Menu
Menu

Laat uw tanden bleken bij
Tandenbleker
Breda

Direct reserveren in Breda:

Wist u dat u met het polijsten van uw tanden het tandplak en hardnekkige aanslag verwijderd, waardoor u het meest optimale resultaat behaald? Met het polijsten van uw tanden kunt u tot 4 tinten extra resultaat boeken.

De Tandenbleker Breda

Wil je jouw tanden bleken in Breda? Kies dan voor ons. Want jouw glimlach is ons visitekaartje. Met vestigingen in Nederland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Maak direct een afspraak en wij laten je weer stralen!

U kunt op verschillende manieren aan wittere tanden komen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf met een bleekset aan de slag gaan. Echter weet u hierdoor nooit zeker of u uw tanden wel op een goede manier en met een veilig middel bleekt. Daarnaast kunt u uw tanden laten bleken door een tandarts of mondhygiënist. Echter bieden niet alle tandartsen en mondhygiënisten deze dienst aan. Bovendien gebruiken tandartsen en mondhygiënisten doorgaans een bleekmiddel die wij niet helemaal vertrouwen. In dat bleekmiddel zit namelijk waterstofperoxide. Dit is een stof die schadelijk kan zijn voor uw tanden. Geen fijn spul dus.

Zo zijn er wel meer mensen en bedrijven die uw tanden kunnen bleken. Zo zijn er echter een aantal redenen om door De Tandenbleker in Breda uw tanden te laten bleken.

Al onze medewerkers zijn intern opgeleid en gecertificeerd om tanden te bleken. Daarnaast zijn het polijsten en bleken van tanden de enige diensten die wij aanbieden. Dit is onze specialisme geworden. Bovendien bleken wij met een 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Dit is een bleekgel waar geen waterstofperoxide of andere schadelijke bleekmiddelen aan zijn toegevoegd. Door middel van deze gel kunnen wij  risicoloos​ uw tanden bleken.

Wanneer u voor het eerst uw tanden bij ons laat bleken, duurt de behandeling iets langer dan een uur. Hierdoor vinden wij het erg belangrijk dat u de behandelingen zo comfortabel mogelijk ondergaat. Wilt u uw tanden laten bleken in Breda? Neem dan plaats in een van onze comfortabele stoelen. En geniet ondertussen van u naar uw favoriete film of serie op Netflix.

Een behandeling bij De Tandenbleker Nederland is geheel pijnloos. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat u tijdens de behandeling last gaat krijgen van uw tanden. En heeft u ergens vragen over, of vindt u iets toch niet helemaal prettig? Dan kunt u dat altijd melden aan de medewerker die u tijdens de behandeling helpt.

De Tandenbleker Breda biedt de volgende behandelingen aan:

  • Le traitement de maintien de 2 fois 20 minutes

  • Le traitement Happy Smile de 3 fois 20 minutes

  • Le traitement Perfect Smile de 5 fois 20 minutes

  • Le traitement Hollywood Smile de 7 fois 20 minutes

  • Le traitement Hollywood VIP Smile de 10 fois 20 minutes

De meeste behandelingen kunnen wij tijdens één afspraak uitvoeren. Echter, voor het beste eindresultaat moet de Hollywood VIP Smile behandeling 10 keer worden uitgevoerd. Omdat dit voor één dag erg veel is, verspreiden wij deze behandeling over twee dagen.

Wilt u door De Tandenbleker Breda geholpen worden? Maak dan heel eenvoudig online een afspraak bij de betreffende salon. Hierdoor weet u zeker dat u op de door u gewenste dag en tijdstip geholpen kunt worden. Het adres is: Haagdijk 264.

Route 

Onze salon is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Typ ‘De Tandenbleker’ in Google Maps en onze vestigingen komen direct naar voren? Klik de vestiging in Breda aan en de navigatie leidt u naar ons toe. 

Wilt u liever met het openbaar vervoer komen?

Raadpleeg voor de snelste route OV9292 of Google maps.

  • Vanaf station Breda
  • Loop naar bushalte Centraal Station Breda
  • Neem Arriva Bus 316 (richting Etten-Leur via Noord)
  • Stap uit bij bushalte Fellenoordstraat (6 min lopen)
Heeft u vragen? 
Neem contact met ons op, want wij geven u graag advies op maat.
BREDA
Haagdijk 264
4811 TX Breda

+31 (6) 15 33 56 61

Maandag     11:00 - 22:00
Dinsdag       11:00 - 22:00
Woensdag   11:00 - 22:00
Donderdag  11:00 - 22:00
Vrijdag          11:00 - 22:00
Zaterdag      11:00 - 22:00
Dimanche Fermé
Plus d’infos
fr_FRFR
nl_NLNL fr_FRFR