Tanden Bleken Utrecht

+
Tevreden klanten
+
Online Beoordelingen
+
Vestigingen
Tanden Bleken Utrecht De Tandenbleker Utrecht De tandenbleker Nederland

De Tandenbleker Utrecht

De Tandenbleker Utrecht is gelegen op de Nevadadreef in Utrecht-Noord. Dit ligt in in de wijk Overvecht. De Tandenbleker Utrecht is door de gunstige ligging makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. 

Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening ? Stap dan gerust binnen voor informatie en advies over wat de mogelijkheden met uw gebit kunnen zijn. Ons personeel is erg vriendelijk en resultaatgericht als het draait om het geven van deskundig advies. 

 

Wat maakt tanden bleken in Utrecht uniek

Bij ons kunt u snel, gemakkelijk en veilig online reserveren. Het voordeel hiervan is dat wij u direct helpen zodra u bij ons binnenkomt. Ons personeel is vakkundig intern opgeleid en in het bezit van een certificering. Op locatie krijgt u GRATIS een consult waarin we bekijken wat de verdere mogelijkheden zijn om u naar het best gewenste resultaat te krijgen. 

Tijdens onze behandelingen die 100% pijnloos en veilig zijn, kunt u genieten van een leuke film naar keuze, of uw favoriete soap afkijken op Netflix. Bleken in comfort is bij ons inmiddels landelijk bekend. Prachtige comfortabele stoelen en personeel die van de behandeling een beleving maken is hierbij natuurlijk niet weg te denken. 

Na afloop van de behandeling wordt u voorzien van het beste advies om het optimale resultaat te behouden. Ook hebben wij speciale producten die voor langdurig optimaal resultaat zorgen. Hiervoor kunt u om uitleg vragen bij het personeel in onze salons. 

Wilt u direct een afspraak maken om uw tanden te bleken in Utrecht maak hieronder direct een afspraak. 

Tanden Bleken Utrecht De Tandenbleker Utrecht De tandenbleker Nederland

Routebeschrijving naar tandenbleker Utrecht

De Tandenbleker Utrecht is vanaf Utrecht Centraal te bereiken via de bus. Hieronder volgt de routebeschrijving vanaf Utrecht Centraal:

  1.  Loop vanaf het Centraal station naar de bushalte Centraal Station   Jaarbeurszijde.
  2.  Loop naar perron D4.
  3.  Pak vandaar de U-OV bus 1( richting Vechtsebanen)
  4.  Stop bij Bushalte “Nebraskadreef”.
  5.  Steek over.
  6.  De Tandenbleker Utrecht bevindt zich dan gelijk de eerst ingang om het hoekje. Hier kunt naar boven de trap op lopen.

Vertrek u vanaf een ander punt? Klik dan hieronder op het logo van 9292ov om uw route te bepalen. Het adres van De Tandenbleker Utrecht is Nevadadreef 69d.

Nevadadreef 69d
3565 CA Utrecht

06-46870722

Maandag     11:00 – 22:00
Dinsdag       11:00 – 22:00
Woensdag   11:00 – 22:00
Donderdag  11:00 – 22:00
Vrijdag          11:00 – 22:00
Zaterdag      11:00 – 22:00
Zondag              Gesloten