• Gegarandeerd witte tanden
 • Vestigingen over héél Nederland
 • Veilig en pijnloos
a
detandenbleker-logo
detandenbleker-logo
 • Gegarandeerd resultaat!
 • Vestigingen over héél Nederland
 • Veilig en pijnloos
google-logo

"Wauw! dit werkt ECHT! Mijn tanden zijn superwit geworden..."

★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Facings & Kronen

Facings en kronen laten zetten in Turkije

IMPLANTATEN, FACINGS, KRONEN & E-VENEERS

 • Complete ontzorging
 • Inclusief Transfer & Verblijf
 • Ruime openingstijden
 • Vrijblijvende intakegesprek
 • Voor een aantrekkelijke, glimlach
 • Moderne technieken
 • Op maat gemaakte facings & kronen

Gratis consult plannen

Meer weten over de mogelijkheden? Plan een gratis consult.

TRIPS TO TURKEY

Aan een gebitsrenovatie gaat vaak een hele periode vooraf. Iedereen heeft zo zijn eigen reden waarom hij of zij niet blij is met zijn gebit. Misschien ben je bang voor de tandarts, heb je een ongeluk gehad, heb je een slecht gebit door gezondheidsredenen of wil je gewoon een mooie glimlach vanwege esthetische redenen. Wat de reden ook is nieuwe tanden zijn niet goedkoop. De kosten van de gebitsrenovatie in Turkije hangt af van het type behandeling dat je wil ondergaan.

Voor een goede beoordeling van uw gebit hebben we eerst een recente röntgenfoto nodig. De tandarts stelt de behandelingsmogelijkheden voor op basis van een OPT-röntgenfoto. Nadat we de röntgenfoto hebben ontvangen, kunnen wij op basis daarvan kijken welke behandeling het best bij je past.

Daarnaast krijgt u meer informatie over de reis- en verblijfmogelijkheden, de verblijfsduur en de kosten van uw behandeling, zodat u na afloop alle informatie hebt om tot een weloverwogen beslissing te komen.

facings plaatsen
Elit Word Istanbul

REIS EN VERBLIJF

U komt natuurlijk naar Istanbul voor een prachtig nieuw gebit, maar ook kunt u dit combineren met een heerlijke vakantie. Istanbul is een prachtige stad met historische bezienswaardigheden en moderne, hippe winkels en restaurants.

Graag zorgen wij niet alleen voor een uitstekende behandeling, maar ook voor een heerlijk verblijf. Wij kunnen u een compleet pakket aanbieden in verschillende prijsklassen met daarin; een hotel inclusief ontbijt en het ophalen bij uw hotel door een de assistenten van onze kliniek op uw eerste behandeldag. Het enige wat u zelf hoeft te regelen, is uw vlucht.

Tijdens de persoonlijke kennismaking in Nederland bespreken wij hoe lang u in Istanbul wilt verblijven en of u iemand mee wilt nemen. Op basis van deze informatie en uw verdere wensen zullen wij een offerte en transfer voor u opmaken.

Nadien ben je vrij om weer huiswaarts te keren maar je kunt ook er nog voor kiezen om nog even te genieten van de prachtige stad Istanbul.

HOTEL & VIP-TRANSFER

Geen zorgen over de aankomst en vertrek! Bij aankomst wordt u opgehaald een privé transfer die op uw wacht bij de aankomsthal op het vliegveld met een naambordje. Onze patiënten die worden opgehaald door onze VIP-transfer die ze zowel naar de kliniek brengt en weer terug naar het hotel.

Vip Transfer Fiyatlari
İzmir Vip Transfer
istanbul airport vip transfer

 ACCOMMODATIE

Bij De Tandenbleker Nederland is onze prioriteit het kiezen van de accommodatie-oplossing voor onze patiënten die nabij van onze kliniek is. Onze polikliniek ligt niet ver vandaan bij het hotelgebied. Ook zorgen wij ervoor dat u wordt opgehaald door onze en wordt afgezet bij het hotel waar u verblijft. Wij zullen u ontvangen bij het hotel naar keuze.

