Laat uw tanden bleken bij
De Tandenbleker
Eindhoven

Direct reserveren in Eindhoven:

Wist u dat u met het polijsten van uw tanden het tandplak en hardnekkige aanslag verwijderd, waardoor u het meest optimale resultaat behaald? Met het polijsten van uw tanden kunt u tot 4 tinten extra resultaat boeken.

De Tandenbleker Eindhoven

Waar kunt u uw tanden bleken in Eindhoven? Nou, bij De Tandenbleker! Wij zijn een specialist op het veilig en pijnloos bleken van tanden. Bij ons bent u zeker weten in goede handen.

De Tandenbleker is een specialist in witter maken van tanden. Bovendien is het de enige dienst die wij aanbieden. Al onze medewerkers zijn intern goed opgeleid en ontzettend vakbekwaam. Wilt u uw tanden bleken in Eindhoven? Kies dan voor De Tandenbleker!

Als u door ons uw tanden laat bleken, kunt u rekenen op een professionele service. Tijdens het hele proces zult u worden begeleid door een van onze medewerkers. Als eerste zal diegene met u in gesprek gaan over uw wensen. Tijdens dit gesprek kan de medewerker u adviseren over welke wit-tint het beste bij u past. Nadat u hiermee akkoord bent gegaan, kan de behandeling beginnen. Er zijn minstens twee en soms meerdere behandelingen nodig om het gewenste eindresultaat te krijgen. Wij voeren alle behandelingen op één dag uit, zodat u niet een aantal keren achter elkaar hoeft terug te komen.

Zoals wij hier boven al benoemden, weet u bij ons zeker dat u in goede, professionele handen bent. Daarnaast luisteren wij graag naar uw wensen en werken wij erg vlot. Bovendien is een behandeling bij De Tandenbleker geheel pijnloos.

Tevens proberen wij het u tijdens de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Tijdens de behandeling moet de bleekgel waar wij mee werken een tijdje intrekken. Bekijk tijdens dit proces een goede film of uw favoriete serie op Netflix. U mag hierbij plaatsnemen in een van onze comfortabele stoelen. Bij ons wordt het bleken van tanden een relaxt uitje!

Als u uw tanden laat bleken in Eindhoven, kunt u in onze vestiging aan de Gildelaan terecht. Deze vestiging ligt in het noorden van Eindhoven en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Als u vanaf Eindhoven Centraal de bus pakt, staat u binnen 5 minuten bij de bushalte Gildelaan. Steek daar over en loop de Gildelaan in. Loop nog een stukje rechtdoor en op een gegeven moment ziet u De Tandenbleker aan uw linkerhand.

Wilt u uw tanden bleken in Eindhoven en dit bij De Tandenbleker laten doen? Dat is natuurlijk mogelijk! Om u een plekje in onze salon te garanderen, raden wij u aan om alvast online een afspraak te maken. Tevens kunt u tijdens het reserveren de behandeling van uw voorkeur kiezen en via Ideal betalen. Hierdoor kan de medewerker in de salon u direct goed helpen. Wilt u eerst nog wat meer informatie? Dat kan natuurlijk ook! Voor vragen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

EINDHOVEN
Gildelaan 39
5612 AG Eindhoven

+31 (6) 36 06 99 08

Maandag     11:00 - 22:00
Dinsdag       11:00 - 22:00
Woensdag   11:00 - 22:00
Donderdag  11:00 - 22:00
Vrijdag          11:00 - 22:00
Zaterdag      11:00 - 22:00
Zondag         12:00 - 22:00
Meer informatie
nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL