• Gegarandeerd witte tanden
 • Vestigingen over héél Nederland
 • Veilig en pijnloos
a
detandenbleker-logo
detandenbleker-logo
 • Gegarandeerd resultaat!
 • Vestigingen over héél Nederland
 • Veilig en pijnloos
google-logo

"Wauw! dit werkt ECHT! Mijn tanden zijn superwit geworden..."

★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Tanden bleken Dordrecht

Onze tandenblekers in Dordrecht beloven jou dat zowel je tanden als je lach zullen stralen, zoals je nooit eerder hebt ervaren!

tanden bleken dordrecht

Kom langs bij De Tandenbleker in Dordrecht

06 18 86 01 14

info@detandenblekernederland.nl

Johan de wittstraat 302 3311 KK Dordrecht

Bereikbaarheid

Vanaf Dordrecht Centraal liggen we ongeveer op 4 minuten loopafstand. Mocht je met de auto komen, dan kan je o.a. parkeren bij Parkeergarage Veemarkt (ca. 5 min. loopafstand).

Openingstijden

Maandag
11:00 – 22:00
Dinsdag
11:00 – 22:00
Woensdag
11:00 – 22:00
Donderdag
11:00 – 22:00
Vrijdag
11:00 – 22:00
Zaterdag
11:00 – 22:00
Zondag
11:00 – 20:00
Dordrecht

Waarom tanden bleken Dordrecht?

Zoals eerder gezegd is voor tanden bleken Dordrecht the place to be. Klanten kunnen soms vooroordelen hebben, omdat ze denken dat grotere steden betere opties hebben. De honderden klanten die wij al jarenlang in Dordrecht hebben mogen helpen, weerleggen dit!

 • Wittere tanden al na één behandeling!
 • Meer dan 40 vestigingen wereldwijd
 • Meer dan 1 miljoen klanten geholpen

Onze specialisten in het bleken van tanden in Dordrecht gaan tot het uiterste t.b.v. veilige en langdurige eindresultaten te bereiken, om jou te helpen een stralend witte lach te krijgen. Onze behandelingen zijn geroemd om hun topkwaliteit. We nodigen je graag uit om onze sanitaire, frisse praktijk in Dordrecht te komen bekijken.

waarom-tanden-bleken-dordrecht
tanden bleken kosten dordrecht

Tanden bleken kosten

Onze belofte is een perfecte oplossing voor mensen die gewoon een (glanzend) wit gebit willen, waar ze lang plezier van kunnen hebben. Met andere woorden, als je op zoek bent naar de mooiste tint voor je gebit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij combineren traditionele en eigentijdse benaderingen om jou een zo volledig mogelijke ervaring te bieden. Verder ook noemenswaardig: onze vakkundige professionals kunnen je aanvullend advies geven over hoe je jouw tanden langer “wit” kunt houden, na de bleeksessies.

 • 100% gratis consultgesprek
 • Nummer 1 in tanden bleken
 • Meer dan 6000 beoordelingen

Wij bieden in onze kliniek een verscheidenheid aan behandelingen die in elk budget passen. Omdat een aantal variabelen van invloed zijn op de tanden bleken kosten, hanteren wij verschillende tarieven op basis van de behandeling. Wij houden rekening met bijvoorbeeld je huidige gebitsgezondheid bij het bepalen van de prijs om tandverkleuring in jouw specifieke situatie te voorkomen. Verkleuring is een onvermijdelijk aspect van de natuur, net zoals huid- en haarkleur met de tijd veranderen. Dat is ook de reden waarom resultaten per persoon kunnen verschillen.

Na verloop van tijd, als je onder andere dagelijks rookt, kunnen je tanden donkerder worden. De tanden bleken kosten zijn dus afhankelijk van verschillende variabelen, waaronder de huidige tint en gezondheid van je tanden. Het is daarom moeilijk van tevoren te voorspellen wat voor jou van toepassing is. Zelfs als je niet rookt, nooit gerookt hebt en dagelijks je tanden poetst, kan je genetisch voorbestemd zijn voor verkleuring. Dit geldt dus niet noodzakelijkerwijs voor iedereen.

Tanden laten bleken

Wij zijn ons ervan bewust dat de populariteit van tanden laten bleken in Dordrecht toeneemt. Onze experts zijn daarom dienstbaar om ook jou tegemoet te komen. Het is geen verrassing meer dat mensen bekender zijn met de voordelen van witte tanden, gezien hoe populair het is geworden. Parelwitte tanden en allure zijn al sinds de middeleeuwen met elkaar verbonden. Daar aansluitend kan het bleken van tanden helpen verkleuringen in de toekomst te voorkomen en te temperen.