Elit Word Istanbul

Elit Word Istanbul
Elit Word Istanbul
Elit Word Istanbul

Radisson Blu Ottamare in Istanbul

radisson-blu-ottamare-in-istanbul -1
radisson-blu-ottamare-in-istanbul -2
radisson-blu-ottamare-in-istanbul -3

Titanic Taksimin Istanbul

Titanic Taksimin Istanbul
Titanic Taksimin Istanbul
Titanic Taksimin Istanbul

Elit Word Prestige

Elit Word Prestige
Elit Word Prestige
Elit Word Prestige

Titanic Bakirkoy

Titanic Bakirkoy
Titanic Bakirkoy
Titanic Bakirkoy

Plan jouw gratis consult

 BEHANDELINGEN

 Implantaat

Een implantaat kan het beste worden omschreven als een kunstmatige vervanging van een tandwortel. Een implantaat is dus geen tand of kies maar vervangt de natuurlijke wortel en wordt met een schroef in de kaak vastgezet. Implantaten worden gemaakt van lichaamsvriendelijke materialen, waaronder titanium. Een implantaat heeft tijd nodig om aan het kaakbot te hechten. Voor een implantaat n de bovenkaak duurt dit gemiddeld 6 maanden en voor een implantaat aan de onderkaak 3 maanden. Nadat het implantaat is gehecht aan het kaakbot kunnen in de tweede bezoek aan Turkije de valse tanden worden geplaatst. Dit kan in de vorm van een klikgebit of kronen.

Implantaten is een goede oplossing voor mensen die in hun gebit meerdere tanden of kiezen missen. Het implantaat wordt geplaatst door een professor in de kaakchirurgie ook wel een implant loog genoemd. De totale behandeling voor het plaatsen van implantaten neemt maximaal 2 uur in beslag. De volgende dag heb je in de ochtend een korte nacontrole om er zeker van te zijn dat de behandeling geslaagd is.

facings kronen
facings en kronen

E-MAX VENEERS

De E-max Veneers is een behandelmethode met speciale keramiek om een natuurlijke en realistische glimlach te krijgen. Het heeft een sterke structuur en bevat geen metaal. De toepassing wordt meestal verkozen voor esthetische problemen. Het wordt echter ook toegepast bij patiënten met misvormde en gebroken tanden.

Het wordt echter niet op alle delen van het gebit gebruikt. Patiënten, die een volledige keramische kroonbehandeling willen, worden eerst onderzocht op hun geschiktheid getest. Een glas keramische tand heeft een hoge lichtdoorlaatbaarheid, Dus biedt het patiënten een natuurlijke tandheelkundige uitstraling. Het heeft vooral de voorkeur voor snijtanden.

Deze behandeling kan worden toegepast wanneer:

 • Tal van tanden die esthetisch gecorrigeerd moeten worden.
 • Er misvormingen of tekortkomingen in de beschermende laag van de tand treden of defecten in het tandglazuur.
 • Misvormde tanden die moeten worden hersteld.
 • Misplaatste tanden die moeten uitgelijnd.
 • Tanden die hun witheid niet terugkrijgen als gevolg van een wortelkanaalbehandeling.
 • Tanden die hun esthetiek als gevolg van slijtage, erosie of slijtage verliezen.
 • Tanden die door ouderdom, fluorose en tetracycline een kleurverandering ondergaan.
 • Tanden die door een trauma of tandbederf zijn afgebroken.
 • Scheve tanden die behandeld moeten worden.
 • Tanden die zijn bevlekt.

KRONEN

Een kroon kan het beste worden omschreven als een verfijnd kapje van metaal en/of porselein dat precies over een afgeslepen tand of kies past. Het kapje zit op de tand of kies vastgelijmd. Deze materialen zijn porseleinen met of zirkonium. Door een kroon krijgt de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm en functie weer terug.

Tijdens de eerste afspraak wordt een deel van de tand of kies afgeslepen, totdat er genoeg ruimte is om een kroon te maken. Tijdens de behandeling zal de tandarts u vaak plaatselijk verdoven. Vervolgens maakt de tandarts een afdruk van uw hele kaak of het gedeelte waarin zich de afgeslepen kies bevindt. Hiervoor brengt de tandarts een afdruklepel met een rubberachtig afdrukmateriaal in uw mond.

Zo ontstaat een afdruk waarin later in een tandtechnisch laboratorium gips wordt gegoten. Op dit gipsmodel wordt vervolgens de kroon of brug gemaakt. Rechts is een animatie te zien van het nemen van een afdruk. De laatste jaren worden steeds meer kronen in de computer ontworpen en (gedeeltelijk) computergestuurd gefabriceerd (CAD-CAM).

 

tanden facings
kronen tanden bleken

De stap van het gipsmodel kan overgeslagen worden door het scannen van de afdruk en ook het nemen van de afdruk zelf zal steeds meer komen te vervallen door het direct scannen van de preparaties in de mond. Met de beetregistratie bepaalt de tandarts hoe de tanden en kiezen van uw onder- en bovenkaak op elkaar passen. Dit is noodzakelijk om de hoogte van de kroon en de vorm van het kauw-/snijvlak te kunnen bepalen.

