Over ons

Unieke werkwijze

De Tandenbleker Nederland is door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste speler op de internationale markt van tanden bleken. Wij hebben al veel klanten met onze unieke werkwijze overtuigd. Bij ons is het bleken van je tanden niet schadelijk en het tast op geen enkele wijze het tandglazuur of tandvlees aan. Ook zijn de behandelingen volledig pijnloos. De Tandenbleker Nederland verzekert je van de hoogste kwaliteit. En dat allemaal voor een goede prijs. Onze specialisten staan klaar om je tanden te laten stralen.

Heerlijk ontspannen

Bij ons is tanden bleken een moment van ontspanning. Je komt binnen in de salon, wordt vriendelijk ontvangen en neemt voor de behandeling plaats in een van onze comfortabele stoelen. Samen met jouw favoriete Netflix serie is het tijd om te ontspannen. Met als eindresultaat natuurlijk stralende witte tanden.

100% veilige bleekbehandelingen

Wij hebben specialisten in huis die goed zijn in het bleken van tanden. Wat onze werkwijze extra uniek maakt? De 100% veilige NON-peroxide bleekgel die wij bij de behandelingen gebruiken. Dit bleekmiddel bestaat alleen maar uit natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor het gebit.

Service en kwaliteit

Als je je tanden laat bleken, wil je niet alleen met witte tanden naar huis. Ook het gevoel moet goed zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om er voor, tijdens en na de behandeling voor je te zijn. Tijdens de behandelingen word je continue behandeld door één medewerker. Hierdoor heb je altijd een vast aanspreekpunt.

Hoe het werkt?

Wij leggen het je uit

Het begint allemaal met het maken van een afspraak. Dat kan je heel makkelijk online doen. Tijdens je eerste afspraak vindt er een consultgesprek plaats. Tijdens dit consult maak je kennis met de specialist die de behandeling bij jou gaat uitvoeren. Samen kijken we naar het gebit, bespreken we jouw wensen en bepalen we welke behandeling nodig is voor het gewenste resultaat.

Als we starten met de behandeling, wordt er eerst 100% veilige NON-peroxide bleekmiddel op je tanden aangebracht. Daarna mag je lekker plaatsnemen in onze comfortabele stoelen. Vervolgens wordt er een LED-bleeklamp op je gebit gericht en moet het bleekgel enkele minuten inwerken. Tijd om jouw favoriete Netflix serie te starten.

Ben je klaar met de behandeling? Dan meet onze specialist de tint van jouw tanden op. Aan de hand van deze meting wordt het eindresultaat van je tanden bepaald. Uiteraard mag je ook zelf het eindresultaat bewonderen. Daarna ga je met de laatste tips en adviezen met een brede glimlach naar huis.

Wij zijn met meer dan 40 locaties gevestigd in 4 landen.

Hoofdkantoor
Onze diensten
Scroll to top