 • De grootste tandenbleker van Nederland
 • Jouw lach = ons visitekaartje!
 • 100% veilig en pijnloos

Valt het jou ook op dat celebs op sociale media of in een tijdschrift bijna altijd een zogenoemde ‘toothpaste smile’ hebben? Waarschijnlijk heb je je vast wel eens afgevraagd hoe ze zo kunnen schitteren met hun lach. Wij kunnen stellig beweren dat iedereen parelwitte tanden hebben kan! Onze tandenbleekbehandelingen in Dordrecht hebben immers sinds jaar en dag aangetoond klanten te helpen stralen met hun lach.

tanden laten bleken dordrecht

Zelf tanden bleken

Er zijn tegenwoordig meerdere methoden om je tanden te laten bleken, maar wij zijn ervan overtuigd dat die van ons eruit springen. Over het algemeen willen mensen niet meteen naar een tandenbleker. Ze kiezen er dan voor om zelf tanden bleken te doen. Omdat dit vaak als minder duur wordt aangenomen, denken veel mensen dat dit daadwerkelijk het geval is.

 • Dure producten, zonder gewenst eindresultaat
 • Kan je tandglazuur aantasten, wat zorgt voor kwetsbare tanden
 • Kan schadelijk zijn voor je tandvlees

De werkwijze die wij hanteren begint met het aanbrengen van een professionele gel op jouw gebit. De gel wordt vervolgens geactiveerd met een laser om de juiste tint te creëren, waardoor je tanden niet worden blootgesteld aan irrelevante chemicaliën of herhalingsbehandelingen die zinloos zijn. Meerdere voordelen komen met onze techniek kijken ten opzichte van het zelf tanden bleken, zoals dat onze resultaten langdurig van aard zijn (de tint blijft veel langer bestaan).

Wil je vragen stellen aan ons? Of wil je je meer laten inlichten over onze diensten? Neem in dat geval gerust contact met ons op. Onze specialisten staan je met plezier te woord!

Tanden bleken ervaringen

Tanden bleken is het aanbrengen van bleekmiddelen op tanden om ze helderder te maken. Er zijn verschillende strategieën om je tanden witter te laten lijken, met elk hun eigen pros en cons. Daar er zo veel verschillende alternatieven zijn, kan het een uitdaging zijn om de beste te kiezen. In ieder geval adviseren onze tandenblekers in Dordrecht het beste resultaat voor jou, and nothing less!

 • Hét adres van influencers en celebs
 • VIP-behandelingen mogelijk
 • Eenvoudig afspraak maken

Wist je dat we de tanden bleken ervaringen van onze klanten op onze social media-accounts hebben gepubliceerd (te vinden via de pictogrammen onderaan deze pagina)? Gezien we veel positieve reacties en feedback van onze klanten krijgen, dachten we dat hun ervaringen inspirerend en bemoedigend zouden kunnen zijn voor toekomstige klanten. Neem dus gerust een kijkje zouden we zeggen!

tanden bleken ervaringen dordrecht
beste-tanden-bleken-dordrecht

Beste tanden bleken Dordrecht

We nemen aan dat je waarschijnlijk al wist dat voor de beste tanden bleken Dordrecht een uitstekende locatie is. Elke klant heeft recht op een mooi gebit, en wij vinden dat een persoonlijke dienstverlening daar gepaard mee moet zijn. Je gaat niet naar tanden bleken voor anderen, maar omdat je er zelf beter van wordt. Dat realiseren wij ons, en daarom geven wij diensten op maat.

 • Eersteklas kwaliteit voor de beste prijs
 • Get that Hollywood smile!
 • 100% garantie

De Tandenbleker in Dordrecht kent jouw verwachtingen beter dan welke andere tandenbleker in de stad ook. Het is aan ons om jou met raad en daad te helpen. N.a.v. een kort consult zullen wij vaststellen hoe wij jou zo persoonlijk mogelijk van dienst kunnen zijn. Je bent bij ons aan het juiste adres om je tanden te laten bleken, beloofd!

Dit Is Hoe Andere Ons Hebben Ervaren!

Met veel trots kunnen wij zeggen dat wij in al deze jaren meer dan 1.000.000+ klanten hebben mogen helpen..! En daarnaast ook nog eens 50.000+ positieve reviews hebben ontvangen... Als dit niet genoeg zegt..., weet ik het ook niet meer!

Neem hier beneden maar eens een kijkje

 

Dordrecht-review-1
{

Geweldige service, meteen ook goeie resultaat na 5x sessies te hebben gedaan. Echt een aanrader!!! Personeel was echt super aardig en legde ook alles uit. Vroeg ook steeds of alles goed ging en bood veel extra's aan zoals Netflix kijken en vaseline tegen droge lippen.

5
Dordrecht-review-2
{

Ben erg tevreden met the Perfect Smile behandeling, Veda is een zeer goede en professionele gastvrouw die alle stappen doorloopt. Zeer hygiënisch salon, makkelijk bereikbaar. Zeker aan te raden!

