• Gegarandeerd witte tanden
  • Vestigingen over héél Nederland
  • Veilig en pijnloos
a
detandenbleker-logo
detandenbleker-logo
  • Gegarandeerd resultaat!
  • Vestigingen over héél Nederland
  • Veilig en pijnloos
google-logo

"Wauw! dit werkt ECHT! Mijn tanden zijn superwit geworden..."

★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Hoeveel geld kost tanden bleken

0 Reacties

Wanneer mensen twijfelen of ze hun tanden willen bleken, zijn er een aantal dingen die hun vaak tegenhouden. 1 van die dingen is geld. Bij een bleekbehandeling denken mensen doorgaans dat ze er ontzettend veel geld aan kwijt zullen zijn. Is dat echter wel waar? We vertellen het u graag.

Tanden bleken kan duur zijn, met de nadruk op kan
Het bleken van tanden kan inderdaad duur zijn. Sommige tandartsen en salons rekenen tussen de 300 en 500 euro voor het bleken van tanden. Dat is natuurlijk ontzettend veel geld. Wij snappen dan ook goed dat deze prijzen u afschrikken. Toch is het bleken van tanden door de jaren heen steeds normaler geworden. Doordat steeds meer mensen hun tanden laten bleken, zijn er hedendaags ook genoeg salons waarbij u voor veel lagere tarieven terechtkunt.

Zijn die goedkopere salons wel goed?
Wij snappen het heel goed dat u dit zich afvraagt. Het prijskaartje dat aan een bleekbehandeling wordt opgehangen, heeft echter niets met de kwaliteit van de behandeling te maken. Zo kan een tandarts wel 500 euro voor een bleekbehandeling vragen. Echter voert een tandarts naast bleekbehandelingen ook andere behandelingen uit, waardoor hij niet altijd gespecialiseerd is in het bleken van tanden.

Maar hoe goed is de Tandenbleker Nederland?
De Tandenbleker Nederland heeft salons door heel Nederland. Wij bieden de Happy Smile behandelingen al vanaf 44,99 aan. Dat wij lage tarieven hanteren, betekent echter niet dat u bij ons een slechte bleekbehandeling krijgt. Sterker nog: al onze medewerkers houden zich dagelijks alleen maar bezig met het polijsten en bleken van tanden. Doordat zij zich alleen hierop focussen, zijn zij er erg goed en gespecialiseerd in geworden. Ze hebben doorgaans zelfs meer ervaring met het bleken van tanden dan een tandarts.

De tandarts vs De Tandenbleker Nederland
Twijfelt u of nog steeds of u uw tanden bij De Tandenbleker Nederland of beter bij de tandarts kunt bleken? Vraag uzelf dan het volgende af: wilt u uw tanden laten bleken door iemand die er over het algemeen minder ervaren in is en die wel een hoge prijs hanteert? Of wilt u uw tanden laten bleken door iemand die er juist erg ervaren in is en waarbij u ook nog eens voordeliger uit bent? Als u zich dit zo afvraagt, dan durven wij het antwoord al wel te raden?
Staar u niet blind op de prijs
Naast de prijs zijn er een aantal andere zaken waarop u dient te letten als u een geschikte persoon of organisatie kiest waarbij u uw tanden kunt bleken. Staar u dus niet blind op de prijs. Zoals we hier boven al benoemden, is het ook belangrijk om te kijken naar de ervaring van degene die uw tanden gaat bleken. Iemand die in een tandenbleeksalon werkt, kan meer ervaring hebben met tanden bleken dan een tandarts.

Welk bleekmiddel wordt er gebruikt?
Naast bovengenoemde is er nog een punt waarop u dient te letten, namelijk: met welk bleekmiddel wordt er gebleekt? Tandartsen en mondhygiënisten bleken doorgaans tanden met een bleekmiddel waarin waterstofperoxide zit. Sinds november 2012 mag een bleekmiddel niet meer dan 6% waterstofperoxide bevatten. Echter verandert dat niets aan het feit dat een bleekmiddel dat waterstofperoxide bevat nooit 100% veilig is.
Wij bleken tanden met een NON-Peroxide bleekgel. Dat is dus een bleekgel dat helemaal geen waterstofperoxide bevat. Hierdoor kunnen wij u 100% garanderen dat het bleken met dit bleekmiddel geen enkele nare gevolgen voor uw tanden zal hebben.

Conclusie
Hoeveel een bleekbehandeling kost, zegt niets over de kwaliteit en veiligheid ervan. In plaats van het prijskaartje, kunt u het beste kijken naar hoe gespecialiseerd iemand is in het bleken van tanden en welk bleekmiddel diegene gebruikt. U zult dan vanzelf zien dat een goede en veilige bleekbehandeling niet duur hoeft te zijn.
Wacht niet langer met tanden bleken en maak nu een afspraak
U weet nu alles over de prijs. Kies daarom voor ons. Want uw glimlach is ons visitekaartje. Met vestigingen in Nederland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Maak direct een afspraak en wij laten u weer stralen of bezoek een vestiging bij u in de buurt.

Waarom tanden bleken met peroxide afgeraden is

Waarom tanden bleken met peroxide afgeraden is

Tanden bleken met peroxide kan een effectieve manier zijn om de tanden te verbleken, maar het kan ook schadelijk zijn voor het tandglazuur en het tandvlees. Wat is peroxide? Peroxide is een bleekmiddel dat wordt gebruikt in veel tandenbleekproducten. Het kan echter...

De 10 meestvoorkomende oorzaken van gevoelige tanden

De 10 meestvoorkomende oorzaken van gevoelige tanden

Tandgevoeligheid kan een vervelend, maar tijdelijk probleem zijn dat vaak wordt veroorzaakt door bepaalde prikkels zoals temperaturen en bepaalde stoffen. Als je te maken hebt met dit soort tandpijn, vrees dan niet! Hier zijn enkele bekende oorzaken van gevoelige...

Wat doet suiker met onze tanden

Wat doet suiker met onze tanden

Dat suiker slecht is voor het gebit, is bekend. Let daarom op je suiker consumptie. Maar waarom is suiker slecht voor onze tanden? Dat leggen wij in dit blog uit. Waarom is suiker slecht voor het gebit?Wij hebben verschillende bacteriën in de mond. Suiker is slecht...

Is tanden bleken veilig

Is tanden bleken veilig

Tanden bleken lijkt tegenwoordig niet meer een hele bijzondere gebeurtenis. Steeds meer mensen laten hun tanden namelijk bleken. Maar is tanden bleken wel veilig? Of kun je het beter niet doen? Dat vertellen je graag! Of tanden bleken veilig is hangt van de...

Hoe moet je na het tanden bleken voor jouw tanden zorgen

Hoe moet je na het tanden bleken voor jouw tanden zorgen

Wij krijgen na het bleken vaak de vraag. ‘Hoe moet ik mijn tanden verzorgen om mijn tanden langer wit te houden?’ Het is goed om te weten dat je na het bleken van je tanden op een bepaalde manier voor je tanden dient te zorgen. Door dat te doen, houd je zo lang...

Kun je zelf thuis jouw tanden bleken of het beter laten doen

Kun je zelf thuis jouw tanden bleken of het beter laten doen

Sommige voedingsmiddelen kunnen de tanden extra laten verkleuren. Wanneer je graag witte tanden wilt, is de enige mogelijkheid daarvoor het bleken van je tanden. Is het thuis tanden bleken daarom een goed idee of kun je beter de tandarts of een salon bezoeken. Wij...