witte tanden vrouw lach vingers wijzen de tandenbleker nederland
13 locaties van de tandenbleker nederland
Tevrede klant tanden bleken utrecht
Tevrede klant tanden bleken Amsterdam rotterdam utrecht den haag eindhoven haarlem almere amersfoort antwerpen 7
Tevrede klant tanden bleken Amsterdam rotterdam
Tevrede klant tanden bleken Amsterdam rotterdam utrecht den haag eindhoven haarlem
Tevrede klant tanden bleken Amsterdam rotterdam utrecht den haag eindhoven haarlem almere amersfoort antwerpen
Tevrede klant tanden bleken Amsterdam rotterdam utrecht den haag eindhoven haarlem almere amersfoort antwerpen 5
Tevrede klant tanden bleken Amsterdam rotterdam utrecht den haag eindhoven haarlem almere amersfoort antwerpen 1
Tevrede klant tanden bleken Amsterdam rotterdam utrecht den haag eindhoven haarlem almere amersfoort
Tevrede klant tanden bleken Amsterdam rotterdam utrecht den haag eindhoven haarlem almere amersfoort antwerpen 3
Tevrede klant tanden bleken Amsterdam rotterdam utrecht den haag eindhoven haarlem almere amersfoort antwerpen 6
Tevrede klant tanden bleken Amsterdam rotterdam utrecht den haag eindhoven haarlem almere amersfoort antwerpen 2
Tevrede klant tanden bleken Amsterdam rotterdam utrecht den haag eindhoven haarlem almere amersfoort antwerpen 4
Tevrede klant tanden bleken Amsterdam rotterdam utrecht den haag eindhoven haarlem almere
previous arrow
next arrow
Slider

Waarom bleken bij de
Tandenbleker Nederland?

 • De nr 1 specialist in Nederland en België
 • 2000+ online beoordelingen
 • Super witte tanden in slechts 1 afspraak
 • Altijd de beste dienstverlening en nazorg!
 • De meest unieke NON-Peroxide bleekgel
 • Gratis consult op locatie
 • Meer dan 10 top locatie's
 • Al jouw sessies op dezelfde dag!
+
TEVREDEN KLANTEN
+
ONLINE BEOORDELINGEN
+
VESTIGINGEN

TOUCH UP BEHANDELING

€29,99
 • 50 minuten
 • Vooraf kleuropmeting

Deze behandeling is alleen bedoeld voor klanten die eerder bij ons zijn geweest. Met deze behandeling krijg je het oude resultaat weer terug. LET OP: Als u langer dan 2 maanden geleden bent geweest, raden wij een hogere behandeling aan.


HAPPY SMILE BEHANDELING

€44,99
 • 75 minuten
 • Vooraf kleur opmeting
 • Tot 7 tinten witter

De Happy Smile behandeling geeft een redelijk tot goed resultaat voor iemand die voor het eerst een bleekbehandeling ondergaat. Deze behandeling is het meest geschikt voor iemand die al een redelijk wit gebit heeft.

Meest gekozen


PERFECT SMILE BEHANDELING

€74,99
 • 130 minuten
 • Vooraf kleuropmeting
 • Tot 10 tinten witter
 • Optimaal resultaat

Deze Perfect Smile behandeling geeft een prachtig resultaat, waardoor de meest hardnekkige verkleuring en aanslag verwijderd wordt  waardoor u een optimaal resultaat behaalt. Deze behandeling wordt aangeraden aan mensen die voor het eerst een bleekbehandeling ondergaan.


HOLLYWOOD SMILE BEHANDELING

€99,99
 • 170 minuten
 • Vooraf kleuropmeting
 • Tot 16 tinten witter
 • Optimaal resultaat
 • Langdurig wit gebit

De Hollywood Smile behandeling laat je stralen net als de sterren in Hollywood! Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die een opvallende uitstraling willen, of die hun tanden echt wit, witter, witst willen hebben. Deze behandeling biedt u het beste resultaat voor een stralend witte lach.


HOLLYWOOD VIP SMILE BEHANDELING

€149,99
 • 240 minuten
 • Vooraf kleuropmeting
 • Tot 20 tinten witter
 • Optimaal resultaat
 • Langdurig witgebit
 • Gratis Teeth Whitening Powder (t.w.v 19,99)

De Hollywood Smile behandeling laat je stralen net als de sterren in Hollywood! Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die een opvallende uitstraling willen, of die hun tanden echt wit, witter, witst willen hebben. Deze behandeling biedt u het beste resultaat voor een stralend witte lach.

DE TANDENBLEKER NEDERLAND EN BELGIË

Heeft u altijd al uw tanden willen laten bleken? Wij verzekeren u van een stralend mooi optimaal wit gebit.

De Tandenbleker Nederland is de specialist in het veilig wit bleken van tanden. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis en garanderen je dat je 100% witte tanden zult krijgen. Wij hebben als hoofddoel dan ook niets anders dan het bleken van tanden als visie van ons unieke concept. Vele ketens op de markt kopiëren onze bedrijfsvoering. Met 10 filialen in Nederland en België bewijst De Tandenbleker Nederland de meest betrouwbare en flexibele op de markt te zijn op het gebied van service en prijs/kwaliteit verhouding.  

