Waarom bleken bij de
Tandenbleker Nederland?

  • De nr 1 specialist in het bleken van tanden
  • 2300+ online beoordelingen
  • Super witte tanden in slechts 1 afspraak
  • Altijd de beste dienstverlening en nazorg!
  • De meest unieke NON-Peroxide bleekgel
  • Gratis consult op locatie
  • Meer dan 10 top locatie's
  • Al jouw sessies op dezelfde dag!
+
Tevreden Klanten
+
Online Beoordelingen
+
Vestigingen

Deel Deze Blog 

Follow by Email
Facebook
 

Wat zijn de voor-en nadelen van tanden bleken?

Wat zijn de voor-en nadelen van tanden bleken?

Overweegt u om uw tanden te laten bleken, maar twijfelt u nog een beetje? Dat snappen wij bij De Tandenbleker Nederland heel goed. Tanden bleken is natuurlijk niet zomaar iets. Het is namelijk wel uw gebit die onder handen wordt genomen. Om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van een beslissing, vertellen wij in dit artikel wat de voor- en nadelen van het laten bleken van tanden zijn.

Wat zijn de nadelen van tanden bleken?

Laten we maar eerst met het vervelende beginnen, de nadelen van tanden bleken. Wat precies de nadelen van tanden bleken zijn, hangt compleet af van hoe uw tanden worden gebleekt en door wie.

Tanden bleken met een bleekkit

Wanneer u uw tanden zelf thuis bleekt met een bleekkit, kan dit nare gevolgen voor uw tanden hebben. In de bleekkit kan namelijk een chemisch bleekmiddel zitten, dat niet aan de Europese Richtlijnen voldoet. Daardoor is het mogelijk dat het bleekmiddel meer dan 6% waterstofperoxide bevat. In dat geval kan het bleekmiddel uw tanden aantasten. Bleek uw tanden dan ook nooit thuis en al helemaal niet met een goedkope bleekkit dat u uit een land zoals China heeft besteld.

Gevoelige tanden en tandvlees

Mondhygiënisten en tandartsen mogen een bleekmiddel met 6% waterstofperoxide gebruiken. Door dit middel kunnen uw tanden en tandvlees tijdelijk wat gevoeliger zijn dan anders.

Bepaalde etenswaren laten staan

Als u uw tanden heeft laten bleken, wilt u ze natuurlijk zo lang mogelijk wit houden. Om dit te kunnen waarborgen, is het belangrijk om bepaalde voedingsmiddelen te laten staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rode wijn, koffie, blauwe bessen, thee, curry en sportdranken. Deze voedingsmiddelen tasten de kleur van het gebit namelijk aan. Wilt u deze etenswaren toch blijven nuttigen? Dan kunt u het beste direct na het nuttigen ervan uw tanden én gebit poetsen.

Het resultaat is niet blijvend

Als u uw tanden laat bleken, is het goed om te weten dat het resultaat niet voor altijd is. Door de jaren heen zullen uw tanden weer verkleuren. Om uw tanden altijd zo wit en mooi mogelijk te houden, is het een goed idee om uw tanden om de 2 tot 3 jaar te laten bleken.

Wat zijn de voordelen van tanden bleken?

Goed, dat waren de nadelen. Gelukkig kent het laten bleken van tanden ook een aantal voordelen.

Een stralende glimlach

Dit is natuurlijk heel logisch, maar zeker wel het benoemen waard. Het grote voordeel van uw tanden laten bleken is dat u er een stralende glimlach van krijgt. Wittere tanden laten u er direct verzorgder uitzien. Bovendien zullen beschadigingen en vlekjes een stuk minder zichtbaar zijn wanneer uw tanden zijn gebleekt. Daarnaast kunnen zelfs dode tanden, die een andere kleur hebben dan levende tanden, worden gebleekt. Hierdoor zullen al uw tanden weer dezelfde kleur hebben.

Vergroot uw zelfvertrouwen

Misschien heeft u nu gele tanden en durft u daardoor niet in het openbaar te lachen of te glimlachen. Wanneer uw tanden zijn gebleekt, heeft u hier geen last meer van. Dat kan voor behoorlijk meer zelfvertrouwen zorgen. Het bleken van uw tanden kan u dus enorm helpen uzelf weer lekkerder in uw vel te voelen en te lachen.

U ziet er jonger uitziet er jonger uit

Tanden verkleuren onder andere doordat u ouder wordt. Gelere tanden associëren wij dan ook automatisch met ouderdom. Wittere tanden linken we juist aan jeugdigheid. Wanneer u uw tanden heeft laten bleken, zult u er dan ook direct een stuk jonger uitzien.

Het is een eenvoudige en pijnloze behandeling

Voor de meeste professionals is het bleken van tanden een vrij eenvoudige handeling. Doorgaans kunnen uw tanden al tijdens 1 afspraak worden gebleekt. Daarnaast is de behandeling geheel pijnloos. Wanneer u uw tanden bij De Tandenbleker Nederland laat bleken, zult u al direct na uw afspraak resultaat zien.

Laat uw tanden bleken bij De Tandenbleker Nederland

Heeft u besloten om uw tanden te laten bleken? Dan hoeft u alleen nog maar de juiste salon te vinden die deze behandeling goed kan uitbvoeren.

U kunt dit bijvoorbeeld laten doen in een van de salons van De Tandenbleker Nederland. Wij hebben meerdere vestigingen door heel Nederland, waardoor er vast wel een salon bij u in de buurt zit. Het maakt niet uit of u door ons uw tanden laat bleken in Amersterdam of juist in Amersfoort. In al onze vestigingen werken gediplomeerde professionals die zeer ervaren zijn in het bleken van tanden.

100% veilige NON-Peroxide bleekgel

Tevens bleken wij bij De Tandenbleker Nederland met het 100% veilige NON-Peroxide bleekgel. In dit bleekmiddel zit geen waterstofperoxide. Hierdoor kunnen wij uw tanden geheel veilig en zonder risico’s bleken. Dat is natuurlijk wel zo fijn!

Wilt u uw tanden door ons laten bleken? Maak dan heel eenvoudig online een afspraak, zodat u zeker weet dat u op de door u gewenste dag en tijdstip geholpen zult worden.Onze partners

nl_NLDutch
fr_FRFrench nl_NLDutch