skip to Main Content
Blog

Kost tanden bleken veel geld

Tegenwoordig bleken steeds meer mensen hun tanden. Het bleken van tanden is dus steeds normaler geworden. Er heerst steeds minder taboe over het witter maken van tanden, waardoor steeds meer mensen durven toe te geven dat ze hun tanden laten bleken. Ondanks dat we deze verandering zien, wordt tanden bleken vaak nog wel geassocieerd met een hoog prijskaartje. Is deze gedachtegang terecht? Dat vertellen wij u in dit artikel!

Tanden bleken kan veel geld kosten, maar dat hoeft niet!

Ja, vroeger was het bleken van tanden erg duur. Nog steeds zijn er tandartsen en salons die een hoge prijs voor een bleekbehandeling hanteren. Echter hoeft het bleken van tanden niet veel geld te kosten. Juist doordat er steeds meer mensen zijn die hun tanden willen laten bleken, zijn er veel organisaties die het bleken van tanden tegen een wat schappelijkere prijs kunnen aanbieden.

Wilt u graag uw tanden laten bleken, maar er niet de hoofdprijs voor betalen? Dan kunt u het beste op zoek gaan naar een salon dat bleekbehandelingen voor lage tarieven aanbiedt.

Lagere prijs, ook slechter kwaliteit?

Het hoeft absoluut niet zo te zijn dat wanneer de ene salon lagere tarieven hanteert dan de ander, die ene salon ook direct een slechtere kwaliteit levert. De Tandenbleker Nederland is hier een goed voorbeeld van. Wij zijn een organisatie die door heel Nederland verschillende salons heeft gevestigd. Bij ons werken professionals die zich alleen maar focussen op het bleken en polijsten van tanden. Hierdoor zijn zij daar erg ervaren in geworden. Toch hanteren wij zeer scherpe prijzen voor onze bleekbehandelingen. Wij zijn namelijk van mening dat een goede bleekbehandeling niet duur hoeft te zijn. Bovendien willen wij het bleken van tanden zo toegankelijk mogelijk maken, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van een stralend wit gebit.

Juist eerder een betere kwaliteit!

Wij hanteren dus lage prijzen én laten de tanden van onze klanten alleen bleken door onze zeer ervaren medewerkers. Het hanteren van een lagere prijs dan bijvoorbeeld een tandarts, hoeft dus zeker niet te betekenen dat u bij ons een slechtere kwaliteit krijgt. Integendeel zelfs: een tandarts voert elke dag meerdere werkzaamheden uit, waarvan het bleken van tanden er 1 is. Doordat onze medewerkers zich alleen maar focussen op het bleken en polijsten van tanden, kunnen zij er zelfs meer ervaren in zijn dan uw eigen tandarts.

Daarnaast werken tandartsen over het algemeen met een bleekmiddel waarin 6% waterstofperoxide zit. Uit onderzoeken is gebleken dat waterstofperoxide de tanden en kiezen aantasten. Hierdoor mogen zelfs alleen tandartsen en mondhygiënisten zo’n hoog percentage waterstofperoxide gebruiken. Echter gebruiken wij in alle salons van De Tandenbleker Nederland het 100% veilige non-peroxide bleekgel. Het bleken van uw gebit met deze gel, kan geen enkele schadelijke gevolgen voor uw tanden hebben.

Conclusie

Wilt u dus zeker weten dat het bleken van uw tanden door een ervaren professional wordt gedaan? En wilt u ook graag dat uw tanden met een 100% veilig bleekmiddel worden gebleekt? En wilt u hiervoor ook nog eens niet de hoofdprijs, maar juist een erg laag tarief betalen? Dan bent u bij De Tandenbleker Nederland aan het juiste adres. Wilt u graag uw tanden laten bleken? Maak dan vandaag nog een afspraak bij een salon in uw buurt.

Lees meer blogs

Hoe Krijg Je Witte Tanden?

Waarom tanden bleken bij De Tandenbleker Nederland?

Wil je graag jouw tanden laten bleken? Laat dat dan doen door de experts van…

Lees meer

Is tanden bleken met een bleekset een goed idee?

Is tanden bleken met een bleekset een goed idee? Iedereen in Nederland mag tanden bleken,…

Lees meer

Waardoor verkleuren tanden?

De een heeft gelere tanden dan de ander. Maar hoe ontstaan verkleurde tanden? Er kunnen…

Lees meer
Tanden Bleken

Is thuis zelf tanden bleken een goed idee?

Het lijkt ideaal: zelf thuis je tanden bleken. Je hoeft er namelijk de deur niet…

Lees meer
Back To Top