Tanden Bleken Amsterdam

+
Tevreden klanten
+
Online Beoordelingen
+
Vestigingen
Tanden Bleken Amsterdam De Tandenbleker Amsterdam De tandenbleker Nederland

De Tandenbleker Amsterdam

De Tandenbleker Amsterdam is gelegen op het waterlandplein in Amsterdam-Noord. Dit ligt in het hartje van winkelcentrum Nieuwendam. De Tandenbleker Nederland is door de gunstige ligging makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. 

Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening of winkelt u altijd op het plein waar wij gelegen zijn? stapt u gerust binnen voor informatie en advies over wat de mogelijkheden met uw gebit kunnen zijn. Ons personeel is erg vriendelijk en resultaatgericht als het gaat om het geven van deskundig advies. 

 

Wat maakt tanden bleken in Amsterdam uniek

Bij ons kunt u snel, gemakkelijk en veilig online reserveren. Het voordeel hiervan is dat wij u direct helpen zodra u bij ons binnenkomt. Ons personeel is vakkundig intern opgeleid en in het bezit van een certificering. Op locatie krijgt u GRATIS een consult waarin we bekijken wat de verdere mogelijkheden zijn om u naar het best gewenst resultaat te krijgen. 

Tijdens onze behandelingen die 100% pijnloos en veilig zijn kunt u genieten van een leuke film naar keuze, of uw favoriete soap afkijken op Netflix. Bleken in comfort is bij ons inmiddels landelijk bekend: prachtige comfortabele stoelen en personeel die van de behandeling een beleving maken is hierbij natuurlijk niet weg te denken. 

Na afloop van de behandeling wordt u voorzien van het beste advies om het optimale resultaat te behouden, ook hebben wij speciale producten die voor langdurig optimaal resultaat zorgen. Hiervoor kunt u om uitleg vragen bij ons personeel in onze salons.

Wilt u direct een afspraak maken om uw tanden te bleken in Amsterdam maak hieronder direct een afspraak. 

Tanden Bleken Amsterdam De Tandenbleker Amsterdam De tandenbleker Nederland

Routebeschrijving naar tandenbleker amsterdam

De Tandenbleker Amsterdam is vanaf Amsterdam Centraal te bereiken via de bus. Hieronder volgt de routebeschrijving vanaf Amsterdam Centraal:

  1.  Loop vanaf het Centraal station naar de bushalte Centraal Station IJzijde.
  2.  Pak vandaar de GVB stadsbus 32 (richting Buikslotermeer)
  3.  Stop bij Bushalte “Waterlandplein”.
  4.  Steek over bij het zebrapad en loop richting het plein.
  5.  De Tandenbleker Amsterdam bevindt zich dan op de hoek, schuin tegenover de Albert Heijn, aan uw linker hand.

Vertrekt u vanaf een ander punt? Klik dan hieronder op het logo van 9292ov om uw route te bepalen. Het adres van De Tandenbleker Amsterdam is Waterlandplein 314.

Waterlandplein 314
1024 NB Amsterdam

06-46870722

Maandag     10:00 – 22:00
Dinsdag       10:00 – 22:00
Woensdag   10:00 – 22:00
Donderdag  10:00 – 22:00
Vrijdag          10:00 – 22:00
Zaterdag      10:00 – 22:00
Zondag              Gesloten