Daarvoor is een afdruk van de tegenovergelegen kaak nodig. Hiervoor gebruikt de tandarts een was plaatje of een ander registratie materiaal. Als de kroon of brug vóór in de mond staat, heeft deze meestal een tandkleurige buiten laag van porselein. Samen met uw tandarts of ook de tandtechnieker zoekt u een geschikte kleur uit aan de hand van een kleurenschema. In sommige situaties kan vlak voordat de kroon geplaatst wordt, de kroon nog bij u gepast worden (in biscuit) zodat de laatste kleur finesses nog door de tandtechnieker aangebracht kunnen worden.

Voor uw comfort en ter bescherming van de afgeslepen tand of kies, maakt de tandarts een noodvoorziening (tijdelijke kroon). Eet daar geen harde of kleverige producten mee. Bij de laatste afspraak past uw tandarts de kroon of brug in uw mond en zet hem vast. Aan de binnenzijde van de kroon of brug brengt hij een snel hardend cement aan. Vervolgens schuift hij de kroon of brug op zijn plaats en drukt de kroon enige tijd stevig aan.

tandarts facings

Wanneer kan een kroon nodig zijn?

 • Er is onvoldoende houvast voor een vulling.
 • Door tandbederf kan een groot deel van de tand of kies verloren zijn gegaan.
 • Om breuk van ene tand of kies te voorkomen bij een grote vulling en/of wortelkanaalbehandeling.
 • Verbeteren van het uiterlijk. Meestal gaat het daarbij om verkleurde en/of slecht gevormde tanden of kiezen die voor in de mond staan.

Van welk materiaal zijn kronen gemaakt?

 • Volledig porseleinen kronen: Kronen van porselein kunnen in veel situaties worden toegepast. Door nieuwe technieken is de kans op breuk klein geworden. Het materiaal is tandkleurig en ziet er zeer natuurgetrouw uit.
 • Metaal-porselein: Hierbij wordt metaal als basis gebruikt. Voor het uiterlijk wordt over het zichtbare metaal een laag van tandkleurig porselein aangebracht.
 • Metaal: Soms worden kronen alleen van metaal gemaakt. Dit materiaal is zeer sterk en slijtvast. Ze krijgen dan een goud- of zilverkleurige goudlegering. Vanwege de kleur plaatst de tandarts ze alleen achter in de mond.

FACINGS

LUMINEER – PORSELEINEN – COMPOSIET

Eerst moet je besluiten of je lumineer of porseleinen of composiet facings wilt. Het voordeel van porseleinen facings en lumineer facings is dat de tanden niet verkleuren. Bij composiet facings is dit wel het geval. Tevens is de levenduur van composiet facing zit tussen de vier en acht jaar. Een facing is een schildje van lumineer, porselein of composiet facing dat op de tand wordt gemaakt. Bij beschadigingen aan tanden en kiezen kan het plaatsen van facings je glimlach herstellen.

Lumineer facings

Lumineers zijn de nieuwe revolutie voor een stralend witte lach. Deze porseleinen tandschildjes zijn zo dun als een contactlens. Lumineers hebben een dikte van slechts 0,2mm. Het helpt om uw tanden permanent witter te maken, zonder dat u daarbij het risico loopt op beschadiging van uw tanden. Waar tanden bleken slechts een tijdelijk en onvoorspelbaar resultaat biedt, krijgt u met Lumineers gegarandeerd zonder risico’s witte tanden.

Slijpen van tanden en gevoelige injecties zijn overbodig. De tandarts neemt enkel een afdruk van uw gebit, waarna vervolgens de Lumineers tijdens de 2e afspraak in slechts een uur worden geplaatst. Gevoelige tanden zijn daarmee uitgesloten. Lumineer facings beschermen uw tanden en zorgen voor een prachtig en wit gebit.

Lumineers gaan zoals klinisch bewezen 20 jaar mee en zij matchen perfect met natuurlijke tandstructuren waarmee u een prachtig witte lach krijgt. Lumineers kunnen indien gewenst elk moment verwijderd worden zonder dat het gebit op enig manier blijvend wordt beschadigd. Lumineers kunnen zelfs over kronen en bruggen geplaatst worden!

