Menu
Menu

Wat is de Non-peroxide bleekgel precies

Wat is de non-peroxide bleekgel precies?

Op deze website hebben we al vaak benoemd dat in alle salons van De Tandenbleker Nederland tanden worden gebleekt met de non-peroxide bleekgel. Wat is de non-peroxide bleekgel eigenlijk precies? Dat leggen we in dit artikel uit!

Wat is de non-peroxide bleekgel?

Eigenlijk zegt de naam van de bleekgel het eigenlijk al. De non-peroxide bleekgel is een bleekmiddel waaraan geen peroxide, zoals het alom bekende waterstofperoxide, is toegevoegd. Peroxide is een veel voorkomend bleekmiddel. Het maakt de tanden effectief een stuk witter. Echter is een groot nadeel van peroxide dat het schadelijk voor uw gebit kan zijn.

Vooral een hoog percentage waterstofperoxide kwam tot een aantal jaren terug in verschillende bleekmiddelen. Echter bleek dat zo’n hoog percentage waterstofperoxide nare gevolgen kan hebben voor de gezondheid en conditie van jouw tanden. Daarom mogen sinds november 2012 alleen nog tandartsen en mondhygiënisten (onder toezicht van een tandarts) een hoog genoeg percentage waterstofperoxide gebruiken in hun bleekmiddelen. Dit percentage is 6%. Consumenten en schoonheidsspecialisten mogen nog maar een percentage waterstofperoxide van 0,1% gebruiken. Echter is dit percentage te laag om ook daadwerkelijk uw tanden witter te kunnen maken.

Waarom uw tanden met de non-peroxide bleekgel laten bleken?

Wij van De Tandenbleker Nederland bleken tanden uitsluitend met de non-peroxide bleekgel. In dit bleekmiddel zitten alleen maar ingrediënten die 100% veilig zijn voor het gebit. Wilt u wittere tanden en er zeker van zijn dat het bleken van uw tanden geen nare gevolgen voor uw gezondheid en uw gebit zal hebben? Dan kunt u uw tanden het beste laten bleken met de non-peroxide bleekgel.

Zijn er nadelen aan de non-peroxide bleekgel?

In eerste instantie kunnen wij zo 1, 2. 3 geen nadelen bedenken. Het enige wat wel zo is, is dat u door deze bleekgel niet spierwitte tanden zult krijgen, zoals u die ziet in allerlei tandpastareclames. Dit noemen wij ook wel de Gerard Joling glimlach. Doordat de non-peroxide bleekgel alleen maar uit natuurlijke en 100% veilige ingrediënten bestaat is zo’n Gerard Joling glimlach gewoonweg niet mogelijk. Echter is het wel mogelijk dat uw tanden een flink aantal tinten witter zullen worden, na een bleekbehandeling met dit bleekmiddel. U zult dan wel niet zulke witte tanden als in een tandpastareclame hebben, maar wel zeker weten een stuk wittere tanden krijgen wanneer u ze laat bleken met de non-peroxide bleekgel.

Wie bleken tanden met de non-peroxide bleekgel?

Welke organisaties en personen precies met de non-peroxidebleekgel tanden bleken, weten wij niet. Echter weten wij wel dat sowieso in alle salons van De Tandenbleker Nederland uitsluitend met dit bleekmiddel wordt gewerkt. Daarnaast worden uw tanden in al deze salons ook gebleekt door medewerkers die er erg gespecialiseerd in zijn. Het polijsten en bleken van tanden is namelijk het enige wat wij doen. Daardoor zijn al onze medewerkers er erg gespecialiseerd in geworden, waardoor u zeker weten in elke salon van De Tandenbleker Nederland in goede handen bent.

Laat ook uw tanden bleken met de non-peroxide bleekgel!

Wilt u wittere tanden en zeker weten dat het bleken van uw tanden met een 100% veilige middel wordt gedaan? Dan kunt u dus het beste uw tanden laten bleken met de non-peroxide bleekgel. Wij van De Tandenbleker Nederland werken alleen maar met dit bleekmiddel. Daarnaast zijn al onze medewerkers erg ervaren in het bleken van tanden. Wilt u dus niet alleen zeker weten dat uw tanden 100% veilig worden gebleekt, maar dat dit ook nog door een ervaren professional wordt gedaan? Dan kunt u dus het beste terecht bij De Tandenbleker Nederland. Doordat wij verspreid over Nederland 11 salons hebben, is er vast wel een salon bij u in de buurt.

Spread the word

nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL