Waarom bleken bij de
Tandenbleker Nederland?

 • De nr 1 specialist in het bleken van tanden​
 • 2300+ online beoordelingen
 • Super witte tanden in slechts 1 afspraak
 • Altijd de beste dienstverlening en nazorg!
 • De meest unieke NON-Peroxide bleekgel
 • Gratis consult op locatie
 • Meer dan 15 top locatie's
 • Al jouw sessies op dezelfde dag!

Tanden Bleken Amsterdam

+
Tevreden klanten
+
Online Beoordelingen
+
Vestigingen

Tanden bleken in Amsterdam bij De Tandenbleker

Wilt u snel, pijnloos en veilig uw tanden bleken in Amsterdam? Dan bent u bij De Tandenbleker aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in het witter maken van tanden.

Maak kennis met De Tandenbleker

Bij De Tandenbleker kunt u met een gerust hart uw tanden laten bleken in Amsterdam. Bij De Tandenbleker werken namelijk alleen mensen die intern zijn opgeleid en de bevoegdheid hebben om professioneel tanden te bleken. Zij weten erg goed hoe zij te werk moeten gaan om veilig, snel en pijnloos uw tanden witter te maken.

Bij De Tandenbleker vinden wij het erg belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hierdoor kunt u bij ons rekenen op een uitmuntende service. Wanneer u bij ons een afspraak hebt, krijgt u eerst de gelegenheid om een van onze medewerkers te vertellen wat uw wensen zijn. Aan de hand van dit gesprek kan hij u zo goed mogelijk helpen. Vervolgens zult u tijdens de hele behandeling in de watten worden gelegd, waardoor het laten bleken van uw tanden een ontzettend fijne ervaring wordt.

 

Welke behandelingen biedt De Tandenbleker aan?

Wanneer u uw tanden bij De Tandenbleker wilt laten bleken, kunt u kiezen uit verschillende behandelingen. Welke behandeling het meest voor u is geschikt, hangt van uw wensen af. Wilt u niet extreem witte tanden? Kies dan voor De Happy Smile behandeling of De Perfect Smile behandeling. Wilt u juist wel spierwitte tanden? Kies dan voor De Hollywood Smile behandeling of De Hollywood VIP Smile behandeling.

Welke behandelingen zijn er?

Dit zijn de behandelingen die wij aanbieden:

 • De bijhoud behandeling van 2 keer 20 minuten.
 • De Happy Smile behandeling van 3 keer 20 minuten.
 • De Perfect Smile behandeling van 5 keer 20 minuten.
 • De Hollywood Smile behandeling van 7 keer 20 minuten
 • De Hollywood VIP Smile behandeling van 10 keer 20 minuten.

Zoals u ziet hoeft de bijhoud behandeling maar 2 keer te worden uitgevoerd. De andere behandelingen moeten 3 of meer keren worden herhaald. Wij streven ernaar om alle behandelingen in een dag uit te voeren, zodat u niet continue hoeft te reizen. 

Waar kunt u uw tanden laten bleken in Amsterdam?

Wanneer u uw tanden wilt bleken in Amsterdam, kunt u terecht bij onze vestiging op het Waterlandplein in Amsterdam-Noord. Het adres is: Waterlandplein 314. Deze locatie ligt in het hart van winkelcentrum Nieuwendam.

Door deze gunstige ligging is de locatie makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Met de handige app van 9292 kunt u uw route bepalen. Vanaf Amsterdam Centraal is het Waterlandplein gemakkelijk te bereiken met de GVB stadsbus 32 richting Buikslotermeer. Stap bij bushalte Waterlandplein en steek het zebrapad over richting het plein. De Tandenbleker bevindt zich in het winkelcentrum op de hoek schuin tegenover de Albert Heijn aan uw linkerhand.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Overweegt u om uw tanden te laten bleken in Amsterdam bij De Tandenbleker, maar wilt u eerst nog wat meer informatie? Dan kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Indien u alvast een afspraak wilt maken, kunt u hier terecht.

Maak direct een afspraak in Amsterdam

Wilt u direct een afspraak maken om uw tanden te bleken in Amsterdam maak hieronder direct een afspraak. 

Contact gegevens Amsterdam

Waterlandplein 314
1024 NB Amsterdam

06-46870722

Maandag     11:00 – 22:00
Dinsdag       11:00 – 22:00
Woensdag   11:00 – 22:00
Donderdag  11:00 – 22:00
Vrijdag          11:00 – 22:00
Zaterdag      11:00 – 22:00
Zondag              Gesloten

nl_NLDutch
fr_FRFrench nl_NLDutch