Welkom op de
over ons pagina

Waarom bleken bij de
Tandenbleker Nederland?

  • De nr 1 specialist in het bleken van tanden
  • 2300+ online beoordelingen
  • Super witte tanden in slechts 1 afspraak
  • Altijd de beste dienstverlening en nazorg!
  • De meest unieke NON-Peroxide bleekgel
  • Gratis consult op locatie
  • Meer dan 15 top locatie's
  • Al jouw sessies op dezelfde dag!
+
Tevreden Klanten
+
Online Beoordelingen
+
Vestigingen

DE BESTE EN GROOTSTE TANDENBLEKER VAN NEDERLAND & BELGIË

Over ons

De Tandenbleker Nederland is door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste speler op de Nederlandse markt van tanden bleken. Inmiddels hebben wij 15 locaties door heel Nederland, België en Marokko. De kans is dan ook groot dat een van onze salons bij u in de buurt zit.

Kortom bij ons is het bleken van uw tanden niet schadelijk en tast het op geen enkele wijze uw tandglazuur of tandvlees aan. Tevens zijn onze behandelingen 100% pijnloos. 

Voor meer informatie omtrent onze behandelingen kunt u onze pagina Tanden Bleken bezoeken.

Unieke werkwijze

Mensen komen graag naar De Tandenbleker Nederland dankzij onze unieke werkwijze. Wij streven er namelijk naar om u de hoogste kwaliteit te bieden, voor een scherpe prijs. Zo hebben wij alle medewerkers intern opgeleid. De enige diensten die wij aanbieden zijn het bleken en polijsten van tanden. Hierdoor zijn al onze medewerkers daar erg ervaren en deskundig in geworden.

In onze salons is aan alle nodige faciliteiten gedacht om het voor u als klant naar uw zin te maken. Wij hoeven deze faciliteiten niet te omschrijven omdat wij willen dat u als klant dit komt ervaren in onze prachtige salons.

Veel beloftes, wij maken ze waar! Met 1 afspraak direct optimaal langdurig resultaat dat niet vervaagt dat is waar De Tandenbleker Nederland voor staat. 

Tanden Bleken amsterdam rotterdam utrecht den haag haarlem almere eindhoven amersfoort antwerpen brussel Nederland De Tandenbleker amsterdam De tandenbleker Nederland
Tanden Bleken amsterdam rotterdam utrecht den haag haarlem almere eindhoven amersfoort antwerpen brussel Nederland De Tandenbleker amsterdam De tandenbleker Nederland

100% Veilige bleekbehandelingen

Naast dat al onze medewerkers erg ervaren en goed zijn in het bleken van tanden, is er nog een factor die onze werkwijze uniek maakt. Wij bleken namelijk met de 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Dit bleekmiddel bestaat uit alleen maar natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor het gebit. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij uw tanden 100% zonder risico’s bleken. Meer informatie over onze bleekbehandelingen vindt u op deze pagina.

Wij zijn service- en resultaatgericht

Wij vinden het erg belangrijk om u niet alleen met een witte glimlach, maar ook met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Daarom zijn wij erg service-en resultaatgericht. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om voor, tijdens en na de behandeling goed voor u te zorgen. Zo hebben wij ervoor gekozen dat u tijdens een behandeling continue door 1 medewerker wordt begeleid. Hierdoor heeft u altijd iemand waarbij u terecht kunt voor vragen en hoeft u niet telkens te wennen aan nieuwe gezichten. Dit wordt door onze klanten als erg prettig ervaren.

Doordat wij dit gerealiseerd hebben zult u als klant hier grote voordelen in ervaren. Zo houden wij exclusieve winacties en speciale aanbiedingen. Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Schrijf u dan direct in voor onze  nieuwsbrief.

Tanden Bleken amsterdam rotterdam utrecht den haag haarlem almere eindhoven amersfoort antwerpen brussel Nederland De Tandenbleker amsterdam De tandenbleker Nederland
is_tanden_bleken_slecht_voor_het_gebit

Voor de behandeling

Voordat de behandeling start, gaat u eerst in gesprek met 1 van onze medewerkers. Tijdens dit consult maakt u kennis met de medewerker die de behandeling bij u gaat uitvoeren. De medewerker zal u vragen naar uw wensen en naar uw gebit kijken. Door dit te doen, kan de medewerker bepalen wat er nodig is om het door u gewenste resultaat te krijgen. Na het consult kan de behandeling starten.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling zal eerst de 100% veilige NON-peroxide bleekmiddel op uw tanden worden aangebracht. Daarna mag u plaatsnemen in 1 van onze comfortabele stoelen. Vervolgens wordt er een LED-bleeklamp op uw gebit gericht. De bleekgel moet enige minuten inwerken. Tijdens het inwerkingsproces krijgt u de gelegenheid om naar uw favoriete film of serie op Netflix te kijken. Door u deze extra service aan te bieden, willen wij u het bleekproces zo comfortabel mogelijk laten doorlopen.

Na de behandeling

Na de behandeling meet de medewerker de tint van uw tanden op. Aan de hand van deze meting kan hij het eindresultaat van uw tanden bepalen. U mag uiteraard ook zelf het eindresultaat bewonderen. Vervolgens geeft de medewerker u nog wat tips en advies, waarna de behandeling is afgelopen.

Polijsten

Wilt u het optimale effect uit uw bleekbehandeling halen? Dan kunt u naast uw tanden laten bleken, ook uw tanden door ons laten polijsten. Het polijsten van tanden doen wij voor de bleekbehandeling. Tijdens het polijsten halen wij hardnekkige aanslag van uw tanden af. Hierdoor worden uw tanden goed schoon en kan de bleekgel nog beter in uw tanden trekken.

zelf thuis tanden bleken of laten doen
Is tanden bleken gevaarlijk

Laat uw tanden bleken bij De Tandenbleker Nederland!

Zoals u ziet, zijn er een aantal redenen om uw tanden te laten bleken bij De Tandenbleker Nederland. Wij hebben ervaren medewerkers in dienst die erg gespecialiseerd zijn in het bleken van tanden. Bovendien zorgen onze medewerkers ervoor dat u tijdens de behandeling geen pijn, maar juist comfort ervaart. Dankzij onze uniek werkwijze hebben wij al menig (bekende) personen met een stralende, witte glimlach onze salons zien verlaten.

Wilt u ook uw tanden laten bleken bij De Tandenbleker Nederland? Boek dan vandaag nog heel eenvoudig een afspraak bij de door u gewenste salon. Hierdoor weet u zeker dat u op de door u gewenste dag en tijdstip in deze salon terechtkunt.

14 VESTIGINGEN IN NEDERLAND, BELGIË & MAROKKO

10 vestigingen in Nederland / 3 vestigingen in België/ 1 vestiging in Marokko

NEDERLAND

BELGIË

MAROKKO

Onze partners

nl_NLDutch
fr_FRFrench nl_NLDutch