Voordelen Lumineers:

 • De tanden worden niet geslepen, de Lumineers kunnen worden verwijderd zonder dat de patiënt puntige geslepen tanden heeft.
 • De behandeling is vrijwel pijnloos.
 • Lumineers is geschikt voor personen met gevoelige tanden, doordat er zo min mogelijk aan de tand zelf wordt gezeten.
 • Verkleurde tanden, afgebroken tanden, puntjes, een spleet, deze kunnen allemaal worden verborgen met Lumineers.
lumineer-facings
Porseleinen facings

Porseleinen facings

De tandarts maakt tijdens de intake digitale foto’s van uw gezicht en mond en stelt het behandelplan op. Ook kiest u samen met de tandarts de juiste kleur van uw facing. Het effect van de gekozen kleur kan de tandarts u direct laten zien door middel van het tijdelijk aanbrengen van de composiet. Om uw facing zo perfect mogelijk te maken, heeft de tandtechnieker zoveel mogelijk informatie nodig. Hierbij kunt u denken aan informatie over de vorm van uw mond en lippen, de kleur van uw andere tanden en zelfs de kleur van uw gelaat en ogen. Wanneer u wenst om ook de stand van uw tand te wijzigen, kunt u de gewenste vorm op een mock-up aangeven. Een mock-up is een proefopstelling van de gewenste vorm van uw gebit, gemaakt van witte was.

Porseleinen facings worden gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig materiaal. Een facing van porselein wordt in het tandtechnisch laboratorium gemaakt, waardoor u minstens tweemaal naar de tandarts moet. Tijdens het aanbrengen van een porselein facing wordt u wel verdoofd. Allereerst slijpt de tandarts het tandoppervlak zodat er 0,5 – 1 mm tand verwijderd wordt en de snijrand ingekort wordt met ongeveer 1mm. Hierna maakt de tandarts een afdruk van uw boven-en ondergebit. Deze afdruk gaat naar het technische laboratorium, waar ze uw facing in de gewenste vorm maken. Aan het eind van de eerste behandeling vervaardigt de tandarts een noodvoorziening en bevestigd deze.

Gedurende de tweede behandeling, brengt de tandarts uw facing aan. Allereerst wordt deze gepast en controleert de tandarts de kleur door deze met een op lijm lijkende pasta te vergelijken. Wanneer dit in orde is, behandelt de tandarts uw tand en brengt hier een hechtlaag op aan. Op deze laag plakt hij de facing.

Composiet facings

Composiet facings zijn gemaakt van een mengsel van kunststof. Dit materiaal is relatief goedkoop en heeft een levensduur van vier tot acht jaar. Composiet facings verkleuren wel weer sneller, ze moeten daarom ook vaker vervangen worden. De composiet facings wordt binnen een behandeling geplaatst.

De composiet facing wordt laag voor laag aangebracht waardoor deze goed bij de rest van het gebit past en dus niet heel erg zal opvallen. Het is dus een snelle en voordelige manier om weer zelfverzekerd over uw gebit te zijn!

Een facing van composiet bestaat uit hetzelfde materiaal als een vulling. Bij deze toepassing wordt de tand vooraf zuur behandeld om deze ruwer te maken. Hierdoor zal de facing beter hechten. Vervolgens brengt de tandarts het composiet laagje voor laagje aan en ontstaat er een facing.

tandarts kronen

Je bent in veilige handen!

Hoogopgeleide en de beste tandartsen in Istanbul.

Professionele tandheelkundige tandartsen in Istanbul.

Bij Facings & Kronen bij Tandenbleker Nederland bieden wij u diensten met een persoonlijk tintje. We bouwen een hechte band op met onze patiënten die steeds bij ons terugkomen!

We bieden u niet alleen de meest geavanceerde behandelingen, maar zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en op uw gemak bent, en helpen u tijdens uw behandelingsproces.

Technology

GEAVANCEERDE TANDEN TECHNOLOGIE

We bieden de meest up-to-date tandheelkundige technologie die de behandeltijd verkort en nauwkeurigere resultaten oplevert. Onze geavanceerde tandheelkundige apparatuur heeft ons geholpen tandheelkunde bij uitstek te adopteren en u een ongeëvenaarde tandheelkundige ervaring te bieden.

Multilingual

MEERTALIG VRIENDELIJK PERSONEEL

Onze getrainde medewerkers spreken verschillende talen en zijn er uitstekend in om onze patiënten op hun gemak te stellen. Zij zullen u door uw boekingsproces leiden en zijn goed op de hoogte van onze verschillende tandheelkundige behandelingen.

Dentalhouse

IN-HUIS TANDHEELKUNDIG LABORATORIUM

Ons tandtechnisch laboratorium van wereldklasse biedt de meest geavanceerde tandtechnologie in de regio. We hebben zeer bekwame technici die bekwaam zijn in het maken van op maat gemaakte tandheelkundige apparaten met precisie en die alleen materialen van superieure kwaliteit gebruiken.