• Gegarandeerd witte tanden
  • Vestigingen over héél Nederland
  • Veilig en pijnloos
a
detandenbleker-logo
detandenbleker-logo
  • Gegarandeerd resultaat!
  • Vestigingen over héél Nederland
  • Veilig en pijnloos
google-logo

"Wauw! dit werkt ECHT! Mijn tanden zijn superwit geworden..."

★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Waarom ervoor kiezen om tanden te bleken

0 Reacties

Steeds meer mensen bleken tegenwoordig hun tanden én steeds meer mensen durven dit gewoon te zeggen. Een aantal jaren geleden werd er nog niet zo openlijk over het bleken van tanden gepraat als nu. Tegenwoordig gelukkig wel! Hierdoor wordt het bleken van tanden steeds meer als iets normaals gezien, wat iedereen die dat wil kan doen. Zou u graag wittere tanden willen hebben, maar twijfelt u of je het wel moet doen? In dit artikel geven we u een aantal redenen om er toch voor te kiezen uw tanden te laten bleken. Het kan u namelijk zoveel positiefs opleveren.

Tanden bleken goed voor uw zelfvertrouwen

Een wit gebit laat u niet alleen meer zelfvertrouwen uitstralen doordat u er verzorgder uitziet, maar u kunt zich er ook echt zelfverzekerder door voelen. Durft u nu bijvoorbeeld niet meer met uw tanden bloot te lachen? Of gaat u niet meer met een grote glimlach op de foto door uw gebit? Wanneer u uw tanden heeft laten bleken, zult u zien dat u hier geen last meer van zal hebben. Doordat u niet meer met dit probleem kampt, krijgt uw zelf vertrouwen een enorme boost. Bovendien zult u zich ook een stuk gelukkiger kunnen voelen, omdat u steeds meer durft te lachen en daardoor lekkerder in uw vel gaat zitten.

Bleken kan tegenwoordig 100% veilig

Tot een aantal jaren terug konden tanden worden gebleekt met een bleekmiddel dat een hoog percentage waterstofperoxide bevatte. Verschillende onderzoeken wezen toen uit dat zo’n hoog percentage waterstofperoxide ontzettend schadelijk kan zijn voor onze gezondheid én ons gebit. Daarom werd per 1 november 2012 in de wet opgenomen dat alleen tandartsen en mondhygiënisten onder toezicht van een tandarts, tanden mogen bleken met een percentage waterstofperoxide tot 6%. Echter is waterstofperoxide natuurlijk nog steeds een schadelijke stof.

Wij gebruiken alleen veilige NON-peroxide bleekgel

Daarom werken we bij De Tandenbleker Nederland met het 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een bleekmiddel dat geen peroxide bevat. De bleekgel bevat bestaat alleen maar uit ingrediënten die op geen enkele manier schadelijk voor ons lichaam en gebit zijn. Doordat wij met deze bleekgel werken, kunt u bij ons dus uw tanden 100% veilig laten bleken.

Tanden bleken kan tegenwoordig al heel voordelig

Ja, er zijn nog steeds instanties en organisaties die torenhoge kosten rekenen voor hun bleekbehandelingen. Echter vinden we het bij De Tandenbleker Nederland dat het bleken van tanden voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hanteren wij zeer lage tarieven. Zo hebben wij al de Happy Smile behandeling voor maar €44,99.

Onze lage prijzen betekent trouwens niet dat wij ook bleekbehandelingen van lage kwaliteit geven. Integendeel zelfs: onze medewerkers focussen zich alleen op het polijsten en bleken van tanden. Hierdoor zijn ze er een ervaren specialist in geworden. Het zal ons niet verbazen dat onze medewerkers zelfs beter tanden kunnen bleken dan een tandarts die wel torenhoge kosten rekent voor een bleekbehandeling, maar zo’n behandeling maar een keer in de zoveel tijd uitvoert.

