skip to Main Content
Blog
Tanden Bleken

Wat zijn de prijzen van tanden bleken?

Wil je graag wittere tanden? Dan kun je het beste je tanden laten bleken door een ervaren professional. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tandarts of mondhygiënist, maar ook aan salons zoals De Tandenbleker Nederland. Wil je weten wat de prijzen voor tanden bleken zijn? Lees dan snel verder.

Met welke prijs moet je ongeveer rekening houden?

De prijzen voor tanden bleken verschillen per salon. Zo vraagt de 1 er 300 euro voor, een ander 400 euro en weer een ander 150 euro. De meeste salons die hoge prijzen hanteren, praten dat goed door te zeggen dat zij 1 van de beste salons zijn. Echter is natuurlijk nooit aan de prijs van een behandeling te zien hoe goed de behandeling zal worden uitgevoerd.

Is een lage prijs én goede kwaliteit dan mogelijk?

Jazeker! De Tandenbleker Nederland is daar het ultieme voorbeeld van. Wij hebben verschillende salons in Nederland waar alleen vakbekwame mensen werken. Al onze medewerkers zijn intern opgeleid. Doordat wij ons alleen richten op het bleken en polijsten van tanden, zijn al onze medewerkers daar ook erg ervaren in geworden. Bovendien bleken wij tanden alleen maar met het 100% veilige NON-Peroxide bleekgel. Hierdoor weet je zeker dat wij jouw tanden 100% veilig bleken.

Welke prijzen hanteert De Tandenbleker Nederland?

Wij bieden verschillende behandelingen aan. Hoeveel geld je uiteindelijk kwijt bent aan een behandeling, hangt af van welke behandeling je kiest. Bij ons kun je jouw tanden al laten bleken vanaf 44,99 euro. Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen die je door ons kunt laten uitvoeren en de daar bijbehorende prijzen.

De Happy Smile behandeling van €44.99

De Happy Smile behandeling is de behandeling waar wij het hierboven over hadden. Dit is namelijk de behandeling van 44.99 euro. Deze behandeling is uitermate geschikt voor mensen die wel graag wittere tanden willen, maar niet persé een ‘tandpasta-reclame-glimlach’ willen. Door de Happy Smile behandeling heb je net wat wittere tanden dan anders, waardoor je gebit er ook net wat verzorgder uitziet. Wil je jouw tanden subtiel laten bleken? Dan is dit de juiste behandeling voor jou.

De Perfect Smile behandeling van €74,99

Met de Perfect Smile behandeling krijg je tot wel 10 tinten wittere tanden. Deze behandeling zal inclusief consult ongeveer 130 minuten in beslag nemen. Tijdens de behandeling zullen je tanden 5x 20 minuten worden gebleekt. Na de behandeling wordt de tint van jouw tanden gemeten, waardoor je precies weet hoeveel tinten je tanden witter zijn geworden.

De Hollywood Smile behandeling van €99,99

De Hollywood Smile behandeling is 1 van onze uitgebreidste behandelingen. Toch heeft deze behandeling een heel lage prijs, hij kost namelijk maar €99,99. Ondanks de prijs, doet deze behandeling zijn naam wel eer aan. Dankzij deze behandeling krijg je namelijk spierwitte tanden, net zoals de bekende Hollywoodsterren hebben. De behandeling neemt ongeveer 180 minuten in beslag. Je tanden worden tijdens de behandeling 7×20 minuten gebleekt.

De Hollywood VIP Smile behandeling van €149,99

De Hollywood VIP Smile behandeling is de meest complete en luxe behandeling die wij hebben. Ondanks dat dit ons meest uitgebreide behandeling is, is de behandeling nog goedkoper dan bij andere salons. Dit is weer het bewijs dat een goede behandeling waarbij je op een veilige manier spierwitte tanden krijgt echt niet duur hoeft te zijn.

Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen

Wil je jouw tanden laten bleken? Kies dan voor ons. Want jouw glimlach is ons visitekaartje. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Maak direct een afspraak en wij laten je weer stralen of bezoek een vestiging bij jou in de buurt

Lees meer blogs

Hoe Krijg Je Witte Tanden?

Waarom tanden bleken bij De Tandenbleker Nederland?

Wil je graag jouw tanden laten bleken? Laat dat dan doen door de experts van…

Lees meer

Is tanden bleken met een bleekset een goed idee?

Is tanden bleken met een bleekset een goed idee? Iedereen in Nederland mag tanden bleken,…

Lees meer

Waardoor verkleuren tanden?

De een heeft gelere tanden dan de ander. Maar hoe ontstaan verkleurde tanden? Er kunnen…

Lees meer
Tanden Bleken

Is thuis zelf tanden bleken een goed idee?

Het lijkt ideaal: zelf thuis je tanden bleken. Je hoeft er namelijk de deur niet…

Lees meer
Back To Top