Menu
Menu

Laat uw tanden bleken bij
De Tandenbleker
Den Haag

Direct reserveren in Den Haag:

Wist u dat u met het polijsten van uw tanden het tandplak en hardnekkige aanslag verwijderd, waardoor u het meest optimale resultaat behaald? Met het polijsten van uw tanden kunt u tot 4 tinten extra resultaat boeken.

De Tandenbleker Den Haag​

Wil je jouw tanden bleken in Den Haag? Kies dan voor ons. Want jouw glimlach is ons visitekaartje. Met vestigingen in Nederland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Maak direct een afspraak en wij laten je weer stralen!

U kunt op verschillende manieren aan wittere tanden komen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf met een bleekset aan de slag gaan. Echter weet u hierdoor nooit zeker of u uw tanden wel op een goede manier en met een veilig middel bleekt. Daarnaast kunt u uw tanden laten bleken door een tandarts of mondhygiënist. Echter bieden niet alle tandartsen en mondhygiënisten deze dienst aan. Bovendien gebruiken tandartsen en mondhygiënisten doorgaans een bleekmiddel die wij niet helemaal vertrouwen. In dat bleekmiddel zit namelijk waterstofperoxide. Dit is een stof die schadelijk kan zijn voor uw tanden. Geen fijn spul dus.

Zo zijn er wel meer mensen en bedrijven die uw tanden kunnen bleken. Zo zijn er echter een aantal redenen om door De Tandenbleker in Den Haag uw tanden te laten bleken.

Al onze medewerkers zijn intern opgeleid en gecertificeerd om tanden te bleken. Daarnaast zijn het polijsten en bleken van tanden de enige diensten die wij aanbieden. Dit is onze specialisme geworden. Bovendien bleken wij met een 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Dit is een bleekgel waar geen waterstofperoxide of andere schadelijke bleekmiddelen aan zijn toegevoegd. Door middel van deze gel kunnen wij  risicoloos​ uw tanden bleken.

Wanneer u voor het eerst uw tanden bij ons laat bleken, duurt de behandeling iets langer dan een uur. Hierdoor vinden wij het erg belangrijk dat u de behandelingen zo comfortabel mogelijk ondergaat. Wilt u uw tanden laten bleken in Den Haag? Neem dan plaats in een van onze comfortabele stoelen. En geniet ondertussen van u naar uw favoriete film of serie op Netflix.

Een behandeling bij De Tandenbleker Nederland is geheel pijnloos. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat u tijdens de behandeling last gaat krijgen van uw tanden. En heeft u ergens vragen over, of vindt u iets toch niet helemaal prettig? Dan kunt u dat altijd melden aan de medewerker die u tijdens de behandeling helpt.

De Tandenbleker Den Haag biedt de volgende behandelingen aan:

  • De Bijhoud behandeling van 2 keer 20 minuten.

  • De Happy Smile behandeling van 3 keer 20 minuten.

  • De Perfect Smile behandeling van 5 keer 20 minuten.

  • De Hollywood Smile behandeling van 7 keer 20 minuten.

  • De Hollywood VIP Smile behandeling van 10 keer 20 minuten.

De meeste behandelingen kunnen wij tijdens één afspraak uitvoeren. Echter, voor het beste eindresultaat moet de Hollywood VIP Smile behandeling 10 keer worden uitgevoerd. Omdat dit voor één dag erg veel is, verspreiden wij deze behandeling over twee dagen.

Wilt u door De Tandenbleker Den Haag geholpen worden? Maak dan heel eenvoudig online een afspraak bij de betreffende salon. Hierdoor weet u zeker dat u op de door u gewenste dag en tijdstip geholpen kunt worden. Het adres is: Jan Hendrikstraat 62.

Route 

Onze salon is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Typ ‘De Tandenbleker’ in Google Maps en onze vestigingen komen direct naar voren? Klik de vestiging in Den Haag aan en de navigatie leidt u naar ons toe. 

Wilt u liever met het openbaar vervoer komen?

Raadpleeg voor de snelste route OV9292 of Google maps.

  • Vanaf Centraal Station Den Haag
  • Loop naar tramhalte Centraal Station (tram boven)
  • Neem HTM tram 2 (richting Kraayenstein)
  • Stap uit bij tramhalte Grote Markt (1 min lopen)
Heeft u vragen? 
Neem contact met ons op, want wij geven u graag advies op maat.
DEN HAAG
Jan Hendrikstraat 62
2512 GL Den Haag

+31 (6) 15 33 56 61

Maandag     11:00 - 22:00
Dinsdag       11:00 - 22:00
Woensdag   11:00 - 22:00
Donderdag  11:00 - 22:00
Vrijdag          11:00 - 22:00
Zaterdag      11:00 - 22:00
Zondag         12:00 - 20:00
Meer informatie
nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL