Laat uw tanden bleken bij
De Tandenbleker
Amsterdam

Direct reserveren in Amsterdam:

Wist u dat u met het polijsten van uw tanden het tandplak en hardnekkige aanslag verwijderd, waardoor u het meest optimale resultaat behaald? Met het polijsten van uw tanden kunt u tot 4 tinten extra resultaat boeken.

De Tandenbleker amsterdam

Wilt u snel, pijnloos en veilig uw tanden bleken in Amsterdam? Dan bent u bij De Tandenbleker aan het juiste adres! 

Bij De Tandenbleker vinden wij het erg belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hierdoor kunt u bij ons rekenen op een uitmuntende service. Wanneer u bij ons een afspraak hebt, krijgt u eerst de gelegenheid om een van onze medewerkers te vertellen wat uw wensen zijn. Aan de hand van dit gesprek kan hij u zo goed mogelijk helpen. Vervolgens zult u tijdens de hele behandeling in de watten worden gelegd, waardoor het laten bleken van uw tanden een ontzettend fijne ervaring wordt.

Dit zijn de behandelingen die wij aanbieden:

  • De bijhoud behandeling van 2 keer 20 minuten.
  • De Happy Smile behandeling van 3 keer 20 minuten.
  • De Perfect Smile behandeling van 5 keer 20 minuten.
  • De Hollywood Smile behandeling van 7 keer 20 minuten
  • De Hollywood VIP Smile behandeling van 10 keer 20 minuten.

Zoals u ziet hoeft de bijhoud behandeling maar 2 keer te worden uitgevoerd. De andere behandelingen moeten 3 of meer keren worden herhaald. Wij streven ernaar om alle behandelingen in een dag uit te voeren, zodat u niet continue hoeft te reizen. 

Bij De Tandenbleker kunt u met een gerust hart uw tanden laten bleken in Amsterdam. Bij De Tandenbleker werken namelijk alleen mensen die intern zijn opgeleid en de bevoegdheid hebben om professioneel tanden te bleken. Zij weten erg goed hoe zij te werk moeten gaan om veilig, snel en pijnloos uw tanden witter te maken.

Overweegt u om uw tanden te laten bleken in Amsterdam bij De Tandenbleker, maar wilt u eerst nog wat meer informatie? Dan kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Indien u alvast een afspraak wilt maken, kunt u hier terecht.

Wanneer u uw tanden bij De Tandenbleker wilt laten bleken, kunt u kiezen uit verschillende behandelingen. Welke behandeling het meest voor u is geschikt, hangt van uw wensen af. Wilt u niet extreem witte tanden? Kies dan voor De Happy Smile behandeling of De Perfect Smile behandeling. Wilt u juist wel spierwitte tanden? Kies dan voor De Hollywood Smile behandeling of De Hollywood VIP Smile behandeling. 

Wanneer u uw tanden wilt bleken in Amsterdam, kunt u terecht bij onze vestiging op het Waterlandplein in Amsterdam-Noord. Het adres is: Waterlandplein 314. Deze locatie ligt in het hart van winkelcentrum Nieuwendam.

Door deze gunstige ligging is de locatie makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Met de handige app van 9292 kunt u uw route bepalen. Vanaf Amsterdam Centraal is het Waterlandplein gemakkelijk te bereiken met de GVB stadsbus 32 richting Buikslotermeer. Stap bij bushalte Waterlandplein en steek het zebrapad over richting het plein. De Tandenbleker bevindt zich in het winkelcentrum op de hoek schuin tegenover de Albert Heijn aan uw linkerhand.

AMSTERDAM
Waterlandplein 314
1024 NB Amsterdam

+31 (6)46 87 07 22

Maandag     11:00 - 22:00
Dinsdag       11:00 - 22:00
Woensdag   11:00 - 22:00
Donderdag  11:00 - 22:00
Vrijdag          11:00 - 22:00
Zaterdag      11:00 - 22:00
Zondag              Gesloten
Meer informatie
nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL