Waarom bleken bij de
Tandenbleker Nederland?

  • De nr 1 specialist in het bleken van tanden​
  • 2300+ online beoordelingen
  • Super witte tanden in slechts 1 afspraak
  • Altijd de beste dienstverlening en nazorg!
  • De meest unieke NON-Peroxide bleekgel
  • Gratis consult op locatie
  • Meer dan 15 top locatie's
  • Al jouw sessies op dezelfde dag!

Tanden Bleken Eindhoven

+
Tevreden klanten
+
Online Beoordelingen
+
Vestigingen

Uw tanden bleken in Eindhoven? Dat kan bij De Tandenbleker!

Waar kunt u uw tanden bleken in Eindhoven? Nou, bij De Tandenbleker! Wij zijn een specialist op het veilig en pijnloos bleken van tanden. Bij ons bent u zeker weten in goede handen.

Wat is De Tandenbleker?

De Tandenbleker is een specialist in witter maken van tanden. Bovendien is het de enige dienst die wij aanbieden. Al onze medewerkers zijn intern goed opgeleid en ontzettend vakbekwaam. Wilt u uw tanden bleken in Eindhoven? Kies dan voor De Tandenbleker!

Hoe gaat De Tandenbleker te werk?

Als u door ons uw tanden laat bleken, kunt u rekenen op een professionele service. Tijdens het hele proces zult u worden begeleid door een van onze medewerkers. Als eerste zal diegene met u in gesprek gaan over uw wensen. Tijdens dit gesprek kan de medewerker u adviseren over welke wit-tint het beste bij u past. Nadat u hiermee akkoord bent gegaan, kan de behandeling beginnen. Er zijn minstens twee en soms meerdere behandelingen nodig om het gewenste eindresultaat te krijgen. Wij voeren alle behandelingen op één dag uit, zodat u niet een aantal keren achter elkaar hoeft terug te komen.

Waarom tanden bleken bij De Tandenbleker?

Zoals wij hier boven al benoemden, weet u bij ons zeker dat u in goede, professionele handen bent. Daarnaast luisteren wij graag naar uw wensen en werken wij erg vlot. Bovendien is een behandeling bij De Tandenbleker geheel pijnloos.

Tevens proberen wij het u tijdens de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Tijdens de behandeling moet de bleekgel waar wij mee werken een tijdje intrekken. Bekijk tijdens dit proces een goede film of uw favoriete serie op Netflix. U mag hierbij plaatsnemen in een van onze comfortabele stoelen. Bij ons wordt het bleken van tanden een relaxt uitje!

Waar zit De Tandenbleker in Eindhoven?

Als u uw tanden laat bleken in Eindhoven, kunt u in onze vestiging aan de Gildelaan terecht. Deze vestiging ligt in het noorden van Eindhoven en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Als u vanaf Eindhoven Centraal de bus pakt, staat u binnen 5 minuten bij de bushalte Gildelaan. Steek daar over en loop de Gildelaan in. Loop nog een stukje rechtdoor en op een gegeven moment ziet u De Tandenbleker aan uw linkerhand.

Uw tanden bleken in Eindhoven?

Wilt u uw tanden bleken in Eindhoven en dit bij De Tandenbleker laten doen? Dat is natuurlijk mogelijk! Om u een plekje in onze salon te garanderen, raden wij u aan om alvast online een afspraak te maken. Tevens kunt u tijdens het reserveren de behandeling van uw voorkeur kiezen en via Ideal betalen. Hierdoor kan de medewerker in de salon u direct goed helpen. Wilt u eerst nog wat meer informatie? Dat kan natuurlijk ook! Voor vragen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Eindhoven buitenkant
Eindhoven binnekant 1

Wilt u direct een afspraak maken om uw tanden te bleken in Eindhoven? Maak dan hieronder direct een afspraak. 

Gildelaan 39
5612 AG Eindhoven

06-36069908

Maandag     10:00 – 22:00
Dinsdag       10:00 – 22:00
Woensdag   10:00 – 22:00
Donderdag  10:00 – 22:00
Vrijdag          10:00 – 22:00
Zaterdag      10:00 – 22:00
Zondag              Gesloten

nl_NLDutch
fr_FRFrench nl_NLDutch