skip to Main Content
Blog

Waarom ervoor kiezen om tanden te bleken?

Steeds meer mensen bleken tegenwoordig hun tanden én steeds meer mensen durven dit gewoon te zeggen. Een aantal jaren geleden werd er nog niet zo openlijk over het bleken van tanden gepraat als nu. Tegenwoordig gelukkig wel! Hierdoor wordt het bleken van tanden steeds meer als iets normaals gezien, wat iedereen die dat wil kan doen. Zou u graag wittere tanden willen hebben, maar twijfelt u of je het wel moet doen? In dit artikel geven we u een aantal redenen om er toch voor te kiezen uw tanden te laten bleken. Het kan u namelijk zoveel positiefs opleveren.

Tanden bleken goed voor uw zelfvertrouwen

Een wit gebit laat u niet alleen meer zelfvertrouwen uitstralen doordat u er verzorgder uitziet, maar u kunt zich er ook echt zelfverzekerder door voelen. Durft u nu bijvoorbeeld niet meer met uw tanden bloot te lachen? Of gaat u niet meer met een grote glimlach op de foto door uw gebit? Wanneer u uw tanden heeft laten bleken, zult u zien dat u hier geen last meer van zal hebben. Doordat u niet meer met dit probleem kampt, krijgt uw zelf vertrouwen een enorme boost. Bovendien zult u zich ook een stuk gelukkiger kunnen voelen, omdat u steeds meer durft te lachen en daardoor lekkerder in uw vel gaat zitten.

Bleken kan tegenwoordig 100% veilig

Tot een aantal jaren terug konden tanden worden gebleekt met een bleekmiddel dat een hoog percentage waterstofperoxide bevatte. Verschillende onderzoeken wezen toen uit dat zo’n hoog percentage waterstofperoxide ontzettend schadelijk kan zijn voor onze gezondheid én ons gebit. Daarom werd per 1 november 2012 in de wet opgenomen dat alleen tandartsen en mondhygiënisten onder toezicht van een tandarts, tanden mogen bleken met een percentage waterstofperoxide tot 6%. Echter is waterstofperoxide natuurlijk nog steeds een schadelijke stof.

Wij gebruiken alleen veilige NON-peroxide bleekgel

Daarom werken we bij De Tandenbleker Nederland met het 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een bleekmiddel dat geen peroxide bevat. De bleekgel bevat bestaat alleen maar uit ingrediënten die op geen enkele manier schadelijk voor ons lichaam en gebit zijn. Doordat wij met deze bleekgel werken, kunt u bij ons dus uw tanden 100% veilig laten bleken.

Tanden bleken kan tegenwoordig al heel voordelig

Ja, er zijn nog steeds instanties en organisaties die torenhoge kosten rekenen voor hun bleekbehandelingen. Echter vinden we het bij De Tandenbleker Nederland dat het bleken van tanden voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hanteren wij zeer lage tarieven. Zo hebben wij al de Happy Smile behandeling voor maar €44,99.

Onze lage prijzen betekent trouwens niet dat wij ook bleekbehandelingen van lage kwaliteit geven. Integendeel zelfs: onze medewerkers focussen zich alleen op het polijsten en bleken van tanden. Hierdoor zijn ze er een ervaren specialist in geworden. Het zal ons niet verbazen dat onze medewerkers zelfs beter tanden kunnen bleken dan een tandarts die wel torenhoge kosten rekent voor een bleekbehandeling, maar zo’n behandeling maar een keer in de zoveel tijd uitvoert.

De witte kleur eenvoudig bij te houden

Heeft u eenmaal uw tanden laten bleken? Dan ligt het aan een aantal factoren hoelang uw van uw witte tanden kunt genieten.

Dit hangt namelijk af van:

  • Wat u eet en drinkt
  • Of u wel of niet rookt
  • De conditie van uw tanden
  • Hoe goed u voor uw tanden zorgt

Daarnaast verkleuren tanden altijd weer naar een bleekbehandeling. Het maakt hierbij niet uit bij wie u uw tanden heeft laten bleken. Het verkleuren van tanden kan namelijk niet worden tegengegaan. Ondanks dit, kunt u bij De Tandenbleker Nederland wel zo lang mogelijk van uw gebleekte tanden genieten.

Wanneer u eenmaal bij ons uw tanden heeft laten bleken, kunt u een bijhoud behandeling laten doen. Tijdens deze behandeling bekijkt 1 van onze medewerkers hoeveel tinten uw tanden weer geler zijn geworden en zal hij ervoor zorgen dat uw tanden weer een aantal tinten witter worden.

Voor een stralende glimlach, maakt u direct een afspraak

Bent u overtuigd van onze effectieve en veilige methode voor het bleken van uw tanden. En wilt u een stralend wit gebit met een zelfverzekerde uitstraling? Maak dan direct een afspraak met ons of bezoek een vestiging bij u in de buurt.

Lees meer blogs

Hoe Krijg Je Witte Tanden?

Waarom tanden bleken bij De Tandenbleker Nederland?

Wil je graag jouw tanden laten bleken? Laat dat dan doen door de experts van…

Lees meer

Is tanden bleken met een bleekset een goed idee?

Is tanden bleken met een bleekset een goed idee? Iedereen in Nederland mag tanden bleken,…

Lees meer

Waardoor verkleuren tanden?

De een heeft gelere tanden dan de ander. Maar hoe ontstaan verkleurde tanden? Er kunnen…

Lees meer
Tanden Bleken

Is thuis zelf tanden bleken een goed idee?

Het lijkt ideaal: zelf thuis je tanden bleken. Je hoeft er namelijk de deur niet…

Lees meer
Back To Top