• Gegarandeerd witte tanden
 • Vestigingen over héél Nederland
 • Veilig en pijnloos
a
detandenbleker-logo
detandenbleker-logo
 • Gegarandeerd resultaat!
 • Vestigingen over héél Nederland
 • Veilig en pijnloos
google-logo

"Wauw! dit werkt ECHT! Mijn tanden zijn superwit geworden..."

★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Veelgestelde vragen

Onze antwoorden op de veelgestelde vragen

Door de jaren heen hebben wij flink wat veelgestelde vragen ontvangen. Om jouw tijd te besparen, hebben we ze hieronder voor je opgesomd:

Kan ik met het coronavirus veilig mijn tanden laten bleken?

Ja, je kunt ook in deze tijd veilig je tanden laten bleken. Wij houden ons aan de maatregelen die vanuit het RIVM zijn opgesteld. Wij willen aan jou vragen je hier ook aan te houden. Samen zorgen we ervoor dat het virus zich niet verder kan verspreiden. De exacte maatregelen vind je op de website van het RIVM.

Is het tanden bleken gevoelig?

Nee, zolang je gebit in goede staat is, is er geen sprake van gevoeligheid. Als het tandvlees ontstoken of geïrriteerd is, zou er wel een lichte gevoeligheid kunnen ontstaan. Geen zorgen, dit trekt altijd binnen enkele uren weg.

Is tanden bleken schadelijk?

Nee, wij werken alleen met producten die op geen enkele wijze schade aan jouw gebit aanrichten. Onze producten dringen op een natuurlijke wijze door de glazuurlaag heen.

Wat zijn de voordelen van bleken zonder peroxide?

Het is de meest veilige vorm van tanden bleken. Veel mensen hechten veel waarde aan het tandglazuur op hun tanden. Met peroxide-vrij bleken word het tandglazuur niet aangetast, naast het feit dat het niet alleen voordeliger is, is het resultaat direct zichtbaar.

Ik zie dat jullie ook polijsten, moet ik dat laten doen?

Wil je het optimale effect uit de bleekbehandeling halen? Dan kun je naast je tanden bleken, ook jouw tanden door ons laten polijsten. Het polijsten van de tanden doen wij voor de bleekbehandeling. Met polijsten halen wij hardnekkige aanslag van jouw tanden af. Hierdoor worden jouw tanden goed schoon en kan de bleekgel nog beter in jouw tanden trekken.

Hoeveel sessies heb ik nodig om mijn tanden 'wit' te laten worden?

Dit varieert persoon, wat bijvoorbeeld van 3 sessies tot 25 sessies kan oplopen. Als je bijvoorbeeld veel snoept of rookt, is het mogelijk dat je relatief donkere tanden hebt. Na je eerste consultgesprek zullen onze specialisten je eerlijk en transparant vertellen wat voor jou van toepassing is.

Worden alle sessies op één dag gedaan?

De meeste sessies worden over meerdere dagen verspreid. Dit is afhankelijk van de behandeling die je kiest. Meestal doen we maximaal vijf sessies tijdens één afspraak, zodat wij goed de resultaten kunnen zien.

Mag ik mijn sessies tegoed houden?

Ja! Als uiteindelijk blijkt dat je minder sessies nodig hebt, dan blijven de sessies gewoon staan voor een volgende behandeling. Deze sessies blijven een jaar lang in het systeem staan. Dus bij afname van een hoger pakket (zoals Platinum Smile) kun je ook minder sessies afnemen en het tegoed laten staan.

Zijn jullie de beste tandenbleker in Nederland?

“Een tandenbleker keurt zijn eigen tanden niet!”. Maar met locaties in binnen -en buitenland durven wij ons de experts in het tanden bleken te noemen. Wij werken elke dag aan onze dienstverbetering, onze werkwijze en hebben een speciaal hoofdkantoor dat dagelijkse bezig is om onze klanten van meer kwaliteit te voorzien. Ook hebben wij exclusiviteit in de producten die wij gebruiken, die geen enkele andere tandenbleker biedt. Ervaar en beleef het effect en behoud van deze resultaten nu zelf. Wij garanderen dat je onder de indruk zult zijn van onze behandelingen.

