Laat uw tanden bleken bij
De Tandenbleker
Den Haag

Direct reserveren in Den Haag:

Wist u dat u met het polijsten van uw tanden het tandplak en hardnekkige aanslag verwijderd, waardoor u het meest optimale resultaat behaald? Met het polijsten van uw tanden kunt u tot 4 tinten extra resultaat boeken.

De Tandenbleker Den Haag​

Als u uw tanden wilt bleken in Den Haag, bent u bij De Tandenbleker aan het juiste adres. Met meerdere vestigingen verspreid over Nederland en België, kunnen wij onszelf dé expert op het gebied van tanden bleken noemen.

Wanneer u uw tanden laat bleken in Den Haag bij De Tandenbleker, wordt u tijdens de hele afspraak goed begeleid door een van onze medewerkers. Voorafgaande aan de behandeling, zal er eerst een gratis consult plaatsvinden. Tijdens dit consult kunt u uw wensen kenbaar maken, waarna de medewerker samen met u de mogelijkheden bekijkt om deze wensen te kunnen verwezenlijken. Tijdens de behandeling wordt u volledig in de watten gelegd. U mag dan namelijk plaatsnemen op een ontzettend comfortabele stoel en naar een van uw favoriete film of serie kijken op Netflix. Wij maken van uw afspraak een ontzettend fijne ervaring!

Na de behandeling zal de medewerker u vertellen wat u kunt doen om het optimale resultaat te behouden. Wij hebben producten in het assortiment die hieraan kunnen bijdragen. De medewerker adviseert u graag welke producten u het beste kunt gebruiken.

Bij De Tandenbleker weet u zeker dat u zult worden geholpen door een ervaren expert in tanden bleken. Laat dan ook uw tanden bleken bij De Tandenbleker in Den Haag. Via onze website kunt u heel eenvoudig en snel een afspraak maken. Tevens kunt u tijdens het maken van de reservering, ook al de gewenste behandeling kiezen en de betaling daarvan voldoen. Hierdoor kan de medewerker in de salon u direct goed van dienst zijn.

Voor het laten bleken van tanden in Den Haag, bieden wij verschillende soorten behandelingen aan.

Dat zijn:

  • De Bijhoud behandeling van 2 keer 20 minuten.
  • De Happy Smile behandeling van 3 keer 20 minuten.
  • De Perfect Smile behandeling van 5 keer 20 minuten.
  • De Hollywood Smile behandeling van 7 keer 20 minuten
  • De Hollywood VIP Smile behandeling van 10 keer 20 minuten.

Zoals u ziet, moet u voor het gewenste resultaat een aantal behandelingen ondergaan. Over het algemeen doen wij alle behandelingen op een dag, zodat u niet continue heen en weer hoeft te reizen. 

Wilt u bij De Tandenbleker uw tanden laten bleken in Den Haag, maar heeft u eerst nog wat vragen? Dat is geen probleem! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en onze medewerker staat u graag te woord.Wilt u bij De Tandenbleker uw tanden laten bleken in Den Haag, maar heeft u eerst nog wat vragen? Dat is geen probleem! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en onze medewerker staat u graag te woord.

DEN HAAG
Jan Hendrikstraat 62
2512 GL Den Haag

+31 (6) 15 33 56 61

Maandag     11:00 - 22:00
Dinsdag       11:00 - 22:00
Woensdag   11:00 - 22:00
Donderdag  11:00 - 22:00
Vrijdag          11:00 - 22:00
Zaterdag      11:00 - 22:00
Zondag         12:00 - 18:00
Meer informatie
nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL