Veel gestelde vragen

Ieder gebit is uniek

Veel gestelde vragen

Wil je graag je tanden laten bleken? Maar heb je nog wel wat vragen? Neem snel een kijkje bij de vragen die veel aan ons gesteld worden. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten!

Kan ik met het coronavirus veilig mijn tanden laten bleken?

Ja, je kunt ook in deze tijd veilig je tanden laten bleken. Wij houden ons aan de maatregelen die vanuit het RIVM zijn opgesteld. Wij willen aan jou vragen je hier ook aan te houden. Samen zorgen we ervoor dat het virus zich niet verder kan verspreiden. De exacte maatregelen vind je op de website van het RIVM.

Is het tanden bleken gevoelig

Nee, zolang je gebit in goede staat is, is er geen sprake van gevoeligheid. Als het tandvlees ontstoken of geïrriteerd is, zou er wel een lichte gevoeligheid kunnen ontstaan. Geen zorgen, dit trekt altijd binnen enkele uren weg.

Is tanden bleken schadelijk?

Nee, wij werken alleen met producten die op geen enkele wijze schade aan jou gebit aanrichten. Onze producten dringen op een natuurlijke wijze door ge glazuurlaag heen.

Wat zijn de voordelen van bleken zonder peroxide?

Het is de meest veilige vorm van tanden bleken. Veel mensen hechten veel waarde aan het tandglazuur op hun tanden. Met peroxide-vrij bleken word het tandglazuur niet aangetast, naast het feit dat het niet alleen voordeliger is, is het resultaat direct zichtbaar.

Ik zie dat jullie ook polijsten, moet ik dat laten doen?

Wil je het optimale effect uit de bleekbehandeling halen? dan kun je naast je tanden bleken, ook jouw tanden door ons laten polijsten. Het polijsten van de tanden doen wij voor de bleekbehandeling. Met polijsten halen wij hardnekkige aanslag van jouw tanden af. Hierdoor worden jouw tanden goed schoon en kan het bleekgel nog beter in jouw tanden trekken.

Hoeveel sessies heb ik nodig om mijn tanden 'wit' te laten worden?

Hier komt een antwoord

Worden alle sessies op één dag gedaan?

De meeste sessies worden over meerdere dageb verspreid. Dit is afhankelijk van de behandeling die je kiest. Meestal doen we maximaal vijf sessies tijdens één afspraak, zodat wij goed de resultaten kunnen zien.

Mag ik mijn sessies tegoed houden?

Ja! Als uiteindelijk blijkt dat je minder sessies nodig hebt dan blijven de sessies gewoon staan voor een volgende behandeling. Deze sessies blijven een jaar lang in het systeem staan. Dus bij afname van een hoger pakket ( zoals de Billion dollar smile ) kun je ook minder sessies afnemen en het tegoed laten staan.

Zijn jullie de beste bandenbleker in Nederland?

Met locaties in binnen -en buitenland durven wij ons de expert in het tanden bleken te noemen. Wij werken elke dag aan onze dienstverbetering, onze werkwijze en hebben een speciaal hoofdkantoor die dagelijkse bezig is om onze klanten van meer kwaliteit te voorzien. Ook hebben wij exclusiviteit in de producten die wij gebruiken die geen enkele andere bandenbleker biedt. Ervaar en beleef het effect en behoud van deze resultaten nu zelf. Wij Garanderen dat je onder de indruk bent van onze behandelingen.

Hoe maak ik een afspraak om mijn tanden te laten bleken?

Je kunt online een afspraak een afspraak maken bij een locatie bij jou in de buurt. benieuwd of er een locatie bij jou in de buurt zit? neem snel kijkje.

Mag ik mijn tanden bleken tijdens de zwangerschap?

Het is mogelijk om je tanden in de beginfase van de zwangerschap te laten bleken. Wij bleken je tanden namelijk op natuurlijke basis. Na zes maanden raden wij het af om te beken. Dit is de laatste ontwikkelingsfase van de zwangerschap en willen risico’s uitsluiten.

Ik heb vulling, Kan ik mijn tanden laten bleken?

Zeker. Met een vulling kun je jouw tanden laten bleken. Echter kunnen wij niet wij niet garanderen dat de vulling voor 100% meekleurt. Het is beste om dit per sessie te bekijken, omdat we dan het resultaat goed kunnen zien.

Kleuren mijn kronen mee tijdens het bleken?

Op kronen komt t3en alle tijden een laagje aanslag. Deze laag kan door middel van het bleken worden verwijderd. Dit schoont de kroon op, De kroon behoudt alleen wel zijn oorspronkelijke kleur.

Kan ik mijn tanden laten bleken als ik een gaatje heb?

Ja. Met een gaatje is het mogelijk om je tanden te laten bleken.

Kan ik mijn tanden bleken als ik een gaatje heb?

Ja. Met een gaatje is het mogelijk om je tanden te laten bleken.

Wat moet ik doen als ik rook, maar wel witte tanden wil houden?

Roken zorgt inderdaad voor veel verkleuringen op je tanden. Om deze verkleuringen tegen te gaan, kun je na het roken van een sigaret direct je mond met water spoelen. Hierdoor voorkom je de verkleuringen zoveel mogelijk en heb je langere plezier van het resultaat.

Ik drink veel koffie. Heeft dan invloed op mijn witte tanden?

Ja, het drinken van koffie zorgt voor verkleuringen. Om deze verkleuringen tegen te gaan, kun je na ieder kopje koffie het beste direct je mond met water spoelen. Hierdoor voorkom je de verkleuringen zoveel mogelijk en heb je langer plezier van het resultaat.

Waarom kies ik voor De Tandenbleker Nederland?

De Tandenbleker Nederland is uitgegroeid tot de grootste speler in de branche en heeft diverse locaties in binnen – en buitenland. Dit succes is te danken aan onze unieke producten met de hoogste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast hebben wij unieke samenwerkingen tot stand gebracht met grote landelijke platformen. Ervaar zelf onze behandelingen en geniet van een witte stralende lach.

 

Krijg ik een Gerard Joling gebit?

Dat hangt ervan af. Sta je elke morgen ‘no more boleros’ te zingen onder de douche? Als je van jezelf een Gerard Joling lach hebt. zal deze na het bleken tevoorschijn komen. Bij peroxide-vrij bleken krijg je jouw natuurlijke tandkleur terug, Voor de meeste mensen is dat geen Gerard joling lach. Gerard joling heeft zijn witte lach te danken aan facings.

Wat kan ik eten en drinken na het bleekproces?

Na het bleken van je tanden adviseren wij je op alle kleurstoffen te vermijden voor een minimale duur van 12 uur. Ook raden wij rode wijn, frisdranken, koffie, donkere theesoorten, snoep en tomatensaus ( zoals ketchup ) af zodat je na de behandelingen van nog wittere tanden geniet.

Ik heb nog een andere vraag, kan ik die stellen?

Vragen kun je altijd aan ons stellen. Wij bijten echt niet. op de contactpagina vind je onze contactgegevens.

Wij zijn met meer dan 40 locaties gevestigd in 4 landen.

Hoofdkantoor
Onze diensten
Scroll to top