Menu
Menu

Laat uw tanden bleken bij
De Tandenbleker
Brussel

Tanden bleken in Brussel kan alleen via telefonisch reserveren.
Bel +32 487 31 15 45

De Tandenbleker Brussel

Wil je jouw tanden bleken in Brussel? Kies dan voor ons. Want jouw glimlach is ons visitekaartje. Met vestigingen in Nederland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Maak direct een afspraak en wij laten je weer stralen!

WWaarom kiezen voor de Tandenbleker Brussel?

Tanden bleken brussel. U kunt op verschillende manieren aan wittere tanden komen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf met een bleekset aan de slag gaan. Echter weet u hierdoor nooit zeker of u uw tanden wel op een goede manier en met een veilig middel bleekt. Daarnaast kunt u uw tanden laten bleken door een tandarts of mondhygiënist. Echter bieden niet alle tandartsen en mondhygiënisten deze dienst aan. Bovendien gebruiken tandartsen en mondhygiënisten doorgaans een bleekmiddel die wij niet helemaal vertrouwen. In dat bleekmiddel zit namelijk waterstofperoxide. Dit is een stof die schadelijk kan zijn voor uw tanden. Geen fijn spul dus.

Zo zijn er wel meer mensen en bedrijven die uw tanden kunnen bleken. Zo zijn er echter een aantal redenen om door De Tandenbleker Brussel uw tanden te laten bleken.

Wilt u een afspraak maken in Brussel?

Dit kan alleen telefonisch! Bel dus snel naar  +32 487 31 15 45 om uw afspraak te maken

Al onze medewerkers zijn intern opgeleid en gecertificeerd om tanden te bleken. Daarnaast zijn het polijsten en bleken van tanden de enige diensten die wij aanbieden. Dit is onze specialisme geworden. Bovendien bleken wij met een 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Dit is een bleekgel waar geen waterstofperoxide of andere schadelijke bleekmiddelen aan zijn toegevoegd. Door middel van deze gel kunnen wij  risicoloos uw tanden bleken.

Wanneer u voor het eerst uw tanden bij ons laat bleken, duurt de behandeling iets langer dan een uur. Hierdoor vinden wij het erg belangrijk dat u de behandelingen zo comfortabel mogelijk ondergaat. Wilt u uw tanden laten bleken in Brussel? Neem dan plaats in een van onze comfortabele stoelen. En geniet ondertussen van u naar uw favoriete film of serie op Netflix.

Een behandeling bij De Tandenbleker is geheel pijnloos. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat u tijdens de behandeling last gaat krijgen van uw tanden. En heeft u ergens vragen over, of vindt u iets toch niet helemaal prettig? Dan kunt u dat altijd melden aan de medewerker die u tijdens de behandeling helpt.

De Tandenbleker Antwerpen biedt de volgende behandelingen aan:

  • De Bijhoud behandeling van 2 keer 20 minuten.

  • De Happy Smile behandeling van 3 keer 20 minuten.

  • De Perfect Smile behandeling van 5 keer 20 minuten.

  • De Hollywood Smile behandeling van 7 keer 20 minuten.

  • De Hollywood VIP Smile behandeling van 10 keer 20 minuten.

De meeste behandelingen kunnen wij tijdens één afspraak uitvoeren. Echter, voor het beste eindresultaat moet de Hollywood VIP Smile behandeling 10 keer worden uitgevoerd. Omdat dit voor één dag erg veel is, verspreiden wij deze behandeling over twee dagen.

Wilt u door De Tandenbleker Brussel geholpen worden? Maak dan heel eenvoudig telefonisch een afspraak bij de betreffende salon. Hierdoor weet u zeker dat u op de door u gewenste dag en tijdstip geholpen kunt worden. Het adres is: Maria-Christinastraat 194. 

Route 

Onze salon is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Typ ‘De Tandenbleker’ in Google Maps en onze vestigingen komen direct naar voren? Klik de vestiging in Brussel aan en de navigatie leidt u naar ons toe. 

Wilt u liever met het openbaar vervoer komen?

Raadpleeg voor de snelste route OV9292 of Google maps.

  • Vanaf Station Brussel
  • Neem de trein S3 2260 Dendermonde
  • Stap uit bij Station Bockstael 
  • Ga de eerste straat links af richting de ING de Maria-Christinastraat in 
  • Blijf rechtdoor lopen dan bevindt de Tandenbleker Brussel zich aan uw rechterhand schuin tegenover de Kruidvat
Heeft u vragen? 
Neem contact met ons op, want wij geven u graag advies op maat.
BRUSSEL
Maria-Christinastraat 194
1020 Brussel

+32 487 31 15 45

Maandag     11:00 - 22:00
Dinsdag       11:00 - 22:00
Woensdag   11:00 - 22:00
Donderdag  11:00 - 22:00
Vrijdag          11:00 - 22:00
Zaterdag      11:00 - 22:00
Zondag        11:00 - 22:00
Meer informatie
nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL