Tanden Bleken Brussel

+
Tevreden klanten
+
Online Beoordelingen
+
Vestigingen
Tanden Bleken Brussel De Tandenbleker Brussel De tandenbleker Nederland

De Tandenbleker Brussel

De Tandenbleker Brussel is gelegen op de Maria-Christinastraat 194 in Brussel. Dit ligt in het het Noorden van Brussel . De Tandenbleker Brussel is door de gunstige ligging makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer.

Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening ? Stap dan gerust binnen voor informatie en advies over wat de mogelijkheden met uw gebit kunnen zijn. Ons personeel is erg vriendelijk en resultaatgericht als het draait om het geven van deskundig advies.

Wilt u een afspraak maken in Brussel?

Dit kan alleen telefonisch! Bel dus snel naar +32 487 31 15 45 om uw afspraak te maken om uw afspraak te maken.

 

Wat maakt tanden bleken in Brussel uniek

Bij ons kunt u snel, gemakkelijk en veilig online reserveren. Het voordeel hiervan is dat wij u direct helpen zodra u bij ons binnenkomt. Ons personeel is vakkundig intern opgeleid en zijn in het bezit van een certificering. Op locatie krijgt u GRATIS een consult waarin we bekijken wat de verdere mogelijkheden zijn om u naar het best gewenst resultaat te krijgen. 

Tijdens onze behandelingen die 100% pijnloos en veilig zijn kunt u genieten van een leuke film naar keuze, of uw favoriete soap afkijken op Netflix. Bleken in comfort is bij ons inmiddels landelijk bekend prachtige comfortabele stoelen en personeel die van de behandeling een beleving maken is hierbij natuurlijk niet weg te denken. 

Na afloop van de behandeling wordt u voorzien van het beste advies om het optimale resultaat te behouden, ook hebben wij speciale producten die voor langdurig optimaal resultaat zorgen. Hiervoor kunt u om uitleg vragen bij ons personeel in onze salons. 

Tanden Bleken amsterdam rotterdam utrecht den haag haarlem almere eindhoven amersfoort antwerpen brussel Nederland De Tandenbleker amsterdam De tandenbleker Nederland
Tanden Bleken amsterdam rotterdam utrecht den haag haarlem almere eindhoven amersfoort antwerpen brussel Nederland De Tandenbleker amsterdam De tandenbleker Nederland

Routebeschrijving naar de Tandenbleker Brussel

De Tandenbleker Brussel is vanaf Brussel Centraal te bereiken via de trein. Hieronder volgt de routebeschrijving vanaf Brussel Centraal:

  1.  Pak vanaf het Centraal station de trein S3 2260 Dendermonde.
  2.  Stop bij Station “Bockstael”.
  3.  Loop richting de Emile Bockstaellaan.
  4.  Ga de eerste straat links af richting de ING de Maria-Christinastraat in.
  5.  Blijf rechtdoor lopen dan bevindt de Tandenbleker Brussel zich aan uw rechterhand schuin tegenover de kruidvat.

Vertrekt u vanaf een ander punt? Klik dan hieronder op het locatie logo van Google Maps om uw route te bepalen. Het adres van De Tandenbleker Brussel is Maria-Christinastraat 194.

Maria-Christinastraat 194
1020 Brussel

+32 487 31 15 45

Maandag     11:00 – 22:00
Dinsdag       11:00 – 22:00
Woensdag   11:00 – 22:00
Donderdag  11:00 – 22:00
Vrijdag          11:00 – 22:00
Zaterdag      11:00 – 22:00
Zondag         11:00 – 22:00