Tanden Bleken Den Haag

+
Tevreden klanten
+
Online Beoordelingen
+
Vestigingen
Tanden Bleken Den haag De Tandenbleker Den haag De tandenbleker Nederland

De Tandenbleker Den Haag

De Tandenbleker Den Haag is gelegen op Jan Hendriksstraat 62 in het Centrum van Den Haag. Dit ligt achter de grote markt. De Tandenbleker Den Haag is door de gunstige ligging makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. 

Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening of winkelt u altijd in het centrum van Den Haag? Kom dan gerust bij ons binnen stappen voor informatie en advies over wat de mogelijkheden met uw gebit kunnen zijn. Ons personeel is erg vriendelijk en resultaatgericht als het draait om het geven van deskundig advies. 

 

Wat maakt tanden bleken in Den Haag uniek

Bij ons kunt u snel, gemakkelijk en veilig online reserveren. Het voordeel hiervan is dat wij u direct helpen zodra u bij ons binnenkomt. Ons personeel is vakkundig intern opgeleid en in het bezit van een certificering. Op locatie krijgt u GRATIS een consult waarin we bekijken wat de verdere mogelijkheden zijn om u naar het best gewenste resultaat te krijgen. 

Tijdens onze behandelingen die 100% pijnloos en veilig zijn kunt u genieten van een leuke film naar keuze, of uw favoriete soap afkijken op Netflix. Bleken in comfort is bij ons inmiddels landelijk bekend. Prachtige comfortabele stoelen en personeel die van de behandeling een beleving maken is hierbij natuurlijk niet weg te denken. 

Na afloop van de behandeling wordt u voorzien van het beste advies om het optimale resultaat te behouden. Ook hebben wij speciale producten die voor langdurig optimaal resultaat zorgen. Hiervoor kunt u om uitleg vragen bij ons personeel in de salons.

Wilt u direct een afspraak maken om uw tanden te bleken in Den Haag? Maak dan hieronder direct een afspraak. 

Tanden Bleken Den haag De Tandenbleker Den haag De tandenbleker Nederland

Routebeschrijving naar De Tandenbleker Den Haag

De Tandenbleker Den Haag is vanaf Den Haag Centraal in 5 minuten te bereiken via de tram. Hieronder volgt de routebeschrijving vanaf Den Haag Centraal:

  1.  Loop vanaf het Centraal station naar de tramhalte Centraal Station Tram   Boven.
  2.  Loop naar Perron A.
  3.  Pak vandaar de HTM tram 4(richting Den Haag de Uithof)
  4.  Stop bij Tramhalte “Grote Markt”.
  5.  Steek over en loop richting de Jan Hendriksstraat.
  6.  De Tandenbleker Den haag bevindt zich dan aan uw rechter hand.

Vertrek u vanaf een ander punt? Klik dan hieronder op het logo van 9292ov om uw route te bepalen. Het adres van De Tandenbleker Den Haag is Jan Hendrikstraat 62.

Jan Hendrikstraat 62
2512 GL Den Haag

06-15335661

Maandag     11:00 – 22:00
Dinsdag       11:00 – 22:00
Woensdag   11:00 – 22:00
Donderdag  11:00 – 22:00
Vrijdag          11:00 – 22:00
Zaterdag      11:00 – 22:00
Zondag              Gesloten