• Gegarandeerd witte tanden
  • Vestigingen over héél Nederland
  • Veilig en pijnloos
a
detandenbleker-logo
detandenbleker-logo
  • Gegarandeerd resultaat!
  • Vestigingen over héél Nederland
  • Veilig en pijnloos
google-logo

"Wauw! dit werkt ECHT! Mijn tanden zijn superwit geworden..."

★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Wat is de non peroxide bleekgel precies

0 Reacties

Als expert op het gebied van tanden bleken werken al onze salons met non-peroxide bleekgel. Wat deze bleekgel precies is. Dat leggen we graag uit.

Wat is er anders aan non-peroxide bleekgel?
Eigenlijk zegt de naam van de bleekgel het eigenlijk al. De non-peroxide bleekgel is een bleekmiddel waaraan geen peroxide, zoals het alom bekende waterstofperoxide, is toegevoegd. Peroxide is een veel voorkomend bleekmiddel. Het maakt de tanden effectief een stuk witter. Echter is een groot nadeel van peroxide dat het schadelijk voor uw gebit kan zijn.

Regelgeving rond gebruik waterstofperoxide
Vooral een hoog percentage waterstofperoxide kwam tot een aantal jaren terug in verschillende bleekmiddelen. Echter bleek dat zo’n hoog percentage waterstofperoxide nare gevolgen kan hebben voor de gezondheid en conditie van jouw tanden. Daarom mogen sinds november 2012 alleen nog tandartsen en mondhygiënisten (onder toezicht van een tandarts) een hoog genoeg percentage waterstofperoxide gebruiken in hun bleekmiddelen. Dit percentage is 6%. Consumenten en schoonheidsspecialisten mogen nog maar een percentage waterstofperoxide van 0,1% gebruiken. Echter is dit percentage te laag om ook daadwerkelijk uw tanden witter te kunnen maken.

Waarom kiezen voor de peroxidevrije bleekgel?
Wij bleken tanden uitsluitend met de peroxidevrije bleekgel. In dit bleekmiddel zitten alleen maar ingrediënten die 100% veilig zijn voor het gebit. Wilt u wittere tanden en er zeker van zijn dat het bleken van uw tanden geen nare gevolgen voor uw gezondheid en uw gebit zal hebben? Dan kunt u uw tanden het beste laten bleken met de non-peroxide bleekgel.

Zijn er nadelen aan het gebruik van peroxidevrije bleekgel?
Wij kunnen geen nadelige effecten bedenken. Het enige is dat u door deze bleekgel niet spierwitte tanden zult krijgen, zoals u die ziet in allerlei tandpasta reclames. Dit noemen wij ook wel de Gerard Joling glimlach.
De Gerard Joling glimlach
Doordat de non-peroxide bleekgel alleen maar uit natuurlijke en 100% veilige ingrediënten bestaat is zo’n Gerard Joling glimlach gewoonweg niet mogelijk. Echter is het wel mogelijk dat uw tanden een flink aantal tinten witter zullen worden. Na een behandeling met dit bleekmiddel. U krijgt geen witte tandpasta reclame glimlach, maar wel natuurlijk, wittere tanden wanneer u de peroxidevrije bleekgel gebruikt.

Wie bleken tanden met de peroxidevrije bleekgel?
Welke organisaties en personen precies met de non-peroxidebleekgel tanden bleken, weten wij niet. Echter kunnen we vertellen dat al onze salons uitsluitend met dit bleekmiddel werken. Daarnaast worden uw tanden in al deze salons ook gebleekt door gespecialiseerde medewerkers. Het polijsten en bleken van tanden is namelijk het enige wat wij doen.
Daarom zijn uw tanden, bij ons in goede handen.
Maak een afspraak voor een peroxidevrije bleekbehandeling
Bent u overtuigd van onze effectieve en veilige methode voor het bleken van tanden. En wilt u een stralend wit gebit en een zelfverzekerde uitstraling?
Maak dan direct een afspraakAls expert op het gebied van tanden bleken werken al onze salons met non-peroxide bleekgel. Wat deze bleekgel precies is. Dat leggen we graag uit. met ons of bezoek een vestiging bij u in de buurt.

Waarom tanden bleken met peroxide afgeraden is

Waarom tanden bleken met peroxide afgeraden is

Tanden bleken met peroxide kan een effectieve manier zijn om de tanden te verbleken, maar het kan ook schadelijk zijn voor het tandglazuur en het tandvlees. Wat is peroxide? Peroxide is een bleekmiddel dat wordt gebruikt in veel tandenbleekproducten. Het kan echter...

De 10 meestvoorkomende oorzaken van gevoelige tanden

De 10 meestvoorkomende oorzaken van gevoelige tanden

Tandgevoeligheid kan een vervelend, maar tijdelijk probleem zijn dat vaak wordt veroorzaakt door bepaalde prikkels zoals temperaturen en bepaalde stoffen. Als je te maken hebt met dit soort tandpijn, vrees dan niet! Hier zijn enkele bekende oorzaken van gevoelige...

Wat doet suiker met onze tanden

Wat doet suiker met onze tanden

Dat suiker slecht is voor het gebit, is bekend. Let daarom op je suiker consumptie. Maar waarom is suiker slecht voor onze tanden? Dat leggen wij in dit blog uit. Waarom is suiker slecht voor het gebit?Wij hebben verschillende bacteriën in de mond. Suiker is slecht...

Is tanden bleken veilig

Is tanden bleken veilig

Tanden bleken lijkt tegenwoordig niet meer een hele bijzondere gebeurtenis. Steeds meer mensen laten hun tanden namelijk bleken. Maar is tanden bleken wel veilig? Of kun je het beter niet doen? Dat vertellen je graag! Of tanden bleken veilig is hangt van de...

Hoe moet je na het tanden bleken voor jouw tanden zorgen

Hoe moet je na het tanden bleken voor jouw tanden zorgen

Wij krijgen na het bleken vaak de vraag. ‘Hoe moet ik mijn tanden verzorgen om mijn tanden langer wit te houden?’ Het is goed om te weten dat je na het bleken van je tanden op een bepaalde manier voor je tanden dient te zorgen. Door dat te doen, houd je zo lang...

Kun je zelf thuis jouw tanden bleken of het beter laten doen

Kun je zelf thuis jouw tanden bleken of het beter laten doen

Sommige voedingsmiddelen kunnen de tanden extra laten verkleuren. Wanneer je graag witte tanden wilt, is de enige mogelijkheid daarvoor het bleken van je tanden. Is het thuis tanden bleken daarom een goed idee of kun je beter de tandarts of een salon bezoeken. Wij...