Laat uw tanden bleken bij
De Tandenbleker
Utrecht

Direct reserveren in Utrecht:

Wist u dat u met het polijsten van uw tanden het tandplak en hardnekkige aanslag verwijderd, waardoor u het meest optimale resultaat behaald? Met het polijsten van uw tanden kunt u tot 4 tinten extra resultaat boeken.

De Tandenbleker Utrecht​

Wilt u uw tanden bleken in Utrecht? Kies dan voor De Tandenbleker. Met onze 11 vestigingen verdeeld over Nederland en België durven wij ons zeker weten dé deskundige in het bleken van tanden te noemen.

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om hun tanden te laten bleken. Maar waarom eigenlijk? De meeste mensen laten dat doen, omdat ze zich er zelfverzekerder en mooier door voelen. Witte tanden zien er verzorgd uit en worden doorgaans als ‘mooi’ bestempeld. Bij gelere tanden geldt juist het tegenovergestelde. Sommige mensen hebben nou eenmaal gelere tanden van zichzelf of door het drinken van koffie, thee enzovoorts. Een aantal van hen kiest ervoor om hun tanden te laten bleken, zodat ze bijvoorbeeld weer durven te glimlachen. Weer andere mensen hebben van zichzelf al wel witte tanden, maar willen ze net iets witter hebben. Wat de beweegreden ook is, als u uw tanden wilt bleken in Utrecht, staan wij voor u paraat! 

Alle medewerkers van De Tandenbleker zijn specialist op het gebied van tanden bleken. Ze zijn intern opgeleid en daardoor bekwaam om de behandelingen uit te voeren die nodig zijn om uw tanden witter te krijgen. Hierdoor weet u zeker dat het bleken van uw tanden op een correcte wijze gebeurt.

Er zijn een aantal redenen waarom mensen kiezen voor De Tandenbleker. Ten eerste is het bleken van tanden de enige dienst die wij aanbieden. Hierdoor zijn wij er erg goed en ervaren in geworden. Dankzij onze expertise kunnen wij u goed helpen. Daarnaast maken wij van uw tanden bleken in Utrecht een ware belevenis. Tijdens de behandeling mag u namelijk plaats nemen in een super fijne stoel en krijgt u de gelegenheid om naar uw favoriete serie of film op Netflix te kijken. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en het u zo comfortabel mogelijk te maken.

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende behandelingen. Welke behandeling u neemt, hangt af van welk eindresultaat u wilt. Als u tussen een paar behandelingen twijfelt, mag u altijd een van onze medewerkers om advies vragen.

De behandelingen die wij aanbieden zijn:

  • De bijhoud behandeling van 2 keer 20 minuten.
  • De Happy Smile behandeling van 3 keer 20 minuten.
  • De Perfect Smile behandeling van 5 keer 20 minuten.
  • De Hollywood Smile behandeling van 7 keer 20 minuten
  • De Hollywood VIP Smile behandeling van 10 keer 20 minuten.

De bijhoud behandeling moet 2 keer worden uitgevoerd en de andere behandelingen meerdere keren. Wij doen alle behandelingen op een dag, zodat u niet telkens heen en weer hoeft te reizen. 

Als u uw tanden wilt bleken in Utrecht bij De Tandenbleker, dan heten wij u van harte welkom! U kunt online een afspraak maken, zodat u zeker weet dat u op de door u gewenste datum en tijdstip terechtkunt. Wilt u eerst wat meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

UTRECHT
Navadadreef 69d
3565 CA Utrecht

+31 (6) 46 87 07 22

Maandag     11:00 - 22:00
Dinsdag       11:00 - 22:00
Woensdag   11:00 - 22:00
Donderdag  11:00 - 22:00
Vrijdag          11:00 - 22:00
Zaterdag      11:00 - 22:00
Zondag              Gesloten
Meer informatie
nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL