Gold Smile

Alles voor een stralende lach

Gold Smile behandeling

Wil jij de ultieme zelfverzekerde glimlach? Kies dan voor de Gold Smile behandeling. Dé behandeling waarvan je de mooiste, stralende en spierwitte tanden van krijgt. De Gold Smile behandeling is een behandeling waarbij wij in 10 sessies van 20 minuten je tanden bleken. Voor het optimale resultaat verdelen wij deze sessies van de Billion Dollar Smile behandeling over vier afspraken. Op één afspraak wordt dan 5 x 20 minuten je tanden gebleekt.

De eerste afspraak kun je direct boeken bij een locatie naar keuze. De vervolgafspraken worden ingepland op de locatie waar je bent geweest.

Een goed begin is het halve werk

Na het consult starten we met de behandeling. Bij de meeste behandelingen worden er meerdere sessies tegelijk in één afspraak gedaan. Dit zorgt voor het beste eindresultaat.

Comfort is alles

Wij vinden het belangrijk dat je in een ontspannen sfeer de behandeling volgt. Voor de sessies staan er comfortabele stoelen voor je klaar en kijk je naar jouw favoriete Netflix serie of film. Welke serie of film staat er nog bovenaan jouw lijstje?

Meten is weten

Ben je klaar met de sessies van de behandeling? Tijd om de tinten van je tanden opnieuw te meten. Wij zijn net als jou benieuwd naar je reactie op jouw stralende, witte tanden. Door de nieuwe meting kunnen wij precies vertellen hoeveel tinten witter je tanden zijn geworden.

Specialist in tanden bleken

Waarom de Tandenbleker Nederland?

De Tandenbleker Nederland is op gebied van tanden bleken de grootste in Nederland. Met locaties in binnen- en buitenland durven wij ons dé expert in tanden bleken te noemen. Hier zijn wij ook in gespecialiseerd. Zo kun jij zonder zorgen je tanden laten bleken.

Daarnaast bleken wij tanden met 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Dit is een bleekmiddel waaraan geen enkele schadelijke stof voor je tanden is toegevoegd. Op deze manier lopen je tanden geen schade op na het bleken.

Voor ons is het belangrijk dat jij je goed voelt bij een van onze behandelingen. Dat is waar onze specialisten zich iedere dag opnieuw voor inzetten.

Wij zijn met meer dan 40 locaties gevestigd in 4 landen.

Hoofdkantoor
Onze diensten
Scroll to top