• Gegarandeerd witte tanden
  • Vestigingen over héél Nederland
  • Veilig en pijnloos
a
detandenbleker-logo
detandenbleker-logo
  • Gegarandeerd resultaat!
  • Vestigingen over héél Nederland
  • Veilig en pijnloos
google-logo

"Wauw! dit werkt ECHT! Mijn tanden zijn superwit geworden..."

★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Hoe kun je zo lang mogelijk van gebleekte tanden genieten

0 Reacties

Het is een feit dat ook gebleekte tanden weer verkleuren. Wij geven je een aantal tips die zorgen dat je langer van het tanden bleken kunt genieten. We vertellen in dit blog welke dingen dat zijn.

Letten op de volgende voedingsmiddelen
Het helpt al enorm om te letten op wat u eet en drinkt. Sommige drankjes en etenswaren kunnen namelijk uw tanden flink verkleuren. Wilt u zo lang mogelijk genieten van stralend witte tanden?
Dan kunt u het beste de volgende voedingsmiddelen laten staan:
– IJs
– Sap
– Azijn
– Thee
– Koffie
– Snoep
– Rode wijn
– Augurken
– Rode bieten
– Energy drankjes

Koolzuurhoudende drankjes
Rode en donkere sausjes zoals ketchup en sojasaus
Natuurlijk is het niet erg als u soms iets van de bovenstaande lijst nuttigt. Toch is het een goed idee om deze voedingsmiddelen zoveel mogelijk te laten staan als u de verkleuring van uw tanden zoveel mogelijk wilt tegengaan. Heeft u zure voedingsmiddelen en/of voedingsmiddelen met veel kleurstoffen erin genuttigd? Dan kunt u het beste na het nuttigen ervan uw mond spoelen met water. Als u dat doet, tasten de voedingsmiddelen uw gebit zo min mogelijk aan.
Deze voedingsmiddelen kunt u prima nuttigen
Naast dat er voedingsmiddelen zijn die u beter kunt laten staan, zijn er ook voedingsmiddelen die u prima kunt nuttigen wanneer u uw tanden heeft laten bleken.
Dat zijn:
– Ei
– Friet
– Melk
– Kaas
– Water
– Yoghurt
– Witte vis
– Groenten
– Mayonaise
– Naturel chips

Al deze voedingsmiddelen tasten de kleur van uw tanden niet tot nauwelijks aan. Bovendien zit in melk, kaas en yoghurt veel calcium. Calcium houdt u tanden en kiezen gezond.

Is roken slecht voor uw tanden?
Zoals u waarschijnlijk al weet, is roken erg slecht voor de gezondheid, maar ook uw gebit. Door te roken kan er aanslag op uw tanden ontstaan, waardoor uw tanden verkleuren. Heeft u uw tanden laten bleken en rookt u regelmatig sigaretten? Dan zult u zien dat uw tanden al vrij snel zullen verkleuren. Dat is natuurlijk zonde. Het beste kunt u stoppen met roken nadat u uw tanden heeft laten bleken.
Houd uw mond fris en gezond
Wij leggen graag uit hoe u het beste voor uw tanden kunt zorgen nadat u ze heeft laten bleken. Het is erg belangrijk om uw tanden na het bleken zo goed mogelijk te reinigen. Poets uw tanden en flos uw gebit dan ook regelmatig. Door dat te doen, voorkomt u namelijk zoveel mogelijk dat er aanslag op uw tanden vormt. Aanslag kan veranderen in tandsteen wanneer u het niet op tijd weghaalt. Tandsteen heeft een donkere kleur, wat er natuurlijk niet mooi uitziet.
Het beste kunt u voor het poetsen van uw tanden een tandpasta gebruiken dat tandsteen tegengaat. Hoe minder kans op tandsteen, hoe beter.
Maak gebruik van de bijhoudbehandeling
Ondanks alle bovengenoemde maatregelen, zullen uw tanden na verloop van tijd verkleuren. Vaak is tussen de 3 á 6 maanden een duidelijke verkleuring van de tanden te zien. Merkt u dat uw tanden niet meer zo wit zijn als kort na de bleekbehandeling? Dan kunt u kiezen voor een bijhoudbehandeling van De Tandenbleker Nederland. Deze behandeling is speciaal voor onze klanten in het leven geroepen.

Wat is de bijhoudbehandeling?
De bijhoudbehandeling is een korte behandeling dat ongeveer 45 minuten duurt. Voordat de behandeling wordt uitgevoerd, wordt eerst de tint van uw tanden opgemeten. Aan de hand van deze meting, kan worden vastgesteld hoeveel tinten uw tanden minder wit zijn dan vlak na de bleekbehandeling. Hierdoor weet onze medewerker precies hoeveel tinten uw tanden weer witter moeten worden om uw tanden weer de witte tint te geven die ze vlak na de bleekbehandeling hadden. Dat is natuurlijk ideaal.
Wacht niet langer met tanden bleken en maak nu een afspraak
Wilt u uw laten tanden bleken? Kies dan voor ons. Want uw glimlach is ons visitekaartje. Met vestigingen in Nederland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Maak direct een afspraak en wij laten u weer stralen of bezoek een vestiging bij u in de buurt.

Waarom tanden bleken met peroxide afgeraden is

Waarom tanden bleken met peroxide afgeraden is

Tanden bleken met peroxide kan een effectieve manier zijn om de tanden te verbleken, maar het kan ook schadelijk zijn voor het tandglazuur en het tandvlees. Wat is peroxide? Peroxide is een bleekmiddel dat wordt gebruikt in veel tandenbleekproducten. Het kan echter...

De 10 meestvoorkomende oorzaken van gevoelige tanden

De 10 meestvoorkomende oorzaken van gevoelige tanden

Tandgevoeligheid kan een vervelend, maar tijdelijk probleem zijn dat vaak wordt veroorzaakt door bepaalde prikkels zoals temperaturen en bepaalde stoffen. Als je te maken hebt met dit soort tandpijn, vrees dan niet! Hier zijn enkele bekende oorzaken van gevoelige...

Wat doet suiker met onze tanden

Wat doet suiker met onze tanden

Dat suiker slecht is voor het gebit, is bekend. Let daarom op je suiker consumptie. Maar waarom is suiker slecht voor onze tanden? Dat leggen wij in dit blog uit. Waarom is suiker slecht voor het gebit?Wij hebben verschillende bacteriën in de mond. Suiker is slecht...

Is tanden bleken veilig

Is tanden bleken veilig

Tanden bleken lijkt tegenwoordig niet meer een hele bijzondere gebeurtenis. Steeds meer mensen laten hun tanden namelijk bleken. Maar is tanden bleken wel veilig? Of kun je het beter niet doen? Dat vertellen je graag! Of tanden bleken veilig is hangt van de...

Hoe moet je na het tanden bleken voor jouw tanden zorgen

Hoe moet je na het tanden bleken voor jouw tanden zorgen

Wij krijgen na het bleken vaak de vraag. ‘Hoe moet ik mijn tanden verzorgen om mijn tanden langer wit te houden?’ Het is goed om te weten dat je na het bleken van je tanden op een bepaalde manier voor je tanden dient te zorgen. Door dat te doen, houd je zo lang...

Kun je zelf thuis jouw tanden bleken of het beter laten doen

Kun je zelf thuis jouw tanden bleken of het beter laten doen

Sommige voedingsmiddelen kunnen de tanden extra laten verkleuren. Wanneer je graag witte tanden wilt, is de enige mogelijkheid daarvoor het bleken van je tanden. Is het thuis tanden bleken daarom een goed idee of kun je beter de tandarts of een salon bezoeken. Wij...