Welkom op de
over ons pagina

1 +
Tevreden klanten
1 +
Online beoordelingen
1 +
Vestigingen

Wij maken van tanden bleken een succes

De Tandenbleker Nederland is door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste speler op de Internationale markt van tanden bleken. Inmiddels hebben wij meer dan 33 locaties door heel Nederland, België en Marokko. De kans is dan ook groot dat een van onze salons bij jouw in de buurt zit.

Kortom bij ons is het bleken van uw tanden niet schadelijk en tast het op geen enkele wijze jouw tandglazuur of tandvlees aan. Tevens zijn onze behandelingen 100% pijnloos.

Mensen komen graag naar De Tandenbleker Nederland dankzij onze unieke werkwijze. Wij streven er namelijk naar om je de hoogste kwaliteit te bieden, voor een scherpe prijs. Zo hebben wij alle medewerkers intern opgeleid. De enige diensten die wij aanbieden zijn het bleken en polijsten van tanden. Hierdoor zijn al onze medewerkers daar zeer deskundig in geworden.

In onze salons is aan alle nodige faciliteiten gedacht om het voor jouw als klant naar de zin te maken. Wij hoeven deze faciliteiten niet te omschrijven omdat wij willen dat jij als klant dit komt ervaren in onze prachtige salons.

Veel beloftes, wij maken ze waar! Met 1 afspraak direct optimaal langdurig resultaat dat niet vervaagt, dat is waar wij voor staan.

Naast dat al onze medewerkers erg ervaren en goed zijn in het bleken van tanden, is er nog een factor die onze werkwijze uniek maakt. Wij bleken namelijk met de 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Dit bleekmiddel bestaat uit alleen maar natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor het gebit. Hierdoor kunnen wij je garanderen dat wij jouw tanden 100% zonder risico’s bleken.

Wij vinden het erg belangrijk om je niet alleen met een witte glimlach, maar ook met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Daarom zijn wij erg service-en resultaatgericht. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om voor, tijdens en na de behandeling goed voor je te zorgen. Zo hebben wij ervoor gekozen dat je tijdens een behandeling continue door één medewerker wordt begeleid. Hierdoor heb je altijd iemand waarbij je terecht kunt voor vragen en hoef je niet telkens te wennen aan nieuwe gezichten. Dit wordt door onze klanten als erg prettig ervaren.

Doordat wij dit gerealiseerd hebben zul je als klant hier grote voordelen in ervaren. Zo houden wij exclusieve winacties en speciale aanbiedingen via onze social media kanalen.

Voordat de behandeling start, ga je eerst in gesprek met 1 van onze medewerkers. Tijdens dit consult maak je kennis met de medewerker die de behandeling bij jouw gaat uitvoeren. De medewerker zal je vragen naar je wensen en naar jouw gebit kijken. Door dit te doen, kan onze medewerker bepalen wat er nodig is om het door jouw gewenste resultaat te krijgen. Na het consult kan de behandeling starten.

Tijdens de behandeling zal eerst de 100% veilige NON-peroxide bleekmiddel op je tanden worden aangebracht. Daarna mag je plaatsnemen in één van onze comfortabele stoelen. Vervolgens wordt er een LED-bleeklamp op jouw gebit gericht. De bleekgel moet enige minuten inwerken. Tijdens het inwerkingsproces krijg je de gelegenheid om naar jouw favoriete film of serie op Netflix te kijken. Door jouw deze extra service aan te bieden, willen wij je het bleekproces zo comfortabel mogelijk laten doorlopen.

Na de behandeling meet de medewerker de tint van jouw tanden op. Aan de hand van deze meting kan hij het eindresultaat van jouw tanden bepalen. Je mag uiteraard ook zelf het eindresultaat bewonderen. Vervolgens geeft de medewerker je nog wat tips en advies, waarna de behandeling is afgelopen.

Wil je het optimale effect uit jouw bleekbehandeling halen? Dan kun je naast je tanden laten bleken, ook jouw tanden door ons laten polijsten. Het polijsten van tanden doen wij voor de bleekbehandeling. Tijdens het polijsten halen wij hardnekkige aanslag van jouw tanden af. Hierdoor worden jouw tanden goed schoon en kan de bleekgel nog beter in jouw tanden trekken.

Laat je tanden bleken bij ons

Zoals je ziet, zijn er een aantal redenen om je tanden te laten bleken bij ons. Wij hebben ervaren medewerkers in dienst die erg gespecialiseerd zijn in het bleken van tanden. Bovendien zorgen onze medewerkers ervoor dat je tijdens de behandeling geen pijn, maar juist comfort ervaart. Dankzij onze uniek werkwijze hebben wij al menig (bekende) personen met een stralende, witte glimlach onze salons zien verlaten.

Wil je ook je tanden laten bleken bij De Tandenbleker Nederland? Boek dan vandaag nog heel eenvoudig een afspraak bij de door jou gewenste salon. Hierdoor weet je zeker dat je op de door jouw gewenste dag en tijdstip in deze salon terechtkunt.

Onze partners

nl_NLNL
de_DEDE fr_FRFR nl_NLNL