Waarom bleken bij de
Tandenbleker Nederland?

Voor het meest optimale
resultaat, staan onze
medewerksters paraat!

  • De nr 1 specialist in het bleken van tanden​
  • 2300+ online beoordelingen
  • Super witte tanden in slechts 1 afspraak
  • Altijd de beste dienstverlening en nazorg!
  • De meest unieke NON-Peroxide bleekgel
  • Gratis consult op locatie
  • Meer dan 15 top locatie's
  • Al jouw sessies op dezelfde dag!

TANDEN POLIJSTEN

Wat is het nut van uw tanden polijsten?

Naast het witter maken van tanden, polijsten wij tanden ook. Dit kan u een aantal voordelen opleveren. Hieronder vertellen we welke dat zijn.

Wat is het polijsten van tanden?

Tijdens deze behandeling wordt het oppervlakte van elke tand en kies weer glad gemaakt. We kunnen het dan ook wel ‘gladschuren’ of ‘oppoetsen’ noemen. Dit wordt doorgaans gedaan met een speciale borstel en polijstpasta. Soms wordt een speciaal apparaat gebruikt die op een hoge drukspuit lijkt. Door middel van een straal van water en zout, worden de tanden dan gepolijst. Beide manieren zijn geheel pijnloos.

Wat zijn de voordelen?

Wanneer u voor deze behandeling kiest, heeft dat een aantal voordelen. Zo worden uw tanden dankzij deze behandeling ontzettend goed gereinigd. Verharde tandplak (bacteriën) en een oud eiwitlaagje dat door speeksel is ontstaan, worden verwijderd. Uw tanden voelen niet alleen gladder aan, maar zijn ook nog eens een stuk schoner. En doordat veel viezigheid is verwijderd, lijken uw tanden direct een stuk witter. Bovendien kunnen bacteriën zich veel minder goed hechten op gepolijste tanden, dan tanden waar al veel tandplak op zit.

Polijsten combineren met tanden bleken?

Een polijstbehandeling kan prima worden gecombineerd met een bleekbehandeling. We raden deze combinatie juist aan, omdat u erdoor het beste eindresultaat krijgt.

Wanneer u voor deze combinatie kiest, worden uw tanden eerst gepolijst. Op de gepolijste oppervlakte van uw tanden kan onze NON-peroxide bleekgel nog beter inwerken. Hierdoor zal het eindresultaat nóg mooier zijn. Voor de tijd hoeft u deze combinatie trouwens niet te laten, want een polijstbehandeling neemt doorgaans maar 5 minuten in beslag.

Waar kunt u uw tanden laten polijsten?

Dat kan bij De Tandenbleker Nederland. Wij hebben in Nederland meer dan 10 vestigingen, waardoor de kans groot is dat er een vestiging bij u in de buurt zit. Bij De Tandenbleker Nederland werken professionele mensen die erg gespecialiseerd zijn in het gladder maken en bleken van uw tanden. Doordat wij ons alleen hiermee bezighouden, zijn wij er door de jaren heen ontzettend goed in geworden.

Bovendien hebben wij een uitstekende service hoog in het vaandel staan. Hierdoor zullen wij er altijd voor zorgen dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. En heeft tijdens uw afspraak vragen? Dan kunt u die altijd aan 1 van onze medewerkers stellen.

Conclusie

Door uw tanden en kiezen te laten polijsten, wordt uw gebit goed gereinigd. Het is een ontzettend goed idee om dit eens in de zoveel tijd te laten doen. Wanneer u zo wit mogelijke tanden wilt, kunt u het beste en polijstbehandeling combineren met een bleekbehandeling. Wilt u uw graag uw tanden witter laten maken bij De Tandenbleker Nederland? Maak dan vandaag nog een afspraak. Dan weet u zeker dat u op de door u gewenste tijdstip en datum terechtkunt bij de salon in uw buurt.

Wilt u graag een afspraak maken, maar heeft u eerst nog wat vragen? Dan mag u gerust contact met ons opnemen, want wij helpen u graag verder.

nl_NLDutch
fr_FRFrench nl_NLDutch