Tanden Bleken Eindhoven

+
Tevreden klanten
+
Online Beoordelingen
+
Vestigingen

De Tandenbleker Eindhoven

De Tandenbleker Eindhoven is gelegen op de Gildelaan in Eindhoven. Dit ligt in het het noorden van Eindhoven. De Tandenbleker Eindhoven is door de gunstige ligging makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. 

Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening ? Stap dan gerust binnen voor informatie en advies over wat de mogelijkheden met uw gebit kunnen zijn. Ons personeel is erg vriendelijk en resultaatgericht als het draait om het geven van deskundig advies. 

 

Wat maakt tanden bleken in Eindhoven uniek

Bij ons kunt u snel, gemakkelijk en veilig online reserveren. Het voordeel hiervan is dat wij u direct helpen zodra u bij ons binnenkomt. Ons personeel is vakkundig intern opgeleid en zijn in het bezit van een certificering. Op locatie krijgt u GRATIS een consult waarin we bekijken wat de verdere mogelijkheden zijn om u naar het best gewenst resultaat te krijgen. 

Tijdens onze behandelingen die 100% pijnloos en veilig zijn kunt u genieten van een leuke film naar keuze, of uw favoriete soap afkijken op Netflix. Bleken in comfort is bij ons inmiddels landelijk bekend prachtige comfortabele stoelen en personeel die van de behandeling een beleving maken is hierbij natuurlijk niet weg te denken. 

Na afloop van de behandeling wordt u voorzien van het beste advies om het optimale resultaat te behouden, ook hebben wij speciale producten die voor langdurig optimaal resultaat zorgen. Hiervoor kunt u om uitleg vragen bij ons personeel in onze salons. 

Wilt u direct een afspraak maken om uw tanden te bleken in Eindhoven? Maak dan hieronder direct een afspraak. 

Routebeschrijving naar de Tandenbleker Eindhoven

De Tandenbleker Eindhoven is vanaf Eindhoven Centraal in 5 minuten te bereiken via de bus. Hieronder volgt de routebeschrijving vanaf Eindhoven Centraal:

  1.  Loop vanaf het Centraal station naar de bushalte Centraal Station.
  2.  Pak vandaar de Hermes Bus 405 (richting Achtste Barrier)
  3.  Stop bij Bushalte “Gildelaan”.
  4.  Steek over richting de gildelaan.
  5.  Blijf rechtdoor lopen De Tandenbleker Eindhoven bevindt zich dan aan uw linkerhand.

Vertrekt u vanaf een ander punt? Klik dan hieronder op het logo van 9292ov om uw route te bepalen. Het adres van De Tandenbleker Eindhoven is Gildelaan 39.

Gildelaan 39
5612 AG Eindhoven

06-36069908

Maandag     10:00 – 22:00
Dinsdag       10:00 – 22:00
Woensdag   10:00 – 22:00
Donderdag  10:00 – 22:00
Vrijdag          10:00 – 22:00
Zaterdag      10:00 – 22:00
Zondag              Gesloten