Tanden bleken

Zo werken wij

Deskundig advies van onze specialisten

Online afspraak

Het begint allemaal met het maken van een afspraak om jouw tanden te laten bleken. Je kiest zelf de locatie, dag en het tijdstip van de afspraak. Hierdoor weet je zeker dat wij je gelijk kunnen helpen.

Consult

Het begint allemaal met het eerste consult. Tijdens dit consult wordt de tint van je tanden gemeten en geef jij het resultaat aan dat je voor ogen hebt. Nu kunnen wij je adviseren over de meest geschikte behandeling.

Behandeling

Na het consult starten we met de behandeling. Bij de meeste behandelingen worden er meerdere sessies tegelijk in één afspraak gedaan. Dit zorgt voor het beste eindresultaat.

Waarom de tandenbleker Nederland?

Wil je jouw tanden bleken? Kies dan voor ons. Want jouw glimlach is ons visitekaartje. Met vestigingen in Nederland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Maak direct een afspraak en wij laten je weer stralen!

Nummer 1 in tanden bleken
1

Nummer 1 in tanden bleken

Veilig en pijnloos
100

Veilig en pijnloos

Gratis consultgesprek
100

Gratis consultgesprek

Meer dan 40 toplocaties
40

Meer dan 40 toplocaties

Tevreden klanten

Een brede glimlach van anderen

Veel van onze klanten vertellen enthousiast over hun ervaringen. Daar krijgen wij, net als onze klanten, een brede glimlach van op ons gezicht. Jouw glimlach is ons visitekaartje.

  5 star review  Brandey en chadidja hebben mijn heel goed geholpen ze zijn beide alert en vriendelijk, resultaat ben ik super blij mee ik raad het zeker aan

  Angelique Nee Avatar Angelique Nee
  april 21, 2022

  5 star review  Goede service in Groningen! Zeker een aanrader. Ben geholpen door Selen. Super mooi resultaat 🤩

  Gerja Benjamins Avatar Gerja Benjamins
  mei 17, 2021

  5 star review  ik vond het super leuke plek om me tanden te bleken , ik zag al meteen super snel resultaat na 4 keer 20 min te nemen. dame nilab heeft me super goed geholpen en ook super aardig . top werk girl!!!

  Sousou Chamallia Avatar Sousou Chamallia
  april 22, 2022

  5 star review  Ik ben in Utrecht behandeld door Donya super tevreden!

  Rania Ab Avatar Rania Ab
  augustus 24, 2021

Wij zijn met meer dan 40 locaties gevestigd in 4 landen.

Hoofdkantoor
Onze diensten
Scroll to top