skip to Main Content
Blog

Waarom vinden we witte tanden mooi?

Vroeger heerste er nogal een taboe op het witter maken van tanden. En toch vinden mensen al eeuwenlang witte tanden heel mooi. Tegenwoordig durven gelukkig steeds meer mensen ervoor uit te komen dat ze een wit gebit mooi vinden en daarom hun tanden laten bleken. Waarom vinden we witte tanden zo mooi? Dat leest u in dit artikel

Witte tanden staat voor verzorgdheid

Het is nou eenmaal zo dat mensen witte tanden er veel verzorgder uit vinden zien dan gele tanden. Heeft u een wit gebit? Dan zullen mensen dus eerder geneigd zijn te geloven dat u een persoon bent die goed voor zichzelf zorgt. En een persoon die goed voor zichzelf zorgt, straalt zelfvertrouwen uit. U geeft hiermee namelijk non-verbaal aan dat u goed voor uzelf zorgt, omdat u vindt dat u er mag zijn!

Verzorgdheid staat voor zelfvertrouwen

Een wit gebit laat u niet alleen meer zelfvertrouwen uitstralen doordat u er verzorgder uitziet, maar u kunt zich er ook echt zelfverzekerder door voelen. Er zijn ontzettend veel mensen die eerder niet durfden te glimlachen, omdat ze onzeker zijn waren over hun gele gebit. Zodra ze hun tanden hadden laten bleken, waren ze veel zelfverzekerder over hun gebit geworden én durfden ze weer met hun tanden bloot te lachen. Dankzij het witter maken van uw tanden kunt u zich dus echt zelfverzekerder en veel lekkerder in uw vel voelen.

U maakt een betere eerste indruk

Iemand krijgt een veel betere eerste indruk van u wanneer u er zo verzorgd mogelijk uitziet. Door een wit gebit te hebben, kunt u dus een veel betere eerste indruk op iemand achterlaten. Daardoor kan iemand u ook beter (op een positieve manier) onthouden dan wanneer u onverzorgde tanden heeft. Wilt u dus een goede indruk achterlaten op mensen? Bijvoorbeeld tijdens een eerste date, sollicitatiegesprek of andere belangrijke gebeurtenis? Dan is het een heel goed idee om uw tanden te laten bleken.

Is het mooi vinden van witte tanden iets van nu?

Nee absoluut niet! Wist u al dat mensen sinds de Romeinse Oudheid hun tanden bleken? Al eeuwenlang vinden we in het Westen een wit gebit dus mooi. In de Romeinse Oudheid bleekten mensen trouwens hun tanden met urine. We moeten er nu niet aan denken! Gelukkig zijn er tegenwoordig andere manieren om mooie witte tanden te krijgen.

Wilt u ook witte tanden?

Vindt u witte tanden ook mooier dan gele? Dat vinden mensen al eeuwenlang, dus het is helemaal niet gek dat u dat ook vindt. Heeft u zelf gele tanden? Dan denkt u er vast over na om uw tanden te laten bleken. Wilt u zeker weten dat u op een veilige manier wittere tanden krijgt, zonder dat uw gebit en gezondheid door het bleken risico’s lopen? Laat uw tanden dan witter maken bij De Tandenbleker Nederland. Wij werken namelijk met de NON-peroxide bleekgel. Dit is een bleekmiddel waarmee we 100% veilig tanden kunnen bleken. Ziet u zo’n bleekbehandeling wel zitten? Maak dan heel eenvoudig op deze website een afspraak bij een vestiging in uw buurt.

Lees meer blogs

Hoe Krijg Je Witte Tanden?

Waarom tanden bleken bij De Tandenbleker Nederland?

Wil je graag jouw tanden laten bleken? Laat dat dan doen door de experts van…

Lees meer

Is tanden bleken met een bleekset een goed idee?

Is tanden bleken met een bleekset een goed idee? Iedereen in Nederland mag tanden bleken,…

Lees meer

Waardoor verkleuren tanden?

De een heeft gelere tanden dan de ander. Maar hoe ontstaan verkleurde tanden? Er kunnen…

Lees meer
Tanden Bleken

Is thuis zelf tanden bleken een goed idee?

Het lijkt ideaal: zelf thuis je tanden bleken. Je hoeft er namelijk de deur niet…

Lees meer
Back To Top