Waarom bleken bij de
Tandenbleker Nederland?

  • De nr 1 specialist in het bleken van tanden​
  • 2300+ online beoordelingen
  • Super witte tanden in slechts 1 afspraak
  • Altijd de beste dienstverlening en nazorg!
  • De meest unieke NON-Peroxide bleekgel
  • Gratis consult op locatie
  • Meer dan 15 top locatie's
  • Al jouw sessies op dezelfde dag!

Tanden Bleken Almere

+
Tevreden klanten
+
Online Beoordelingen
+
Vestigingen

De Tandenbleker Almere

De Tandenbleker Almere is gelegen op de Noordeinde in Almere Buiten. Dit ligt in het hartje van winkelcentrum Almere Buiten. De Tandenbleker Almere is door de gunstige ligging makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. 

Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening of winkelt u altijd op het plein waar wij gelegen zijn? stapt u gerust binnen voor informatie en advies over wat de mogelijkheden met uw gebit kunnen zijn. Ons personeel is erg vriendelijk en resultaatgericht als het draait om het geven van deskundig advies. 

 

Wat maakt tanden bleken in Almere uniek

Bij ons kunt u snel, gemakkelijk en veilig online reserveren. Het voordeel hiervan is dat wij u direct helpen zodra u bij ons binnenkomt. Ons personeel is vakkundig intern opgeleid en zijn in het bezit van een certificering. Op locatie krijgt u GRATIS een consult waarin we bekijken wat de verdere mogelijkheden zijn om u naar het best gewenst resultaat te krijgen. 

Tijdens onze behandelingen die 100% pijnloos en veilig zijn kunt u genieten van een leuke film naar keuze, of uw favoriete soap afkijken op Netflix. Bleken in comfort is bij ons inmiddels landelijk bekend prachtige comfortabele stoelen en personeel die van de behandeling een beleving maken is hierbij natuurlijk niet weg te denken. 

Na afloop van de behandeling wordt u voorzien van het beste advies om het optimale resultaat te behouden, ook hebben wij speciale producten die voor langdurig optimaal resultaat zorgen. Hiervoor kunt u om uitleg vragen bij ons personeel in onze salons. 

Routebeschrijving naar de Tandenbleker Almere

De Tandenbleker Almere is vanaf Station Almere Buiten op loopafstand  te bereiken. Hieronder volgt de routebeschrijving vanaf Station Almere Buiten:

  1.  Loop vanaf het Station Almere Buiten richting de winkels.
  2.  De Tandenbleker Almere bevindt zich dan aan uw linker hand, tegen over de C&A.

Vertrek u vanaf een ander punt? Klik dan hieronder op het logo van 9292ov om uw route te bepalen. Het adres van De Tandenbleker Almere is Noordeinde 45.

Wilt u direct een afspraak maken om uw tanden te bleken in Almere? Maak dan hieronder direct een afspraak. 

Noordeinde 45
1334 AL Almere

 06-28897250

Maandag     11:00 – 21:00
Dinsdag       11:00 – 21:00
Woensdag   11:00 – 21:00
Donderdag  11:00 – 21:00
Vrijdag          11:00 – 21:00
Zaterdag      11:00 – 21:00
Zondag              Gesloten

nl_NLDutch
fr_FRFrench nl_NLDutch