• Gegarandeerd witte tanden
  • Vestigingen over héél Nederland
  • Veilig en pijnloos
a
detandenbleker-logo
detandenbleker-logo
  • Gegarandeerd resultaat!
  • Vestigingen over héél Nederland
  • Veilig en pijnloos
google-logo

"Wauw! dit werkt ECHT! Mijn tanden zijn superwit geworden..."

★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Kan iedereen zn tanden laten bleken

0 Reacties

Zit u erover na te denken om uw tanden te laten bleken? En wilt u graag weten of uw tanden überhaupt wel kunnen worden gebleekt? In dit artikel geven we antwoord op de vraag: kan iedereen z’n tanden bleken? Na het lezen van dit artikel weet u dus precies of u uw tanden kunt laten bleken of niet.

Vanaf wanneer is tanden bleken mogelijk?

Om te kunnen nagaan of uw tanden kunnen worden gebleekt, is het eerst handig om te weten vanaf wanneer tanden kunnen worden gebleekt. Tanden en kiezen kunnen pas worden gebleekt wanneer de wortels zijn volgroeid. De wortels zijn meestal rond uw 18e volgroeid.

Voor wie is tanden bleken bedoeld?

Het bleken van tanden is voor iedereen bedoelt die graag wittere tanden wilt hebben. In de Westerse wereld worden wittere tanden nou eenmaal geassocieerd met een goede verzorging. Wilt u er goed verzorgd uitzien en een goede eerste indruk achter laten? Dan kan het laten bleken van uw tanden hier zeker aan bijdragen.

Daarnaast zijn veel mensen onzeker over hun gelige tanden. Hierdoor durven ze bijvoorbeeld niet te glimlachen. Zij kunnen hun tanden laten bleken, zodat ze een stralend witte glimlach hebben. Hierdoor kunnen ze zich een stuk zelfverzekerder voelen en durven ze vaak ook meer in het openbaar te lachen. Hierdoor kunnen deze mensen zich een stuk beter voelen!

Kunnen kronen en facings worden gebleekt?

Helaas kunnen kronen en facings niet worden gebleekt. Hierdoor is een bleekbehandeling minder effectief voor mensen die een kroon of facing hebben. Heeft u kronen en/of facings en wilt u heel graag wittere tanden? Dan is de enige oplossing dat u wel uw tanden en kiezen laat bleken en na de bleekbehandeling naar uw tandarts gaat. Aan hem kunt u dan vragen of hij kronen en/of facings wilt plaatsen in een kleur die beter bij uw gebleekte tanden en kiezen passen.

Het bleken van een gebit met kronen en/of facings is dus niet ideaal, maar ook zeker niet onmogelijk.

Kunnen zwangere vrouwen hun tanden laten bleken?
In principe zijn de bleekmiddelen die tegenwoordig in Nederland worden gebruikt niet schadelijk voor zwangere vrouwen en hun ongeboren kindje. Heeft u een salon, schoonheidsspecialist of tandarts op het oog om uw tanden bij te laten bleken? Dan is het erg belangrijk dat u, voordat de bleekbehandeling plaatsvindt, navraagt met welk bleekmiddel diegene tanden bleekt. Op die manier kunt u nagaan of u het bleekmiddel dat die persoon gebruikt geen nare gevolgen heeft voor uw zwangerschap.

Bij De Tandenbleker Nederland weet u in dit geval trouwens zeker dat u goed zit. Wij bleken tanden namelijk met het non-peroxide bleekgel. Dit is een bleekmiddel dat alleen maar 100% veilige ingrediënten bevat. Hierdoor weet u zeker dat een bleekbehandeling bij een salon van De Tandenbleker Nederland niet schadelijk is voor uw zwangerschap.

Kunnen gevoelige tanden worden gebleekt?

In principe kunnen gevoelige tanden worden gebleekt. Echter is het hierbij wel erg belangrijk dat u let op met welk bleekmiddel u uw tanden laat bleken. Bleekmiddelen die waterstofperoxide of carbamideperoxide bevatten, kunnen uw tanden nog meer gevoelig maken. U kunt er zelfs een beetje pijn door ervaren en dat is natuurlijk niet fijn.

