Menu
Menu

Waarom ervoor kiezen om tanden te bleken?

Waarom ervoor kiezen om tanden te bleken?
Steeds meer mensen bleken tegenwoordig hun tanden én steeds meer mensen durven dit gewoon te zeggen. Een aantal jaren geleden werd er nog niet zo openlijk over het bleken van tanden gepraat als nu. Tegenwoordig gelukkig wel! Hierdoor wordt het bleken van tanden steeds meer als iets normaals gezien, wat iedereen die dat wil kan doen. Zou u graag wittere tanden willen hebben, maar twijfelt u of je het wel moet doen? In dit artikel geven we u een aantal redenen om er toch voor te kiezen uw tanden te laten bleken. Het kan u namelijk zoveel positiefs opleveren!

Het is goed voor uw zelfvertrouwen
Een wit gebit laat u niet alleen meer zelfvertrouwen uitstralen doordat u er verzorgder uitziet, maar u kunt zich er ook echt zelfverzekerder door voelen. Durft u nu bijvoorbeeld niet meer met uw tanden bloot te lachen? Of gaat u niet meer met een grote glimlach op de foto door uw gebit? Wanneer u uw tanden heeft laten bleken, zult u zien dat u hier geen last meer van zal hebben. Doordat u niet meer met dit probleem kampt, krijgt uw zelf vertrouwen een enorme boost. Bovendien zult u zich ook een stuk gelukkiger kunnen voelen, omdat u steeds meer durft te lachen en daardoor lekkerder in uw vel gaat zitten.

Het kan tegenwoordig 100% veilig
Tot een aantal jaren terug konden tanden worden gebleekt met een bleekmiddel dat een hoog percentage waterstofperoxide bevatte. Verschillende onderzoeken wezen toen uit dat zo’n hoog percentage waterstofperoxide ontzettend schadelijk kan zijn voor onze gezondheid én ons gebit. Daarom werd per 1 november 2012 in de wet opgenomen dat alleen tandartsen en mondhygiënisten onder toezicht van een tandarts, tanden mogen bleken met een percentage waterstofperoxide tot 6%. Echter is waterstofperoxide natuurlijk nog steeds een schadelijke stof.

Bij De Tandenbleker Nederland gebruiken we de 100% veilige NON-peroxide bleekgel
Daarom werken we bij De Tandenbleker Nederland met het 100% veilige NON-peroxide bleekgel. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een bleekmiddel dat geen peroxide bevat. De bleekgel bevat bestaat alleen maar uit ingrediënten die op geen enkele manier schadelijk voor ons lichaam en gebit zijn. Doordat wij met deze bleekgel werken, kunt u bij ons dus uw tanden 100% veilig laten bleken.

Tanden bleken kan tegenwoordig al voor lage prijzen
Ja, er zijn nog steeds instanties en organisaties die torenhoge kosten rekenen voor hun bleekbehandelingen. Echter vinden we het bij De Tandenbleker Nederland dat het bleken van tanden voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hanteren wij zeer lage tarieven. Zo hebben wij al de Happy Smile behandeling voor maar €44,99. Onze lage prijzen betekent trouwens niet dat wij ook bleekbehandelingen van lage kwaliteit geven. Integendeel zelfs: onze medewerkers focussen zich alleen op het polijsten en bleken van tanden. Hierdoor zijn ze er een ervaren specialist in geworden. Het zal ons niet verbazen dat onze medewerkers zelfs beter tanden kunnen bleken dan een tandarts die wel torenhoge kosten rekent voor een bleekbehandeling, maar zo’n behandeling maar een keer in de zoveel tijd uitvoert.

De witte kleur eenvoudig bij te houden
Heeft u eenmaal uw tanden laten bleken? Dan ligt het aan een aantal factoren hoelang uw van uw witte tanden kunt genieten.

Dit hangt namelijk af van:

  • Wat u eet en drinkt;

  • De conditie van uw tanden;

  • Hoe goed u voor uw tanden zorgt;

  • En of u rookt.

Daarnaast verkleuren tanden áltijd weer naar een bleekbehandeling. Het maakt hierbij niet uit bij wie u uw tanden heeft laten bleken. Het verkleuren van tanden kan namelijk niet worden tegengegaan. Ondanks dit, kunt u bij De Tandenbleker Nederland wel zo lang mogelijk van uw gebleekte tanden genieten. Wanneer u eenmaal bij ons uw tanden heeft laten bleken, kunt u een bijhoudbehandeling laten doen. Tijdens deze behandeling bekijkt 1 van onze medewerkers hoeveel tinten uw tanden weer geler zijn geworden en zal hij ervoor zorgen dat uw tanden weer een aantal tinten witter worden.


Laat ook uw tanden bleken!
Zoals u ziet zijn er een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun tanden te laten bleken. Tegenwoordig is de technologie van het tanden bleken ook zo erg goed ontwikkeld, dat de vele nadelen die er vroeger nog waren nu niet meer van toepassing zijn. Wilt u ook uw tanden veilig laten bleken door een ervaren professional? Maak dan op deze website een afspraak bij een salon in uw buurt.

Spread the word

nl_NLNL
fr_FRFR nl_NLNL