skip to Main Content
Blog

Hoe gaat een eerste bleekbehandeling?

Zo’n eerste bleekbehandeling is best spannend. Dat snappen wij heel goed. U wilt graag weten wat u precies te wachten staat. Dat leggen we je graag uit.

De kennismaking tijdens een eerste bleekbehandeling

Op onze website maakt u heel eenvoudig een afspraak bij een salon bij u in buurt. Wanneer u een afspraak maakt, weet u zeker dat er een gespecialiseerde medewerker voor u beschikbaar is. Diegene zal u vertellen of hij, of een collega u die dag gaat begeleiden. U wordt namelijk de hele dag door dezelfde persoon begeleid. Dat is natuurlijk wel zo prettig!

Het kennismakingsgesprek

U begint de afspraak samen met deze medewerker door middel van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u aan de medewerker duidelijk maken wat uw wensen zijn. De medewerker zal vervolgens uw gebit bekijken en de tint van uw tanden en kiezen opmeten. Aan de hand van uw wensen en zijn bevindingen, kan de medewerker u vertellen welke behandeling bij uw het beste van toepassing is. Hij vertelt ook hoe de behandeling precies gaat.

De eerste bleekbehandeling​

Na het kennismakingsgesprek is het tijd voor de daadwerkelijke bleekbehandeling! Om het gewenste effect te krijgen, dient een behandeling meerdere malen te worden uitgevoerd. Wij bleken tanden met de 100% veilige non-peroxide bleekgel. Dit bleekmiddel moet even intrekken. Tijdens dit proces mag u plaatsnemen in een heerlijke stoel en ondertussen naar uw favoriete film of serie op Netflix kijken. Bij ons wordt u tijdens een bleekbehandeling dus compleet in de watten gelegd en zal het u aan niets ontbreken. En heeft u ergens vragen over, of vindt u iets niet helemaal prettig? Spreek dan gewoon één van onze medewerkers aan. Ze bijten echt niet.

Wat is de procedure na de behandeling?

Wanneer de benodigde behandelingen zijn uitgevoerd, is het tijd voor de afronding. Doordat wij met de 100% veilige non-peroxide bleekgel werken, kunt u direct het geboekte resultaat bekijken. Uiteraard is ook na de behandeling genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Daarnaast zal de medewerker u vertellen hoe u nu het beste voor uw tanden kunt zorgen en waarop u even dient te letten de komende tijd.

Hanteert elke salon deze fijne werkwijze?

Jazeker,  de bovengenoemde werkwijze hanteren wij in elke salon van De Tandenbleker Nederland. Het maakt dus niet uit bij welke salon u de afspraak voor uw eerste bleekbehandeling heeft gemaakt, u kunt altijd dezelfde service verwachten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u in elke salon even goed wordt geholpen. Bovendien weten wij uit ervaring dat onze klanten deze werkwijze als zeer prettig ervaren. Wij streven ernaar dat een eerste afspraak altijd op de bovenstaande manier verloopt.

Maak die eerst afspraak

Wij hopen dat het maken van een afspraak voor uw eerst bleekbehandeling nu minder spannend is geworden. Maak dan direct een afspraak met ons of bezoek een vestiging bij u in de buurt.

Lees meer blogs

Hoe Krijg Je Witte Tanden?

Waarom tanden bleken bij De Tandenbleker Nederland?

Wil je graag jouw tanden laten bleken? Laat dat dan doen door de experts van…

Lees meer

Is tanden bleken met een bleekset een goed idee?

Is tanden bleken met een bleekset een goed idee? Iedereen in Nederland mag tanden bleken,…

Lees meer

Waardoor verkleuren tanden?

De een heeft gelere tanden dan de ander. Maar hoe ontstaan verkleurde tanden? Er kunnen…

Lees meer
Tanden Bleken

Is thuis zelf tanden bleken een goed idee?

Het lijkt ideaal: zelf thuis je tanden bleken. Je hoeft er namelijk de deur niet…

Lees meer
Back To Top