Wij werken uitsluitend met NON-Peroxide bleekgel. Onze behandelingen zijn hierdoor 100% pijnloos. Het tandvlees en tandglazuur kan op geen enkel mogelijke manier worden aangetast. Tevens vinden onze behandelingen die we aanbieden allemaal plaats op dezelfde dag en het door u gekozen datum en tijdstip, zo hoeft u niet steeds heen en weer te reizen en neemt de Tandenbleker Nederland al uw zorgen uit handen. 

Like ons op
Facebook

Via onze Facebook pagina kunt u up2date blijven van exclusief content, zoals voor en na foto's, winacties en natuurlijk de 2000+ recensies van onze klantervaringen.

Online
Reserveren

Snel & veilig online betalen via Ideal, zodat uw afspraak op het door u gewenste datum en tijdstip is vastgelegd. Op die manier bent u zeker van een plek in onze salons.

Openingstijden

Voor meer informatie over de exacte openingstijden van onze verschillende filialen kunt u een bezoek op onze contact pagina brengen.

Onderweg naar ons


Wist u al dat als u onze bedrijfsnaam in google maps tikt, u dan kunt navigeren naar de salon die u wilt?

Mobiele communicatie


Voor meer informatie kunt u via WhatsApp in contact komen met onze vestigingen. We doen er alles aan om uw vragen via alle mogelijke manieren te beantwoorden.FOTO's van tevreden klanten:

 • 5 star review  Ben net bij de tanden bleker nederland in utrecht geweest ben blij met een goeie service van het meisje die alles in haar eentje doet top werk geleverd ben er super blij mee echt een aanrader

  thumb Riffiaa Riffia
  6/29/2018

  5 star review  Aan de telefoon geholpen door Najim, super vriendelijk ! En in de salon geholpen door Sarbine super lieve meid ! Ik ben zeer tevreden over de klant vriendelijk heid en het resultaat!!. #Almere #Almerebuiten.

  thumb Melissa ML
  6/29/2018
 • 5 star review  Top dames in Antwerpen. 4sessies en een stralend witte Lach gekregen! Sociale en professionnele medewerkers! Ik kom terug x

  thumb Olsenne Knd
  7/10/2018

  5 star review  Wij zijn net bij de Tandenbleker in Almere geweest, en wat een top service van Sabrine! De eitjes zitten heerlijk, wij mochten zelf wat uitzoeken op Netflix en de tijd vloog voorbij. Prachtig resultaat, ons zien ze zeker weten terug. Bedankt!

  thumb MN Hoff
  6/30/2018
 • 5 star review  Langs geweest, goede service door 2 prachtige lieve dames, vestiging in antwerpen borgerhout 2140 turnhoutsebaan 162 na 3de sessie resultaat al zichtbaar echt om aan te raden.

  thumb Joao Nzingson
  7/22/2018

  5 star review  Ik ben geholpen door Leyla, alles was goed in orde heel verzorgd en de persoon die mij geholpen heeft was heel vriendelijk. Ook tijdens het bleeche was het leuk dat een film opstond tijdens de behandeling

  thumb Laurens Van den Hemel
  7/10/2018
 • 3 star review  Aller eerst tevreden met het resultaat. Ik vind het alleen jammer dat het niet allemaal zo goed liep. Ik had 5 dagen van tevoren online 3 afspraken gepland en ook een bevestiging gehad via de mail. Eenmaal aangekomen te zijn op de afgesproken locatie (Antwerpen) wist niemand van onze komst. Omdat er geen 3 plaatsen vrij stonden werd er ons geadviseerd om 1uur later terug te komen en beloofd dat er zeker weten 3 plekken vrij zouden staan. Na 1 uur weer terug gekeerd te zijn waren er nog steeds geen 3 plaatsen vrij. Verder werd er niet echt de tijd genomen om alles even goed uit te leggen voor de behandeling zodat je wist wat je te wachten zou staan. Na de behandeling kreeg je enkele tips mee.

  thumb Ediliana Santana
  7/07/2018

  5 star review  Net bij tandenbleker Nederland geweest in Eindhoven, wat is lina een top meid supper lief vroeg ook telkens hoe het ging duidelijk uitleg!!& ook mijn tanden zijn supppperr wit dikke aanrader

  thumb Salma Oke
  7/09/2018
 • 5 star review  Ik ben bij de Tandenbleker Nederland in Antwerpen geweest en de service was top! Vriendelijke dames, goede uitleg voor de nazorg en voorzieningen om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken. Het resultaat is top en ik ga er zeker nog naartoe!

  thumb Marie Vermeirre
  7/04/2018

  5 star review  Ik ben bij de tandenblekere nederland in den haag geweest, top service en super resultaat!! Echt een aanrader!!

  thumb Yasemin Ulas
  7/04/2018Onze partners