De witte kleur eenvoudig bij te houden

Heeft u eenmaal uw tanden laten bleken? Dan ligt het aan een aantal factoren hoelang uw van uw witte tanden kunt genieten.

Dit hangt namelijk af van:

Wat u eet en drinkt
Of u wel of niet rookt
De conditie van uw tanden
Hoe goed u voor uw tanden zorgt
Daarnaast verkleuren tanden altijd weer naar een bleekbehandeling. Het maakt hierbij niet uit bij wie u uw tanden heeft laten bleken. Het verkleuren van tanden kan namelijk niet worden tegengegaan. Ondanks dit, kunt u bij De Tandenbleker Nederland wel zo lang mogelijk van uw gebleekte tanden genieten.

Wanneer u eenmaal bij ons uw tanden heeft laten bleken, kunt u een bijhoud behandeling laten doen. Tijdens deze behandeling bekijkt 1 van onze medewerkers hoeveel tinten uw tanden weer geler zijn geworden en zal hij ervoor zorgen dat uw tanden weer een aantal tinten witter worden.

Voor een stralende glimlach, maakt u direct een afspraak

Bent u overtuigd van onze effectieve en veilige methode voor het bleken van uw tanden. En wilt u een stralend wit gebit met een zelfverzekerde uitstraling? Maak dan direct een afspraak met ons of bezoek een vestiging bij u in de buurt.

Waarom tanden bleken met peroxide afgeraden is

Waarom tanden bleken met peroxide afgeraden is

Tanden bleken met peroxide kan een effectieve manier zijn om de tanden te verbleken, maar het kan ook schadelijk zijn voor het tandglazuur en het tandvlees. Wat is peroxide? Peroxide is een bleekmiddel dat wordt gebruikt in veel tandenbleekproducten. Het kan echter...

De 10 meestvoorkomende oorzaken van gevoelige tanden

De 10 meestvoorkomende oorzaken van gevoelige tanden

Tandgevoeligheid kan een vervelend, maar tijdelijk probleem zijn dat vaak wordt veroorzaakt door bepaalde prikkels zoals temperaturen en bepaalde stoffen. Als je te maken hebt met dit soort tandpijn, vrees dan niet! Hier zijn enkele bekende oorzaken van gevoelige...

Wat doet suiker met onze tanden

Wat doet suiker met onze tanden

Dat suiker slecht is voor het gebit, is bekend. Let daarom op je suiker consumptie. Maar waarom is suiker slecht voor onze tanden? Dat leggen wij in dit blog uit. Waarom is suiker slecht voor het gebit?Wij hebben verschillende bacteriën in de mond. Suiker is slecht...

Is tanden bleken veilig

Is tanden bleken veilig

Tanden bleken lijkt tegenwoordig niet meer een hele bijzondere gebeurtenis. Steeds meer mensen laten hun tanden namelijk bleken. Maar is tanden bleken wel veilig? Of kun je het beter niet doen? Dat vertellen je graag! Of tanden bleken veilig is hangt van de...

Hoe moet je na het tanden bleken voor jouw tanden zorgen

Hoe moet je na het tanden bleken voor jouw tanden zorgen

Wij krijgen na het bleken vaak de vraag. ‘Hoe moet ik mijn tanden verzorgen om mijn tanden langer wit te houden?’ Het is goed om te weten dat je na het bleken van je tanden op een bepaalde manier voor je tanden dient te zorgen. Door dat te doen, houd je zo lang...

Kun je zelf thuis jouw tanden bleken of het beter laten doen

Kun je zelf thuis jouw tanden bleken of het beter laten doen

Sommige voedingsmiddelen kunnen de tanden extra laten verkleuren. Wanneer je graag witte tanden wilt, is de enige mogelijkheid daarvoor het bleken van je tanden. Is het thuis tanden bleken daarom een goed idee of kun je beter de tandarts of een salon bezoeken. Wij...