Tanden Bleken Rotterdam

+
Tevreden klanten
+
Online Beoordelingen
+
Vestigingen
Tanden Bleken Rotterdam De Tandenbleker Rotterdam De tandenbleker Nederland

De Tandenbleker Rotterdam

De Tandenbleker Rotterdam is gelegen op Zwart Janstraat 97b in Rotterdam-Noord. Dit ligt in de wijk Oude Noorden naast de Crooswijk. De Tandenbleker Rotterdam is door de gunstige ligging makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. 

Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening ? Stap dan gerust binnen voor informatie en advies over wat de mogelijkheden met uw gebit kunnen zijn. Ons personeel is erg vriendelijk en resultaatgericht als het draait om het geven van deskundig advies. 

 

Wat maakt tanden bleken in Rotterdam uniek?

Bij ons kunt u snel, gemakkelijk en veilig online reserveren. Het voordeel hiervan is dat wij u direct helpen zodra u bij ons binnenkomt. Ons personeel is vakkundig intern opgeleid en zijn in het bezit van een certificering. Op locatie krijgt u GRATIS een consult waarin we bekijken wat de verdere mogelijkheden zijn om u naar het best gewenst resultaat te krijgen. 

Tijdens onze behandelingen die 100% pijnloos en veilig zijn kunt u genieten van een leuke film naar keuze, of uw favoriete soap afkijken op Netflix. Bleken in comfort is bij ons inmiddels landelijk bekend prachtige comfortabele stoelen en personeel die van de behandeling een beleving maken is hierbij natuurlijk niet weg te denken. 

Na afloop van de behandeling wordt u voorzien van het beste advies om het optimale resultaat te behouden, ook hebben wij speciale producten die voor langdurig optimaal resultaat zorgen. Hiervoor kunt u om uitleg vragen bij ons personeel in onze salons. 

Wilt u direct een afspraak maken om uw tanden te bleken in Rotterdam maak hieronder direct een afspraak. 

Tanden Bleken Rotterdam De Tandenbleker Rotterdam De tandenbleker Nederland

Routebeschrijving naar de tandenbleker Rotterdam

De Tandenbleker Rotterdam is vanaf Rotterdam Centraal te bereiken via de tram. Hieronder volgt de routebeschrijving vanaf RotterdamCentraal:

  1.  Loop vanaf het Centraal station naar de Tramhalte Rotterdam Centraal   Tram Stationsplein. 
  2.  Ga naar Perron D.
  3.  Pak vandaar de RET Tram 4. (richting Molenlaan)
  4.  Stop bij Bus-/tramhalte “van den Hoonaardstraat”.
  5.  Loop de straat richting de KFC.
  6. Ga bij de KFC links af de Zwart Janstraat in
  7.  De Tandenbleker Rotterdam bevindt zich dan verderop aan uw linkerhand.

Vertrek u vanaf een ander punt? Klik dan hieronder op het logo van 9292ov om uw route te bepalen. Het adres van De Tandenbleker Rotterdam is Zwart Janstraat 97b.

Zwart Janstraat 97b
3035 AN Rotterdam

06-15335661

Maandag     11:00 – 22:00
Dinsdag       11:00 – 22:00
Woensdag   11:00 – 22:00
Donderdag  11:00 – 22:00
Vrijdag          11:00 – 22:00
Zaterdag      11:00 – 22:00
Zondag              Gesloten