Menu
Menu

Laat uw tanden bleken bij
De Tandenbleker
Leiden

U kunt hieronder reserveren vanaf 7 oktober:

Direct reserveren in Leiden:

Wist u dat u met het polijsten van uw tanden het tandplak en hardnekkige aanslag verwijderd, waardoor u het meest optimale resultaat behaald? Met het polijsten van uw tanden kunt u tot 4 tinten extra resultaat boeken.

De Tandenbleker Leiden

Wilt u uw tanden bleken in Leiden? Dan kunt u terecht bij De Tandenbleker Nederland. Wij zijn een grote organisatie dat door heel Nederland verschillende vestigingen heeft. Woont u in Leiden of omgeving? Laat u tanden dan door ons bleken.

U kunt op verschillende manieren aan wittere tanden komen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf met een bleekset aan de slag gaan. Echter weet u hierdoor nooit zeker of u uw tanden wel op een goede manier en met een veilig middel bleekt. Daarnaast kunt u uw tanden laten bleken door een tandarts of mondhygiënist. Echter bieden niet alle tandartsen en mondhygiënisten deze dienst aan. Bovendien gebruiken tandartsen en mondhygiënisten doorgaans een bleekmiddel die wij niet helemaal vertrouwen. In dat bleekmiddel zit namelijk waterstofperoxide. Dit is een stof dat schadelijk voor uw tanden kan zijn. Geen fijn spul dus!

Zo zijn er wel meer mensen en bedrijven die uw tanden kunnen bleken. Echter zijn er een aantal redenen om door De Tandenbleker in Breda uw tanden te laten bleken.

Al onze medewerkers zijn intern opgeleid en gecertificeerd om tanden te bleken. Daarnaast zijn het polijsten en bleken van tanden de enige diensten die wij aanbieden. Hierdoor zijn wij er inmiddels erg gespecialiseerd in geworden. Bovendien bleken wij met een 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Dit is een bleekgel waar geen waterstofperoxide of andere schadelijke bleekmiddelen aan zijn toegevoegd. Door middel van dit bleekgel kunnen wij geheel zonder risico’s uw tanden bleken.

Wanneer u voor het eerst uw tanden bij ons laat bleken, duurt de behandeling een uur of zelfs langer. Hierdoor vinden wij het erg belangrijk dat u de behandelingen zo comfortabel mogelijk ondergaat. Laat u uw tanden bleken in Leiden? Neem dan plaats in een van onze comfortabele stoelen. Ondertussen mag u naar uw favoriete film of serie op Netflix kijken.

Een behandeling bij De Tandenbleker Nederland is geheel pijnloos. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat u tijdens de behandeling last gaat krijgen van uw tanden. En heeft u ergens vragen over, of vindt u iets toch niet helemaal prettig? Dan kunt u dat altijd kenbaar maken aan de medewerker die u tijdens de behandeling helpt.

Wilt u door ons uw tanden laten bleken in Leiden? Dan kunt u uit de volgende behandelingen kiezen:


  • De Bijhoud behandeling van 2 keer 20 minuten.

  • De Happy Smile behandeling van 3 keer 20 minuten.

  • De Perfect Smile behandeling van 5 keer 20 minuten.

  • De Hollywood Smile behandeling van 7 keer 20 minuten.

  • De Hollywood VIP Smile behandeling van 10 keer 20 minuten.

De meeste behandelingen kunnen wij tijdens 1 afspraak uitvoeren. Echter, voor het juiste einderesultaat moet de Hollywood VIP Smile behandeling 10 keer worden uitgevoerd. Omdat dit voor 1 dag erg veel is, verspreiden wij deze behandeling over 2 dagen.

Wilt u door De Tandenbleker Nederland uw tanden laten bleken in Leiden? Maak dan heel eenvoudig online een afspraak bij de betreffende salon. Hierdoor weet u zeker dat u op de door u gewenste dag en tijdstip geholpen kunt worden. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij geven u graag advies op maat.

LEIDEN
Haarlemmerstraat 253 - 255
2312 DS, Leiden

+31 (6) 15 33 56 61

Maandag     11:00 - 22:00
Dinsdag       11:00 - 22:00
Woensdag   11:00 - 22:00
Donderdag  11:00 - 22:00
Vrijdag          11:00 - 22:00
Zaterdag      11:00 - 22:00
Zondag              Gesloten
Meer informatie
nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL