Waarom bleken bij de
Tandenbleker Nederland?

 • De nr 1 specialist in het bleken van tanden​
 • 2300+ online beoordelingen
 • Super witte tanden in slechts 1 afspraak
 • Altijd de beste dienstverlening en nazorg!
 • De meest unieke NON-Peroxide bleekgel
 • Gratis consult op locatie
 • Meer dan 15 top locatie's
 • Al jouw sessies op dezelfde dag!

Tanden Bleken Breda

+
Tevreden klanten
+
Online Beoordelingen
+
Vestigingen

Uw tanden bleken in Breda? Ga naar De Tandenbleker Nederland!

Wilt u uw tanden bleken in Breda? Dan kunt u terecht bij De Tandenbleker Nederland. Wij zijn een grote organisatie dat door heel Nederland verschillende vestigingen heeft. Woont u in Breda of omgeving? Laat u tanden dan door ons bleken.

Waarom kiezen voor de Tandenbleker Nederland?

U kunt op verschillende manieren aan wittere tanden komen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf met een bleekset aan de slag gaan. Echter weet u hierdoor nooit zeker of u uw tanden wel op een goede manier en met een veilig middel bleekt. Daarnaast kunt u uw tanden laten bleken door een tandarts of mondhygiënist. Echter bieden niet alle tandartsen en mondhygiënisten deze dienst aan. Bovendien gebruiken tandartsen en mondhygiënisten doorgaans een bleekmiddel die wij niet helemaal vertrouwen. In dat bleekmiddel zit namelijk waterstofperoxide. Dit is een stof dat schadelijk voor uw tanden kan zijn. Geen fijn spul dus!

Zo zijn er wel meer mensen en bedrijven die uw tanden kunnen bleken. Echter zijn er een aantal redenen om door De Tandenbleker in Breda uw tanden te laten bleken.

Vakkundige specialisten

Al onze medewerkers zijn intern opgeleid en gecertificeerd om tanden te bleken. Daarnaast zijn het polijsten en bleken van tanden de enige diensten die wij aanbieden. Hierdoor zijn wij er inmiddels erg gespecialiseerd in geworden. Bovendien bleken wij met een 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Dit is een bleekgel waar geen waterstofperoxide of andere schadelijke bleekmiddelen aan zijn toegevoegd. Door middel van dit bleekgel kunnen wij geheel zonder risico’s uw tanden bleken.

Comfortabel en pijnloos

Wanneer u voor het eerst uw tanden bij ons laat bleken, duurt de behandeling een uur of zelfs langer. Hierdoor vinden wij het erg belangrijk dat u de behandelingen zo comfortabel mogelijk ondergaat. Laat u uw tanden bleken in Breda? Neem dan plaats in een van onze comfortabele stoelen. Ondertussen mag u naar uw favoriete film of serie op Netflix kijken.

Een behandeling bij De Tandenbleker Nederland is geheel pijnloos. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat u tijdens de behandeling last gaat krijgen van uw tanden. En heeft u ergens vragen over, of vindt u iets toch niet helemaal prettig? Dan kunt u dat altijd kenbaar maken aan de medewerker die u tijdens de behandeling helpt.

Uit welke behandelingen kun je kiezen bij De Tandenbleker?

Wilt u door ons uw tanden laten bleken in Breda? Dan kunt u uit de volgende behandelingen kiezen:


 • De Bijhoud behandeling van 2 keer 20 minuten.

 • De Happy Smile behandeling van 3 keer 20 minuten.

 • De Perfect Smile behandeling van 5 keer 20 minuten.

 • De Hollywood Smile behandeling van 7 keer 20 minuten.

 • De Hollywood VIP Smile behandeling van 10 keer 20 minuten.

De meeste behandelingen kunnen wij tijdens 1 afspraak uitvoeren. Echter, voor het juiste einderesultaat moet de Hollywood VIP Smile behandeling 10 keer worden uitgevoerd. Omdat dit voor 1 dag erg veel is, verspreiden wij deze behandeling over 2 dagen.

Wilt u uw tanden bleken in Breda?

Wilt u door De Tandenbleker Nederland uw tanden laten bleken in Breda? Maak dan heel eenvoudig online een afspraak bij de betreffende salon. Hierdoor weet u zeker dat u op de door u gewenste dag en tijdstip geholpen kunt worden.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij geven u graag advies op maat.WhatsApp Image 2019-05-07 at 18.57.18
WhatsApp Image 2019-05-07 at 18.57.18
WhatsApp Image 2019-05-07 at 18.57.18
WhatsApp Image 2019-05-07 at 18.57.17
WhatsApp Image 2019-05-07 at 18.57.18 (1)

Wilt u direct een afspraak maken om uw tanden te bleken in Breda? Maak dan hieronder direct een afspraak. 

Haagdijk 264
4811 TX Breda

06-46870722

Maandag     11:00 – 22:00
Dinsdag       11:00 – 22:00
Woensdag   11:00 – 22:00
Donderdag  11:00 – 22:00
Vrijdag          11:00 – 22:00
Zaterdag      11:00 – 22:00
Zondag              Gesloten

nl_NLDutch
fr_FRFrench nl_NLDutch