skip to Main Content
Franchise worden

Hou jij van ondernemen? De Tandenbleker Nederland zoekt franchisenemers.

De Tandenbleker Nederland is door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste speler op de internationale markt van tanden bleken. Wij hebben al veel klanten met onze unieke werkwijze overtuigd. Bij ons is het bleken van je tanden niet schadelijk en het tast op geen enkele wijze het tandglazuur of tandvlees aan. Ook zijn de behandelingen volledig pijnloos. De Tandenbleker Nederland verzekert iedereen van de hoogste kwaliteit. En dat allemaal voor een goede prijs. Onze specialisten staan klaar om je tanden te laten stralen.

Franchisen bij De Tandenbleker Nederland

Wij groeien hard. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe franchisenemers door heel Nederland, maar ook daarbuiten. Vanuit ons hoofdkantoor ondersteunen wij franchisenemers op veel facetten. Zo ontzorgen we onze ondernemers door krachtige lokale en nationale marketing. De Tandenbleker Nederland is met de duizenden volgers actief op Facebook en Instagram. Daarnaast plaatsen wij advertenties via de kanalen waar wij gezien worden. Iedere nieuwe vestiging zetten wij met veel enthousiasme op de kaart met een leuke openingsactie. Zo ondersteunen wij je met de inrichting van de vestiging zelf en alles wat daarbij komt kijken.

Met elkaar zorgen we ervoor dat we blijven groeien en de nummer 1 in tanden bleken zijn en blijven.

Interesse?

Laat het ons weten door het onderstaande contactformulier in te vullen of stuur een e-mail naar info@detandenblekernederland.nl.

Word franchisenemer!

Waarom De Tandenbleker Nederland?

Wil je jouw tanden bleken? Kies dan voor ons. Want jouw glimlach is ons visitekaartje. Met vestigingen in Nederland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Maak direct een afspraak en wij laten je weer stralen!

Back To Top