Hoe maak ik een afspraak om mijn tanden te laten bleken?

Je kunt online een afspraak maken bij een locatie bij jou in de buurt. Benieuwd of er een locatie bij jou in de buurt zit? Neem snel een kijkje op onze Vestigingen-pagina (te bereiken via het hoofdmenu).

Mag ik mijn tanden bleken tijdens de zwangerschap?

Het is mogelijk om je tanden in de beginfase van de zwangerschap te laten bleken. Wij bleken je tanden namelijk op natuurlijke basis. Na zes maanden raden wij het af om te bleken. Dit is de laatste ontwikkelingsfase van de zwangerschap en daarom willen we eventuele risico’s uitsluiten.

Ik heb vulling, kan ik mijn tanden laten bleken?

Zeker! Ook met een vulling kun je jouw tanden laten bleken. Echter kunnen wij niet garanderen dat de vulling voor 100% meekleurt. Het is het beste om dit per sessie te bekijken, omdat we dan het resultaat goed kunnen meten.

Kleuren mijn kronen mee tijdens het bleken?

Op kronen komt te allen tijde een laagje aanslag. Deze laag kan door middel van het bleken worden verwijderd. Dit schoont de kroon op, de kroon behoudt alleen wel zijn oorspronkelijke kleur.

Kan ik mijn tanden laten bleken als ik een gaatje heb?

Ja. Met een gaatje is het mogelijk om je tanden te laten bleken.

Wat moet ik doen als ik rook, maar wel witte tanden wil houden?

Roken zorgt inderdaad voor veel verkleuringen op je tanden. Om deze verkleuringen tegen te gaan, kun je na het roken van een sigaret direct je mond met water spoelen. Hierdoor voorkom je de verkleuringen zoveel mogelijk en heb je langer plezier van het resultaat.

Ik drink veel koffie, heeft dat dan invloed op mijn witte tanden?

Ja, het drinken van koffie zorgt voor verkleuringen. Om deze verkleuringen tegen te gaan, kun je na ieder kopje koffie het beste direct je mond met water spoelen. Hierdoor voorkom je de verkleuringen zoveel mogelijk en heb je langer plezier van het resultaat.

Waarom zou ik kiezen voor De Tandenbleker Nederland?

De Tandenbleker Nederland is uitgegroeid tot de grootste speler in de branche en heeft diverse locaties in binnen– en buitenland. Dit succes is te danken aan onze unieke producten met de hoogste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast hebben wij unieke samenwerkingen tot stand gebracht met grote landelijke platformen. Ervaar zelf onze behandelingen en geniet van een witte stralende lach.

Krijg ik een Gerard Joling gebit?

Dat hangt ervan af. Sta je elke morgen ‘no more boleros’ te zingen onder de douche? Als je van jezelf een Gerard Joling lach hebt, zal deze na het bleken tevoorschijn komen. Bij peroxide-vrij bleken krijg je jouw natuurlijke tandkleur terug. Voor de meeste mensen is dat geen Gerard Joling-lach. Gerard Joling heeft zijn witte lach namelijk te danken aan facings.

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

 • De grootste tandenbleker van Nederland
 • Jouw lach = ons visitekaartje!
 • 100% veilig en pijnloos
 • Wittere tanden al na één behandeling!
 • Meer dan 40 vestigingen wereldwijd
 • Meer dan 1 miljoen klanten geholpen

100% gratis consultgesprek

Om onze service voor iedereen toegankelijk te maken, bieden we een gratis eerste consultgesprek aan, zodat we kunnen nagaan wat jouw wensen zijn en hoe wij die in vervulling kunnen laten gaan. We’ll keep you smiling!