Wilt u heel graag uw gevoelige tanden laten bleken, maar niet dat uw tanden gevoeliger of zelfs pijnlijker worden? Ook in dit geval kunt u het beste uw tanden laten bleken bij De Tandenbleker Nederland, omdat wij tanden witter maken door middel van het 100% veilige non-peroxide bleekgel. De naam zegt het eigenlijk als, maar dit is een bleekmiddel dat geen waterstofperoxide of carbamideperoxide bevat. Hierdoor zal het laten bleken van uw tanden door dit bleekmiddel uw tanden niet beschadigen of gevoeliger maken.

Kan dus iedereen een bleekbehandeling ondergaan?

In principe kan dus iedereen met een volgroeid gebit zijn tanden laten bleken. Echter zitten er (net zoals bij zoveel dingen) een aantal haken en ogen aan. Zo kunnen kronen en facings niet worden gebleekt. Heeft u wel kronen en facings? Dan dient u dus een aantal extra maatregelen te nemen om toch een mooie, witte glimlach te krijgen. Daarnaast moeten zwangere vrouwen erop letten dat zij hun tanden 100% zeker laten bleken met een bleekmiddel dat geen nare gevolgen heeft voor hun zwangerschap. Daarnaast moeten mensen met gevoelige tanden er rekening mee houden dat het bleken van hun tanden met een bleekmiddel dat waterstofperoxide of carbamideperoxide bevat, hun tanden extra gevoelig en zelfs pijnlijk kan maken.

Veilig en pijnloos uw tanden laten bleken?

Bent u overtuigd van onze effectieve en veilige methode voor het bleken van tanden. En wilt u een stralend wit gebit en een zelfverzekerde uitstraling? Maak dan direct een afspraak met ons of bezoek een vestiging bij u in de buurt.

Waarom tanden bleken met peroxide afgeraden is

Waarom tanden bleken met peroxide afgeraden is

Tanden bleken met peroxide kan een effectieve manier zijn om de tanden te verbleken, maar het kan ook schadelijk zijn voor het tandglazuur en het tandvlees. Wat is peroxide? Peroxide is een bleekmiddel dat wordt gebruikt in veel tandenbleekproducten. Het kan echter...

De 10 meestvoorkomende oorzaken van gevoelige tanden

De 10 meestvoorkomende oorzaken van gevoelige tanden

Tandgevoeligheid kan een vervelend, maar tijdelijk probleem zijn dat vaak wordt veroorzaakt door bepaalde prikkels zoals temperaturen en bepaalde stoffen. Als je te maken hebt met dit soort tandpijn, vrees dan niet! Hier zijn enkele bekende oorzaken van gevoelige...

Wat doet suiker met onze tanden

Wat doet suiker met onze tanden

Dat suiker slecht is voor het gebit, is bekend. Let daarom op je suiker consumptie. Maar waarom is suiker slecht voor onze tanden? Dat leggen wij in dit blog uit. Waarom is suiker slecht voor het gebit?Wij hebben verschillende bacteriën in de mond. Suiker is slecht...

Is tanden bleken veilig

Is tanden bleken veilig

Tanden bleken lijkt tegenwoordig niet meer een hele bijzondere gebeurtenis. Steeds meer mensen laten hun tanden namelijk bleken. Maar is tanden bleken wel veilig? Of kun je het beter niet doen? Dat vertellen je graag! Of tanden bleken veilig is hangt van de...

Hoe moet je na het tanden bleken voor jouw tanden zorgen

Hoe moet je na het tanden bleken voor jouw tanden zorgen

Wij krijgen na het bleken vaak de vraag. ‘Hoe moet ik mijn tanden verzorgen om mijn tanden langer wit te houden?’ Het is goed om te weten dat je na het bleken van je tanden op een bepaalde manier voor je tanden dient te zorgen. Door dat te doen, houd je zo lang...

Kun je zelf thuis jouw tanden bleken of het beter laten doen

Kun je zelf thuis jouw tanden bleken of het beter laten doen

Sommige voedingsmiddelen kunnen de tanden extra laten verkleuren. Wanneer je graag witte tanden wilt, is de enige mogelijkheid daarvoor het bleken van je tanden. Is het thuis tanden bleken daarom een goed idee of kun je beter de tandarts of een salon bezoeken. Wij...