skip to Main Content
Veelgestelde vragen

Wil je graag je tanden laten bleken? Maar heb je nog wel wat vragen? Neem snel een kijkje bij de vragen die veel aan ons gesteld worden. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten!

Kan ik met het coronavirus veilig mijn tanden laten bleken?

Ja, je kunt ook in deze tijd veilig je tanden laten bleken. Wij houden ons aan de maatregelen die vanuit het RIVM zijn opgesteld. Wij willen aan jou vragen je hier ook aan te houden. Samen zorgen we ervoor dat het virus zich niet verder kan verspreiden. De exacte maatregelen vind je op de website van het RIVM.

Is het tanden bleken gevoelig?

Nee, zolang je gebit in goede staat is, is er geen sprake van gevoeligheid. Als het tandvlees ontstoken of geïrriteerd is, zou er wel een lichte gevoeligheid kunnen ontstaan. Geen zorgen, dit trekt altijd binnen enkele uren weer weg.

Is tanden bleken schadelijk?

Nee, wij werken alleen met producten die op geen enkele wijze schade aan jouw gebit aanrichten. Onze producten dringen op een natuurlijke wijze door de glazuurlaag heen.

Wat zijn de voordelen van bleken zonder peroxide?

Het is de meest veilige vorm van tanden bleken. Veel mensen hechten veel waarde aan het tandglazuur op hun tanden. Met peroxide-vrij bleken wordt het tandglazuur niet aangetast. Naast het feit dat het niet alleen voordeliger is, is het resultaat direct zichtbaar.

Ik zie dat jullie ook polijsten. Moet ik dat laten doen?

Wil je het optimale effect uit de bleekbehandeling halen? Dan kun je naast je tanden laten bleken, ook jouw tanden door ons laten polijsten. Het polijsten van de tanden doen wij voor de bleekbehandeling. Met polijsten halen wij hardnekkige aanslag van jouw tanden af. Hierdoor worden jouw tanden goed schoon en kan het bleekgel nog beter in jouw tanden trekken.

Hoeveel sessies heb ik nodig om mijn tanden 'wit' te laten worden?

Wanneer je een afspraak bij ons maakt, wordt er tijdens het eerste consult de tint van jouw tanden gemeten door onze medewerker. Samen kunnen jullie bepalen welke behandeling het beste bij je past. Oftewel, hoeveel sessies je nodig zult hebben om je tanden mooi, stralend wit te maken. De medewerker zal je ook vertellen wat je dan precies van de gekozen behandeling kunt verwachten.

Worden alle sessies op één dag gedaan?

De meeste sessies worden over meerdere dagen verspreid. Dit is afhankelijk van de behandeling die je kiest. Meestal doen we maximaal vijf sessies tijdens één afspraak, zodat wij goed de resultaten kunnen zien.

Mag ik mijn sessies tegoed houden?

Ja! Als uiteindelijk blijkt dat je minder sessies nodig hebt dan blijven de sessies gewoon staan voor een volgende behandeling. Deze sessies blijven een jaar lang in het systeem staan. Dus bij afname van een hoger pakket (zoals de Billion Dollar Smile) kun je ook minder sessies afnemen en het tegoed laten staan.

Zijn jullie de beste tandenbleker in Nederland?

Met locaties in binnen- en buitenland durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Wij werken elke dan aan onze dienstverbetering, onze werkwijze en hebben een speciaal hoofdkantoor die dagelijks bezig is om onze klanten van meer kwaliteit te voorzien. Ook hebben wij exclusiviteit in de producten die wij gebruiken die geen enkele andere tandenbleker biedt. Ervaar en beleef het effect en het behoud van deze resultaten nu zelf. Wij garanderen dat je onder de indruk bent van onze behandelingen.

Hoe maak ik een afspraak om mijn tanden te laten bleken?

Je kunt online een afspraak maken bij een locatie bij jou in de buurt. Benieuwd of er een locatie bij jou in de buurt zit? Neem snel een kijkje.

Mag ik mijn tanden bleken tijdens de zwangerschap?

Het is mogelijk om je tanden in de beginfase van de zwangerschap te laten bleken. Wij bleken je tanden namelijk op natuurlijke basis. Na zes maanden raden wij het af om te bleken. Dit is de laatste ontwikkelingsfase van de zwangerschap en willen risico’s uitsluiten.

Ik heb een vulling. Kan ik mijn tanden laten bleken?

Zeker. Met een vulling kun je jouw tanden laten bleken. Echter kunnen wij niet garanderen dat de vulling voor 100% meekleurt. Het is het beste om dit per sessie te bekijken, omdat we dan het resultaat goed kunnen zien.

Kleuren mijn kronen mee tijdens het bleken?

Op kronen komt ten alle tijden een laagje aanslag. Deze laag kan door middel van het bleken worden verwijderd. Dit schoont de kroon op. De kroon behoudt alleen wel zijn oorspronkelijke kleur.

Kan ik mijn tanden laten bleken als ik een gaatje heb?

Ja. Met een gaatje is het mogelijk om je tanden te laten bleken.

Wat moet ik doen als ik rook, maar wel witte tanden wil houden?

Roken zorgt inderdaad voor veel verkleuringen op je tanden. Om deze verkleuringen tegen te gaan, kun je na het roken van een sigaret direct je mond met water spoelen. Hierdoor voorkom je de verkleuringen zoveel mogelijk en heb je langer plezier van het resultaat.

Ik drink veel koffie. Heeft dan invloed op mijn witte tanden?

Ja, het drinken van koffie zorgt voor verkleuringen. Om deze verkleuringen tegen te gaan, kun je na ieder kopje koffie het beste direct je mond met water spoelen. Hierdoor voorkom je de verkleuringen zoveel mogelijk en heb je langer plezier van het resultaat.

Waarom kies ik voor De Tandenbleker Nederland?

De Tandenbleker Nederland is uitgegroeid tot de grootste speler in de branche en heeft diverse locaties in binnen- en buitenland. Dit succes is te danken aan onze unieke producten met de hoogste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast hebben wij unieke samenwerkingen tot stand gebracht met grote landelijke platformen. Ervaar zelf onze behandelingen en geniet van een witte stralende lach.

Krijg ik een Gerard Joling gebit?

Dat hangt ervan af. Sta je elke morgen ‘No more boleros’ te zingen onder de douche? Als je van jezelf een Gerard Joling lach hebt, zal deze na het bleken tevoorschijn komen. Bij peroxide-vrij bleken krijg je jouw natuurlijke tandkleur terug. Voor de meeste mensen is dat geen Gerard Joling lach. Gerard Joling zelf heeft zijn witte lach te danken aan facings.

Wat kan ik eten en drinken na het bleekproces?

Na het bleken van je tanden adviseren wij je op alle kleurstoffen te vermijden voor een minimale duur van 12 uur. Ook raden wij rode wijn, frisdranken, koffie, donkere theesoorten, snoep en tomatensaus (zoals ketchup) af zodat je na de behandelingen van nog wittere tanden geniet.

Ik heb nog een andere vraag. Kan ik die stellen?

Vragen kun je altijd aan ons stellen. Wij bijten echt niet. Op de contactpagina vind je onze contactgegevens.

Back To Top