij ons wordt u helemaal in de watten gelegd. Neem tijdens de behandeling plaats in een van onze comfortabele stoelen en geniet van uw favoriete film of serie op Netflix.

Bij De Tandenbleker Nederland zijn uw tanden in goede handen.

Hoe maakt u bij De Tandenbleker Nederland een afspraak?

Bij De Tandenbleker Nederland vinden wij het belangrijk dat u gegarandeerd goed en vlot wordt geholpen. Daarom raden wij u aan om alvast van tevoren een afspraak te maken, zodat u zeker weten op de door u gewenste locatie, dag en tijdstip terechtkunt. Zo’n afspraak kunt u heel makkelijk op onze website maken. Nog een bijkomend voordeel hiervan is dat u de afspraak alvast online kunt betalen. Dan hoeft u zich daar niet meer druk over te maken.

Hoe verloopt een afspraak bij ons?

Wij hebben in Nederland verschillende locaties, maar op elke locatie gaan wij hetzelfde te werk. Zodra u een van onze salons binnenstapt, zult u vriendelijk worden ontvangen door een van onze medewerkers. 

Het consult

Daarna zal hij met u in gesprek gaan. Tijdens dit gesprek kunt u de medewerker vertellen wat u graag als eindresultaat wilt hebben. Aan de hand hiervan en door het bekijken van uw tanden, kan de medewerker u de juiste behandeling aanraden. Na dit consult is het tijd voor de behandeling. Vaak moet een behandeling meerdere keren worden uitgevoerd om tot het gewenste eindresultaat te komen. Daarom mag u tijdens het laten intrekken van de 100% veilige bleekgel, plaatsnemen in onze inmiddels geroemde stoelen en naar een film of serie op Netflix kijken.

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

Bij ons kunt u kiezen uit de volgende behandelingen:

De meeste behandelingen kunnen wij tijdens één afspraak uitvoeren. Echter, voor het beste eindresultaat moet de Million Dollar Smile behandeling 15 keer worden uitgevoerd. Omdat dit voor één dag erg veel is, verspreiden wij deze behandeling over drie dagen.

Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen

Heeft u interesse in tanden bleken en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of heeft u nog vragen waar u graag antwoord op wilt hebben. Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies, u bepaalt zelf of u de vervolgstap zet. Neem contact met ons op of bezoek een vestiging bij u in de buurt.

Spread the word

nl_NLNL
de_DEDE fr_FRFR nl_NLNL