5
Dordrecht-review-3
{

Vandaag voor de eerste keer bij de tandebleker nederland geweest. Ik ben ontzettend goed geholpen door Vada. Na 4 sessies zie ik al heel veel verschil, zeker voor herhaling vatbaar 🙂

5
Dordrecht-review-4
{

Super witte tanden gekregen! Erg goed geholpen en super aardige medewerkers. Zeker een aanrader!

5
Dordrecht-review-5
{

Wat een top service en een nog betere resultaat. Voor stralende witte tanden ben je hier op het juiste adres.

5
Dordrecht-review-6
{

Net geweest bij de Tandenbleker. Echt een top service! Goede uitleg je wordt op je gemak gesteld. Zeker de moeite waard!!

5
Dordrecht-review-7
{

Voor de 4de keer geweest en een top resultaat met vriendelijke medewerkers

5
Dordrecht-review-8
{

Niet duur zeer vriendelijk personeel. En na 2 sessies al goed zichtbaar resultaat .

5
Dordrecht-review-9
{

Ik zou hier graag mijn tanden willen zetten op een foto om je te laten zien hoe gelukkig ik ben.
Ik krijg een geweldige behandeling toen ik aankwam met mijn man.Ik vond een heel aardige meid die me alle prijzen en behandelingen heeft uitgelegd en ze maakte het ook zo comfortabel omdat ik me eerlijk gezegd zo schaamde voor mijn glimlach.
Toen ik ging zitten, was het eerste dat ze deed, me precies uitleggen wat ze van plan was en toen zo vriendelijk dat ze me Netflix op afstand voor me aanzette en me liet ontspannen en genieten omdat ik ook geen pijn voelde bij alle.
Hoe dan ook meid dat ik ook ben vergeten je naam te vragen tot morgen en nogmaals heel erg bedankt :))

5
Dordrecht-review-10
{

Ik heb gisteren een behandeling gehad van 1,5uur met direct mooie resultaat. De medewerkers zijn professioneel en tegelijk erg vriendelijk. De sfeer is relaxed en ontspannen. Tijdens de behandeling kun je genieten van muziek, dus geen sprake van verveling. De resultaat is onverwacht goed en boven mijn verwachting. Als arts raad ik deze locatie in Dordrecht van harte aan! Groet, Dr. M. Abawi

5
Dordrecht-review-11
{

Ik heb gister een behandeling gehad. Wat een resultaat! Mijn ontvangst was heel prettig en informeel. Dankjewel!

5
Dordrecht-review-12
{

Onder de indruk van de resultaten, vriendelijk personeel en heel professioneel.

5
Dordrecht-review-13
{

Langsgeweest voor een sessie. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat! Zeker een aanrader

5
Dordrecht-review-14
{

Geweldige service! Bij veel plekken me tanden laten bleken, maar hier veruit het best!

5
Dordrecht-review-15
{

Super aardig personeel , meedenkend , erg tevreden over het eindresultaat.

5

Veelgestelde vragen

Wij krijgen standaard vaak een aantal vragen. Hieronder zullen we ze voor je opsommen en beantwoorden:

Kan ik last krijgen van gevoelige tanden na het bleken van mijn tanden in Dordrecht?

Er is geen risico op gevoeligheid, zolang je tanden gezond zijn. Als je ooit geïrriteerd of ontstoken tandvlees hebt gehad, zou je een vleugje gevoeligheid kunnen voelen. Onze specialisten zijn ervan overtuigd dat het kleine ongemak dat je daarna voelt, weg is voor je het weet!

Is het waar dat tanden bleken in Dordrecht gevaarlijk is?

Wij maken gebruik van natuurlijke chemicaliën die snel door het tandglazuur worden opgenomen. Het is moeilijk voor te stellen dat er enige vorm van schade uit voortkomt.

Hoeveel keer moet ik naar Dordrecht als ik mijn tanden wil laten bleken?

Dat is afhankelijk van de persoon. Het kan bijvoorbeeld variëren van 3 tot 25 bezoeken. Als je rookt of veel koffie drinkt, kunnen je tanden na verloop van tijd een bruine tint krijgen. Dan kan het zijn dat je meer bezoeken nodig hebt dan normaal. Onze specialisten in Dordrecht zullen vanaf je eerste afspraak duidelijk en eerlijk tegen je zijn over wat wel of niet geschikt voor jou is.

Geloven jullie dat tanden bleken gunstig is als ik gaatjes heb?

In Dordrecht kunnen wij jou laten stralen! Een stralend witte grijns ligt binnen handbereik, dus ook als je gaatjes in je tanden hebt.

Wat is de typische duur van elke sessie bij jullie?

Sessies in Dordrecht duren normaliter 20 minuten. Meerdere sessies kunnen daarbij worden afgerond tijdens hetzelfde bezoek, waardoor het dus langer kan duren. Maar het is geheel aan jou of je dat wilt doen en of je daar de tijd voor hebt.

detandenbleker-header