Menu
Menu

Waarom tanden bleken bij De Tandbleker Nederland?​

Hoe gaat een eerste bleekbehandeling?

Laat u voor het eerst uw tanden bleken bij De Tandenbleker Nederland? Dan snappen wij het heel goed dat u dit best spannend vindt. We snappen ook goed dat u graag wilt weten wat u precies van zo’n eerste afspraak kunt verwachten. Daarom vertellen wij u in dit artikel er graag meer over.

De kennismaking

Op onze website kunt u heel eenvoudig een afspraak bij een salon in uw buurt. Wanneer u een afspraak maakt, weet u zeker dat er een medewerker van De Tandenbleker Nederland voor u beschikbaar is. Zodra u de salon van uw keuze binnenstapt, maakt u kennis met 1 van onze medewerkers. Diegene zal u vertellen of hij, of een collega u die dag gaat begeleiden. U wordt namelijk de hele dag door dezelfde persoon begeleid. Dat is natuurlijk wel zo prettig! U begint de afspraak samen met deze medewerker door middel van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u aan de medewerker duidelijk maken wat uw wensen zijn. De medewerker zal vervolgens uw gebit bekijken en de tint van uw tanden en kiezen opmeten. Aan de hand van uw wensen en zijn bevindingen, kan de medewerker u vertellen voor welke behandeling u het beste kunt kiezen. Hij zal u ook vertellen hoe de behandeling precies gaat.

De behandeling

Na het kennismakingsgesprek is het tijd voor de daadwerkelijke bleekbehandeling! Om het gewenste effect te krijgen, dient een behandeling meerdere malen te worden uitgevoerd. Wij bleken tanden met de 100% veilige non-peroxide bleekgel. Dit bleekmiddel moet even intrekken. Tijdens dit proces mag u plaatsnemen in een heerlijke stoel en ondertussen naar uw favoriete film of serie op Netflix kijken. Bij ons wordt u tijdens een bleekbehandeling dus compleet in de watten gelegd en zal het u aan niets ontbreken. En heeft u tijdens de behandeling vragen? Dan kunt u die altijd stellen aan de medewerker die de behandelingen bij u uitvoert.

Na de behandeling

Wanneer de benodigde behandelingen zijn uitgevoerd, is het tijd voor de afronding. Doordat wij met de 100% veilige non-peroxide bleekgel werken, kunt u direct het geboekte resultaat bekijken. Uiteraard is ook na de behandeling genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Daarnaast zal de medewerker u vertellen hoe u nu het beste voor uw tanden kunt zorgen en waarop u even dient te letten de komende tijd.

Gebeurt dit in elke salon van De Tandenbleker Nederland?

Ja! Bovengenoemde werkwijze hanteren wij in elke salon van De Tandenbleker Nederland. Het maakt dus niet uit bij welke salon u de afspraak voor uw eerste bleekbehandeling heeft gemaakt, u kunt altijd bovenstaande werkwijze verwachten. Wij van De Tandenbleker Nederland vinden het namelijk belangrijk dat u in elke salon even goed wordt geholpen. Bovendien weten wij uit ervaring dat onze klanten bovengenoemde werkwijze als zeer prettig ervaren, waardoor wij ernaar streven dat een eerste afspraak altijd op bovenstaande manier verloopt.

Heeft u al een afspraak gemaakt?

Wij hopen dat u door dit artikel het een stuk minder spannend vindt om op uw eerste afspraak bij ons te komen. Heeft u nog geen afspraak voor uw eerste bleekbehandeling bij De Tandenbleker Nederland gemaakt? Dan kunt u dat heel eenvoudig online doen!

Spread the word

nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL