skip to Main Content
Blog

Hoeveel geld kost tanden bleken?

Wanneer mensen twijfelen of ze hun tanden willen bleken, zijn er een aantal dingen die hun vaak tegenhouden. 1 van die dingen is geld. Bij een bleekbehandeling denken mensen doorgaans dat ze er ontzettend veel geld aan kwijt zullen zijn. Is dat echter wel waar? We vertellen het u graag.

Tanden bleken kan duur zijn, met de nadruk op kan

Het bleken van tanden kan inderdaad duur zijn. Sommige tandartsen en salons rekenen tussen de 300 en 500 euro voor het bleken van tanden. Dat is natuurlijk ontzettend veel geld. Wij snappen dan ook goed dat deze prijzen u afschrikken. Toch is het bleken van tanden door de jaren heen steeds normaler geworden. Doordat steeds meer mensen hun tanden laten bleken, zijn er hedendaags ook genoeg salons waarbij u voor veel lagere tarieven terechtkunt.

Zijn die goedkopere salons wel goed?

Wij snappen het heel goed dat u dit zich afvraagt. Het prijskaartje dat aan een bleekbehandeling wordt opgehangen, heeft echter niets met de kwaliteit van de behandeling te maken. Zo kan een tandarts wel 500 euro voor een bleekbehandeling vragen. Echter voert een tandarts naast bleekbehandelingen ook andere behandelingen uit, waardoor hij niet altijd gespecialiseerd is in het bleken van tanden.

Maar hoe goed is de Tandenbleker Nederland?

De Tandenbleker Nederland heeft salons door heel Nederland. Wij bieden de Happy Smile behandelingen al vanaf 44,99 aan. Dat wij lage tarieven hanteren, betekent echter niet dat u bij ons een slechte bleekbehandeling krijgt. Sterker nog: al onze medewerkers houden zich dagelijks alleen maar bezig met het polijsten en bleken van tanden. Doordat zij zich alleen hierop focussen, zijn zij er erg goed en gespecialiseerd in geworden. Ze hebben doorgaans zelfs meer ervaring met het bleken van tanden dan een tandarts.

De tandarts vs De Tandenbleker Nederland

Twijfelt u of nog steeds of u uw tanden bij De Tandenbleker Nederland of beter bij de tandarts kunt bleken? Vraag uzelf dan het volgende af: wilt u uw tanden laten bleken door iemand die er over het algemeen minder ervaren in is en die wel een hoge prijs hanteert? Of wilt u uw tanden laten bleken door iemand die er juist erg ervaren in is en waarbij u ook nog eens voordeliger uit bent? Als u zich dit zo afvraagt, dan durven wij het antwoord al wel te raden?

Staar u niet blind op de prijs

Naast de prijs zijn er een aantal andere zaken waarop u dient te letten als u een geschikte persoon of organisatie kiest waarbij u uw tanden kunt bleken. Staar u dus niet blind op de prijs. Zoals we hier boven al benoemden, is het ook belangrijk om te kijken naar de ervaring van degene die uw tanden gaat bleken. Iemand die in een tandenbleeksalon werkt, kan meer ervaring hebben met tanden bleken dan een tandarts.

Welk bleekmiddel wordt er gebruikt?

Naast bovengenoemde is er nog een punt waarop u dient te letten, namelijk: met welk bleekmiddel wordt er gebleekt? Tandartsen en mondhygiënisten bleken doorgaans tanden met een bleekmiddel waarin waterstofperoxide zit. Sinds november 2012 mag een bleekmiddel niet meer dan 6% waterstofperoxide bevatten. Echter verandert dat niets aan het feit dat een bleekmiddel dat waterstofperoxide bevat nooit 100% veilig is.

Wij bleken tanden met een NON-Peroxide bleekgel. Dat is dus een bleekgel dat helemaal geen waterstofperoxide bevat. Hierdoor kunnen wij u 100% garanderen dat het bleken met dit bleekmiddel geen enkele nare gevolgen voor uw tanden zal hebben.

Conclusie

Hoeveel een bleekbehandeling kost, zegt niets over de kwaliteit en veiligheid ervan. In plaats van het prijskaartje, kunt u het beste kijken naar hoe gespecialiseerd iemand is in het bleken van tanden en welk bleekmiddel diegene gebruikt. U zult dan vanzelf zien dat een goede en veilige bleekbehandeling niet duur hoeft te zijn.

Wacht niet langer met tanden bleken en maak nu een afspraak

U weet nu alles over de prijs. Kies daarom voor ons. Want uw glimlach is ons visitekaartje. Met vestigingen in Nederland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Maak direct een afspraak en wij laten u weer stralen of bezoek een vestiging bij u in de buurt.

Lees meer blogs

Hoe Krijg Je Witte Tanden?

Waarom tanden bleken bij De Tandenbleker Nederland?

Wil je graag jouw tanden laten bleken? Laat dat dan doen door de experts van…

Lees meer

Is tanden bleken met een bleekset een goed idee?

Is tanden bleken met een bleekset een goed idee? Iedereen in Nederland mag tanden bleken,…

Lees meer

Waardoor verkleuren tanden?

De een heeft gelere tanden dan de ander. Maar hoe ontstaan verkleurde tanden? Er kunnen…

Lees meer
Tanden Bleken

Is thuis zelf tanden bleken een goed idee?

Het lijkt ideaal: zelf thuis je tanden bleken. Je hoeft er namelijk de deur niet…

Lees meer
Back To Top